Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Всьо Олеже - вепсів з москалів викреслили
Чуваші самі гидотні
всі вони якісь охуїтєльнопиздопротивні, а назва в одного вобще ПИ ЗДЮК
ааааабляржунімагу
буряти їбучі
наша школа, колись давно , тримала шефство над дитячим будинком в чувашиї. як би я знав, шо та вся пиздота таке витворить, то я б ще тоді їх всіх
н**** потравив
Змінено: 25.09.2023 р., olegsuzuki
На Сулу наступного року їдемо? Чи знову морозитися будете?
Раді вітати , якщо не балачки
Мені у Холодний Яр хотілось би...
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 10.10.2023 р., Veps
Трясе вас, Олег?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
За......бав ти вже, гнида прокацапська! І такі ж, як ти, тобі тут підхіхікують!
Іванович. Не бандерлог!
як ти, тобі тут підхіхікують!
Іванич, ти на мене бочку не коти, це все було би смішно, якби не було так сумно. в чомусь тут є велика доля правди. і смартфони, і дерева, і зарплати, і супутники, і бруківка з стадіонами під час війни........ чи ти хочеш сказати що ЗЕ взагалі ІДЕАЛ ????????
Змінено: 10.10.2023 р., olegsuzuki
Смартфони пенсам обіцяв Зеля, але почалася війна.. Відмінили
А зарплатня 4000 вчителям вже є?
PS. А "нє бандерлог" в мене давно у ЧС
.
Я тут нову
дурість мульку побачив. Чекаємо коли мода докотиться до наших туристичних магазів.
Хто приїде на зустріч і палатка буде не підсвічена стрічками - той лох!
PS: Не, я - нормальний, це я, в черговий раз, дивився чим би квартіру підсвічувати коли електрику виключать - може щось нове видумали (але ж не стрічками!).
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 11.10.2023 р., vaclav
Комендантська година, які "стрічки", Славік
Ти з'їхав вже? Куди?
Капітальний ремонт на ділянці дороги Білопілля – Терни – Липова Долина – Гадяч триває. Підрядник влаштовує шар основи з щебенево-піщаної суміші. Загалом на ділянці 7,5 км буде ремонт та оновлення 5 штучних споруд, вирубка порослі, спланування узбіччя, влаштування 2 шарів посиленої основи та нового асфальтобетонного покриття.
Агентство місцевих доріг Полтавської області
Змінено: 11.10.2023 р., User
Ніхто на Сулу не хоче їхать
Начебто трохи збираються: я, Головний, Петрович, Коля, Володя і мабуть Стас.
Саймон сачкує?
Це внєбрачний синуля пукіна.
Прокинувся і потрогав стояк.
не включили
А в нас вже забулькало зрання