а на веселому березі збираються веселі компанії!!! Заіпісь!
Івановичу, вийди з діректорського кабінету і на ліфті спустися на землю - нас тут значить конхветами годують?
Короч, пішов (без повістки!) в военкомат, тіпа "хлопці вам тут пострілять за 20тис - нада?" (бо роботи НЕМАЄ). Ну вообще, в мене "технік-программіст, солдат". Знаєш чим закінчилось? Хтять направить на
ПЛАТНЕ обстеження (@#, я шо - кошу від армії??).
Це вже моя друга спроба попрацювати на державу (за ідею) і обидва рази бачу що держава - не готова. Бо одні дурні і під@#си, а в мене з ними ідеологічні разногласія. (і взагалі я анархіст)
Тут ще на той шашлик і бензін зароби...
PS: Я там в воєнкоматі поводив жалом і розвісив вуха - один (відпустка-реабілітація 1.5 місяці і назад) розсказував приблизно
такого плана історію, солдати дуже роззлючені, "їм ще на гранатах літать і літать" і "у нас в роті здорових - немає" (недовилікувані).
А другий, такий ближче до вашого покоління, просто сказав (цитата) "коли почалося був під донецьком. зараз перевівся, бо там під@с на під@сі". Більш нічого не сказав.
В общем, я пойняв що тут я ще можу вибирать собі "під@#сів", а там доведеться зразу розтяжку ставить. А ще я поняв, що солдати і командіри зроблені з одного тіста і що люди - г@вно і з цим краще не гратися, а зачекать поки вони наздогонять еволюцію. (це ж як треба красти на війні, щоб твої солдати тобі гранату кидали??) Це у Арестовича і Фейгіна все красіво і гарно.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.