Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Там мотокомівцю на кансєрву на фронт збирають - скиньтеся хто скільки може.
«Шлях звільнення кожної нації густо кропиться кров'ю. Нашої - так само. Кров'ю чужою і своєю. Ворожою і рідною.…
Кров, пролита для цієї величної мети, не засихає. Тепло її все теплим буде в душі нації, все гратиме роль неспокійного, тривожного ферменту, що нагадує про нескінченне і кличе на продовження розпочатого
Петлюра С. // Тризуб, 22 січня 1926 р
Змінено: 15.09.2023 р., User
Не везе мені з кансєрвами. Колись на ЗАЗ Петровичу півсарая розвалив, сьогодні на сімці сусіду гараж пожмакав
Шото вона аж стрибає і зчеплення в самому кінці спрацьовує
(пробіг 148 тис). І взагалі така це фігня в порівнянні з мотом, руки й досі трусяться
Змінено: 18.09.2023 р., User
Міхаличу, я хочу собі таке пугало скостромить, як думаєш - прокатить??
https://www.youtube.com/shorts/jiU0Gj4T1Dg
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
За потертости от моего удара задом этот кекс стазу сказал- 1000 грн. давай
, потом позвонил к знакомым на СТО и они сказали - "
Бери 100 $" . Поехали на СТО , а мастер и мой тоже хороший знакомый- застеснялся, говорит "ну я вас обеих знаю, но тут максимум на 500 грн.". Потом поехали к другому моему знакомому, который мне полировал и подкрашивал когда то, так тот сделал за 200 грн, и краску такую же нашел
. Жена моя дала ему еще 200 грн за моральный ущерб и на бензин.
Что интересно, что жена этого барыги сразу сказала- "так мы же соседи, рядом домА".
Моя потом рассказала, что крендель жаловался что он один в семье работает и у него двое детей. На что моя сказала, что мы тоже на пенсии, 45 $ в месяц . И шо?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Слабенько, слабенько.
Я вчора задом так в гараж заїхав шо дірка наскрізь і стелаж з бетону вирвало і завалило
, ще рахують що там побилося
А сімка наче ціла, я причепним втаранив, хоча завтра Петрович пожене її на перевірку.
х** я більше мабуть сяду за руль вонючої кансєрви. 48 років на моті - два рази впав, разів 20 виїхав на кансєрві - третє ДТП і як зазвичай на пустому місці.
Змінено: 19.09.2023 р., User
третє
Якщо третє, то права відбирають.
В мене знайомий, воєнний, подарував жінці машину, теж джетту, тільки посвіжіше моєї, і Києві надавив на педаль, камери зафіксували, прислали жінці штраф , третій, а це лішають зараз прав
. Вона при мені дзвонила йому, мат перемат
. Костья каже мені, вона робе у суді, й хай сама вирішує.
А у нього самого джип, америкос, военний, з маскировкой, він його викупив нещодавно коли служив. Я йому музику пишу .
Анекдот блін..
Змінено: 19.09.2023 р., Veps
Так я б'юся там де ментів немає
і завжди тільки на першій передачі - перший раз з'їхав в кювет біля ставка, другий раз в дворі Петровичу півсарая і пів ЗАЗа розвалив, вчора за 3 метри від свого гаража в сусідній.А в місто як виїду - там проблем немає зазвичай, мені головне вирулити і розігнатися
Я вже вирахував причину - я забуваю за педаль зчеплення і намагаюся рукою на рулі його вижати
ну ще плутаю газ і тормоз
Змінено: 19.09.2023 р., User
Отож, коли медленно, дуже опасно. Ти, прям вампір якийсь, автомобільний
Разрушитєль
А я вперше
Змінено: 19.09.2023 р., Veps
Наче трохи відійшов, наймаю інструктора - обіцяє перевчити мене з мота, а я кажу що фіг у нього вийде
я забуваю за педаль зчеплення і намагаюся рукою на рулі його вижати ну ще плутаю газ і тормоз
Толя, постав туда як на інвалідках ручне управління. або замість круглої баранки і педалів, постав руль від мотика.
Змінено: 21.09.2023 р., olegsuzuki
давно про таке мрію, і ще ножку перемикання передач від Туриста аби.
Найняв інструктора, каже шо він 165 на Жигулях ще не їздив
А я не звик напівгазу, треба мені щось слабіше. В гараж заїзджав, вклепав ще й переднє крило
Як навчуся їздити поїду на рихтовку з усім зразу
Який цікавий альбом для світлин знайшов
Львів. 16 руб
1654 рік
Змінено: 23.09.2023 р., Veps
Шото потрапив я в чорну
жопу полосу: теща померла, в тестя інсульт, а я його сімку вже два рази вклепав