на нем написано 2.8 Квт, а в реальности еле еле волочит 1.5
Ну насправді не все так погано.
2.8квт - це пікова потужність "в прижку".
а половина від неї - це те що він має постійно видавати. Ось цим і треба керуватися при виборі.
Ну ось наприклад, в тебе працює бойлер і мікроволновка і виїдають 1/2 потужності. Кондіціонера включати вже не можна. Але можна пусти воду (помити чашку) - запрацював насос підкачати води (покачав хвилину) - оце і буде пікова потужність.
А от то що маркетологи ніфіга фізики-електротехніки не вчать і з кожі лізуть аби тільки написати цифру ПОБІЛЬШЕ - це да.
PS: Ігор казав брати дізельного: 1/2 дешевше по витраті пального і не такий примхливий (рідше обслуговувати і легше запускається після простою). правда вони дорожчі.
Жінка розказувала як сусідка-вчителька запускала свого бензинового годинами (потім перестала, там на 3-5квт) і які витрати - в общем жінка сказала що або буде без света або на аккумуляторі сидіти (точно не пам"ятаю, щось було по типу 200грв в годину). А от включати час від часу дізель (і якщо його не в нас купляти!) - вже можна думати.
PPS: придбав спальніка на -10С. незламність!
Рекомендую
попробувать леди на 12в, 14вт пластіна (можна ламати на секції), лінзи
. (я правда по 180 ще брав, 2 тижні тому)
PPPS: нарешті я став жертвою соціальної справедливості - сьогодні ДВА раза вимикали світло. До цього - кілька місяців ні разу (крім обстрілу). Моя квартира стала дешевшою в два рази!! Присвічую від повербанку і слухаю радіо байрактрар, жизнь есть!
Чесно кажучи трохи рад, бо як перший раз вимкнули, то я замість всяких дзвінків-нарад - пішов на пошти (он спальніка приволок), по магазинам і попив кохве. Фіг вирвешся.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.