MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
10.11, 22:49
31
+5 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-С
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Клуб Кабоводів і Бандерлогів.Обговорення поточних справ і взагалі ні про що.

Переглядів: 463794, модератор: User
User модератор теми
10.08.2018 р.
answerview
Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.

Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї

1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15  ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1

Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал

При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)

Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.

Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
2
like
2
bad
shockingly
12.12.2022 р.
answerview
стипендію підвищили на 4 грн,

Мені на сотку, 2300 зараз16_roll
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
12.12.2022 р.
answerview
готується

Окопи?07_dirol Ми їх гранатами закидаєм15_badgrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
User модератор теми
12.12.2022 р. відповів для Veps  
answerview
Та кінець року і в них план по окопах горить - а в піску рити легше03_biggrin
2
like
2
bad
shockingly
12.12.2022 р. відповів для User  
answerview
Стасового дирчика електрифікували
Ага, зараз в самий раз. Сиди і вирішуй: як включать (свет) - чи по справам їхати чи заряжатися.15_badgrin
Краще б на дрова перевели!15_badgrin
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 13.12.2022 р., vaclav
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
12.12.2022 р. відповів для vaclav  
answerview
Так купив до нього генератор і бензину - і вперед15_badgrin
like
bad
shockingly
13.12.2022 р.
answerview
стипендію підвищили ... а Головному на 200 грн, мабуть за посаду
Ще й стипендію підвищили на 200грн05_shok, а мені - треба працювати...
Ну от і хто з нас двох дурний?15_badgrin
like
bad
shockingly
User модератор теми
13.12.2022 р. відповів для vaclav  
answerview
Дурних робота любить15_badgrin
like
bad
shockingly
13.12.2022 р. відповів для User  
answerview
Спираль обогрева лучше и надежнее соединить винтиком  гаечкой с двумя шайбами .Пайка на нихроме держаться не будет.
ГЛАВНОЕ НЕ СКОРОСТЬ-ГЛАВНОЕ БЛАГОПОЛУЧНО ДОЕХАТЬ
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
13.12.2022 р. відповів для mashinist  
answerview
та ось нарив

like
bad
shockingly
User модератор теми
13.12.2022 р.
answerview
 ЗЕ вжезаписався на 17-ту03_biggrin, а Вацлав все ще думає15_badgrin
Змінено: 13.12.2022 р., User
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
answerview
Да это просто классное решение. Мало занимает пространства и более надежно.
ГЛАВНОЕ НЕ СКОРОСТЬ-ГЛАВНОЕ БЛАГОПОЛУЧНО ДОЕХАТЬ
like
bad
shockingly
answerview
ЗЕ вжезаписався на 17-ту, а Вацлав все ще думає

Не, я - на Кіпр. Пиво там г@#но, а от морожане, вино і риба18_goodОт наскільки я не рибоїд і не любітель вина, а там - норм. Бо дружина за Кіпр всі мізки виїла, - почала ще до коровавірусу. Все згадує як ми перед від"їздом пішли в кахве - я, дурний, взяв камбалу фаршировану креветками, а вона рибу-меч (дуже нажорна).20_drinks На тій камбалі м"яса ніхера немає, а креветки - мені що крабові палочки. І жінці вина теж сподобались (навідь прості немарочні) - не наш кисляк.
Для тих хто хоче щось робити (ну там танцювати) - тоже єсть, але дорожче. (треба економити!).15_badgrin
І в мЕтро там всякі горіхи - раза в два-три дешевше ніж у нас.
Єх...

В общем в цього вашого Зеленського - ніхера немає уяви щоб вигадати як відпочити. Бо в мене вже розкидані GPS-точки, де я буду рибу-меч їсти, де пити вино, а де горіхи купувати. І знаю який коньяк в аеропорту треба брати. Єдине шо - я не придумав як машину брати в прокат, бо вони, пі@#си, там всі їздять протів шерсті, а я не вмію.

Або в Прагу... правда я тоді в двері не буду пролазити (готова свиняча нога - $15 за кіло, плюс ПИВО... а хліб-гарніри-салати - ото нехай дружина їсть)
like
bad
shockingly
User модератор теми
13.12.2022 р. відповів для vaclav  
answerview
Вмієш ти закосити, вмієш03_biggrin
like
bad
shockingly
answerview
Ні слова не збрехав!15_badgrin
Все так і було. Колись.
Але мені чомусь завжди не вірять12_cray
like
bad
shockingly
14.12.2022 р.
answerview
раза в два-три дешевше ніж у нас.

