Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Дякую, розспитай що зможеш - розберуся.
Мій дім був настільки пофіг комунальникам що в мене забували вимикати свет. В общем мене таки приєднали до загальних відключень. Тепер в мене як у всіх. Я - нормальний!!
Слухаю байрактрар, жру пельмені і чекаю на електрику.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 15.12.2022 р., vaclav
У нас вже четверту добу не виключають, ще й Воца пити кинув
- мабуть не перед добром.
Тепер мені до найближчого співпляшника треба аж в Ромни чи в Кам'янське
Воца... Сильно погарячився, імхо. До чого кляті москалі людину довели!!
Рекомендую
кидати пить по методу Саакашвілі. Я так кожен день роблю.
Якби ж тільки Воца, а то й Коля машиніст кинув і на вегетаріанську дієту перейшов, я тепер в нокауті - випити ні з ким
Змінено: 15.12.2022 р., User
Не вегетаріанство - то вже занадто. Ти попробуй коту пояснити за вегетаріанство - ні один кіт вегетаріанцем в жизні не стане. З того вегетаріанства тільки "пускати вітра" добре.
PS: виглядає як запрошення в гості
ех... ото пляшечка з піратом
... (в самого 8л баклага спірту стоїть, котрий рік)
Їм як і Івановичу вже нічого не поясниш
розспитай що зможеш - розберуся
Попитав. Мій знайомий того хлопця напряму не знає, каже що модель може узнати, но надо до нього їхати, тот на войні, і связі немає. Він посовєтував, щоб ти зайшов на англіцький сайт і по характерістікам знайшов там генератор. О таке
Я міркую що розберешься
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Ну нічого - і так гарну ідею подав
, а Гугл знайде.
Міхаличу, що скажеш
цей повербанк фігня чи нада брать?
PS: був в Ібісі, там -20% до 16 січня. Не на все підряд, але є. І я тільки на всяке залізо дивився, а що в рибалці і туризмі - не заходив бо рюкзак еле пер і руки зайняті.
PPS: Міхаличу, мені кажеця що Зеленський хоче сам пропити
нашу премію.
Змінено: 17.12.2022 р., vaclav
Та я й бачу що на всі курва скупився
а я горілку не п'ю
Беріть
оце першого типу. Світить як лампочка в салоні машини. Споживає фігню (наміряв четверть ватта). Від повербанку на одному 18650 (десь 3500mah) світить годинами - вже третю ніч присвічую на одному заряді. Думаю що повинно світити десятками годин, треба буде спробувати заміряти час. Ну в общем це не про яскраво, це про довго і дешево. Сікретний дерев"яний об"єкт площею в 1 кв м підсвітити - це воно. Більше воно не підсвітитить. Світло по типу ночніка чи "щоб на кота не наступити". Також непогано як "лампочка в палатку".
Фонарик воно не заміняє, ходити з ним поганенько (свет несфокустваний, світить на всі боки) - це стаціонарне світло.
Думаю зсу"шникам буде в самий раз. (тім що на собі все носять)
Змінено: 19.12.2022 р., vaclav
Який в тебе, теплий Чи холодний? З зарядкою?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Теплий. Без зарядки
яка ще зарядка?? - воно в повербанку встромляється і від нього світить, батареї в ньому немає.
Чи ти маєш на увазі ті що зверху мають 2 юсб-мвма? Не, в мене без них. Просто циліндр.
Змінено: 19.12.2022 р., vaclav
Читати книгу при теплому нормально,чи краще узяти білий?
Воно на межі, тому важко сказати (ще ж які в кого очі. Візьми тих і тих парочку.
Процес розкодування вегетаріанців розпочався
Телефонує сьогодні Коля машиніст і каже: хочу мняса, риби і чвертку
Процес завершився успішно
Головний поки що тримається, купив на останні гроші зі стипендії пляшку горілки і каже шо то на Новий рік
Скажи Воці щоб перестав фігней займатися, бо сьогодні празник великий - вже 100400 москалів набили.
Воцi треба грошi на аккуми збирати З алiекспреса зараз не висилають Треба до весни десь шукати.