Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Прокинувся і потрогав стояк.
то що, вже на пів шостого
Дизель - наше всьо!
Змінено: 23.10.2023 р., zmv
Капітальний ремонт на ділянці дороги Білопілля – Терни – Липова Долина – Гадяч триває.
Змінено: 25.10.2023 р., User
Можливо то з Тернів у нашу сторону йдуть, як одужаю, третій раз заковідився, й буде сухо, проїду мотом, гляну, що там да як, бо з нашої сторони тільки узбічча від порослі почистили, почали ще до війни, та ями деінде б.в. старим сухим десь зрізаним асфальтом позасипали...
Дизель - наше всьо!
Виздоравлюй Коля. Коли поїдеш туди, попитай гриби є чи ні. Будь ласка.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Там тільки 8 км ремонтують, де найбільші ями були.
Хорошо сидим!
Хорошо стоим
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 26.10.2023 р., Veps
гнида прокацапська!
без слів..
Треба пасажирів висаджувати. Як на трасі на Гадяч
На кансєрві вже сезон закрив, так толком їздити і не навчився(сусід з гаража і в гараж заганяє
)
А Джим ще їздить, вже 42500 км
.
"Тихе" полювання. Опеньки!
О ось фотограф який це знімав
Я не успів сфоткати як огромний кльон від вітру впав. Заморозило мене з відкритим ротом.
В 20 метрів від нас. На третьому фото корзина стоїть, це я фотокал, хотів потім ідти далі...і тріск, грохот
А якщо б не фоткал, то ... все, у катафалку додому би відвезли. Моя пристрасть мене врятувала
Змінено: 28.10.2023 р., Veps
а як ти буховий за руль сідаєш
Я за рулём не пью, Олежа
Пиво, безалкогольное- Перша приватна броварня, рекомендую
Вино дома пил, оставили немного
Змінено: 28.10.2023 р., Veps
а тут залишилось.
Я забрав й сховав