Генератор на 7 из Англии знакомому прислали, 1\3 растаможка, 1\3 - доставка, общая цена 26 000 грн. 15_badgrin В нас зараз на 5 стОит 64 000 , китайский, а неделю назад 50 000 стоил, на работу к нам купляли. Брехня?  Истинная правда03_biggrin
Змінено: 14.12.2022 р., Veps
like
bad
shockingly
14.12.2022 р.
answerview
Генератор на 7 из Англии знакомому прислали, 1\3 растаможка, 1\3 - доставка, общая цена 26 000 грн.

А в якому (аглицькому) магазіні брав?? Бо я б взяв на дізелі. Чи хоча б марку напиши - щоб я гуглом знайшов де взять, а там жеж і дізеля будуть. А нова пошта чи міст - доставлять (щоб вони здохли, гади!).

PS: Доречі, ось вам ще одна ох@$льна історія.
PPS: 64тис - вже дорого. Наші жеж за звичай по x2 продають, а тут вже перебрали.15_badgrin
PPPS: наче недавно на де-генератори мито відмінили. нада брать.
Змінено: 14.12.2022 р., vaclav
1
like
1
bad
shockingly
14.12.2022 р. відповів для vaclav  
answerview
Узнаю, напишу.20_drinks
1
like
1
bad
shockingly
14.12.2022 р.
answerview
В нас зараз на 5 стОит 64 000 , китайский,
ага, с обмотками из люминтевой проволоки.  на нем написано 2.8 Квт,  а в реальности еле еле волочит 1.5.    ну. типа как то так.
2
like
2
bad
shockingly
14.12.2022 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
на нем написано 2.8 Квт,  а в реальности еле еле волочит 1.5
Ну насправді не все так погано.
2.8квт - це пікова потужність "в прижку".
а половина від неї - це те що він має постійно видавати. Ось цим і треба керуватися при виборі.

Ну ось наприклад, в тебе працює бойлер і мікроволновка і виїдають 1/2 потужності. Кондіціонера включати вже не можна. Але можна пусти воду (помити чашку) - запрацював насос підкачати води (покачав хвилину) - оце і буде пікова потужність.

А от то що маркетологи ніфіга фізики-електротехніки не вчать і з кожі лізуть аби тільки написати цифру ПОБІЛЬШЕ - це да.

PS: Ігор казав брати дізельного: 1/2 дешевше по витраті пального і не такий примхливий (рідше обслуговувати і легше запускається після простою). правда вони дорожчі.
Жінка розказувала як сусідка-вчителька запускала свого бензинового годинами (потім перестала, там на 3-5квт) і які витрати - в общем жінка сказала що або буде без света або на аккумуляторі сидіти (точно не пам"ятаю, щось було по типу 200грв в годину). А от включати час від часу дізель (і якщо його не в нас купляти!) - вже можна думати.

PPS: придбав спальніка на -10С. незламність!15_badgrin

Рекомендую попробувать леди на 12в, 14вт пластіна (можна ламати на секції), лінзи18_good. (я правда по 180 ще брав, 2 тижні тому)

PPPS: нарешті я став жертвою соціальної справедливості - сьогодні ДВА раза вимикали світло. До цього - кілька місяців ні разу (крім обстрілу). Моя квартира стала дешевшою в два рази!! Присвічую від повербанку і слухаю радіо байрактрар, жизнь есть!15_badgrin
Чесно кажучи трохи рад, бо як перший раз вимкнули, то я замість всяких дзвінків-нарад - пішов на пошти (он спальніка приволок), по магазинам і попив кохве. Фіг вирвешся.
Змінено: 15.12.2022 р., vaclav
1
like
1
bad
shockingly
15.12.2022 р. відповів для vaclav  
answerview
Славiк, я балакав за генэратор, цей мой товариш того хлопця не знаю i це все було 2 мiсяца тому. Пршукай сам, може знайдеш. Я ще за модель попитаю..06_question
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин