Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
я їі відвідав найкраще всіх.
Так, "найкраще" - особливо коли під Полтавою ми з тобою кашу їли під дощем. Так, Славку? Ну ти ЖУК
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
У мої часи підгузків не було, а їсти варили на керогазі, світили гасовою лампою, електрику провели тільки в 1968 році.
Ти нюхав мойву смажену на керогазі?
Змінено: 27.10.2022 р., User
та я бы ипал ту смажену мойву......... хотя я застал времена тюльку в бочках в гастрономе, хек свежемороженый и прочие прелести савецкого саюза...... и савецкий саюз, тоже ипал
ссуко...... Толя, бблять, не заводи меня, бо ща ппизды ипучим москалям, которые захотели повоевать, и нашим ватанам, у которых русские братьяадиннарот, буду писать......
нееее, у меня в 1968 света уже была.
я ж с Запада, цивилизация
Змінено: 27.10.2022 р., olegsuzuki
Так мойва була майже на шару: один ящик мороженої на 0,5 самогону міняли на птахофабриці. Куряча їжа короче
у меня в 1968 света уже была
скоро й в тебе не буде
Змінено: 27.10.2022 р., User
света уже была.
Не знаешь ты романтики и таинственности при керосиновой лампе
Со светой при свете- не то
В 80-х свет в совке выключали знаешь для чего? Веерные тоже, на 1, 2 часа? Чтоб размножались
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
птахофабриці.
У тебе там, у Стасях?
смотря какую машу
Какая разница, тряпку на лицо и вперед
жена твоя прочитает,
Пусть в своей песочнице лазит
Змінено: 27.10.2022 р., Veps
Полезная новость для Украины. Весь 2023 год можно
БЕСПЛАТНО пользоваться облачными сервисами Майкрософт
У меня на компе уже места нет куда складывать файлы.
Ну шо там з комісією? через два-три тижні
має бути засідання
Змінено: 04.11.2022 р., User
До речі є спальні місця на підлозі біля пічки, для білих можна ліжко на пружинах з горища спустити
Я первый, у печки, можу i на пiдлозi
хочу попробувати замовити шось з китая може хтось скинути зсилку на нормальний віпіен бо я шось зовсім заплутався
Выбирай или для Виндоус или для телефона, айфон/Андроид. Алиэкспресс працюэ идеально. Витя, но там ещё очень много подводных камней, карту привязать, адрес доставки и.т.д.
VPN