Нє, ну в мене канєшно такої справки як у Воци ще немає, але я астрологам вірю більше чим політикам. А Воца політикою не цікавиться зовсім, а ось з інопланетянами він спілкувався ще на початку 80-х(за шо й справку дали), як зараз пам'ятаю що вони йому сказали:в тебе буде двоє дітей і ти будеш жити довго але дуже хреново
.Ось і не вір їм після цього.
А щодо війни і розпаду Московії то я це передбачив ще в 1991-му( на мотокомі в 2012 писав), це вже потім про це говорили - Дудаєв в середині 90-х, Новодворська і Нємцов в 2000-их, Портніков, Арестович і Порошенко в 2019-му.
Єдине що я прорахувався в часових рамках, думав що це буде років на 20 раніше і я ще повоюю, але не судилося, мабуть в мене інше призначення
.
Так що не факт що все піде так швидко, можливо війна закінчиться в 23-24, а можливо аж на початку 30-х.
Ще є велика ймовірність реалізації оманських домовленостей, це відтягене час на 5-10 років
І не факт що Україна збережеться в кордонах, може розпастися паралельно з Московією: наприклад - частина Донбасу відійде війську донському, Крим туркам, частина півдня Ізраїлю, а частина курської,білгородської області,Білорусі і краснодарського краю приєднається до України.
Зараз головне не вірити зеленим, ментам і прокурорам і воно все якось склеїться