MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
02.02, 19:37
44
+3 °С
Вітер: 2 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Клуб Кабоводів і Бандерлогів.Обговорення поточних справ і взагалі ні про що.

Переглядів: 490387, модератор: User
User модератор теми
10.08.2018 р.
answerview
Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.

Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї

1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15  ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1

Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал

При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)

Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.

Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
2
like
2
bad
shockingly
21.08.2022 р.
answerview
Он удалил свой пост в тот же день и извинился
я бы  с большим удовольствием  "удалил" его самого и даже не извинялся бы  15_badgrin
2
like
2
bad
shockingly
User модератор теми
21.08.2022 р.
answerview
У районний суд на ЛЬВІВЩИНІ  прийшла справа про ДТП за участю автомобіля Лендровер і корови.

Водій джипа, якась Наталія М., написала претензію про відшкодування матеріальної шкоди на ім'я директора молокозаводу, якому належало стадо.

Письмова відповідь директора

"Шановна Наталія Юріївна! З цікавістю ознайомився з Вашою заявою.  Був би готовий принести вибачення, але ніякої провини за собою не відчуваю.  Більше того, не виключено, що належний Вам транспортний засіб є джерелом підвищеної небезпеки і використовувався Вами як знаряддя вбивства невинної корови (радійте, що ми не в Індії). З матеріалів не випливає, що корова, діючи за моєю прямою вказівкою, прийняла смерть з метою нанесення Вам матеріальної шкоди. Я, навіть, не був знайомий з передчасно загиблою, а отже, вказівок їй давати не міг. На мій погляд, більш логічним видається інше пояснення: водій, не дотримуючись швидкісного режиму, не прийняв належних запобіжних заходів, щоб уникнути ДТП. Як правило, водії знижують швидкість, побачивши худобу на узбіччі (особливо, якщо вона велика і рогата). Оскільки пояснення корови в матеріалах справи відсутні, мені важко повірити, що моя підопічна замаскувалася в кущах і холоднокровно чекала Вашого автомобіля, щоб різко вискочити.

Готовий представити в суд документи, що підтверджують, що покійна не проходила спеціальної підготовки і характеризувалася як добродушна, повільна і незлоблива істота. Схильностей до суїциду або тероризму не відзначалося, особистих неприязних відносин до автомобілів Лендровер не вбачалося.  У показниках надою у мучениці були окремі недоліки, але Ви ж розумієте про мертвих або добре, або ніяк. Оскільки ні моєї, ні коров'ячої вини не доведено, я маю право подати зустрічний позов про відшкодування моральної шкоди, заподіяної колективу молокозаводу, а також рідним і близьким покійної. Ваші пропозиції про добровільне відшкодування збитків будуть з розумінням розглянуті.
З повагою і вдячністю, за надане підготовкою до відповіді задоволення, директор Ю.Г.  Тарасенко."
Змінено: 21.08.2022 р., User
3
like
3
bad
shockingly
User модератор теми
22.08.2022 р.
answerview
Сузука кавуна просив03_biggrin
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
2
bad
shockingly
22.08.2022 р. відповів для User  
answerview
Кавуни добрі, знаю03_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
User модератор теми
27.08.2022 р.
answerview
2
like
1
1
bad
shockingly
28.08.2022 р.
answerview
like
bad
shockingly
User модератор теми
06.09.2022 р.
answerview
Велике штукатурництво Кабштабу, яке тривало майже рік15_badgrin, закінчилося, почалося шпаклювання34_wacko2
2
like
2
bad
shockingly
User модератор теми
06.09.2022 р.
answerview
А починалося все так:фото
Джим пахав як коняка- перевіз 123 мішки цементу, вапна та іншої фігні, бо Юлька курва мопедна і зільоні під...си їжака забанили14_girlevil
Змінено: 06.09.2022 р., User
like
bad
shockingly
06.09.2022 р.
answerview
Велике штукатурництво

Нарешті.18_good

Толя, якщо я в ямі стіни вапном гашеною цеглу обмажу буде менше вологи чи це брехня? Казки для дорослих?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
User модератор теми
07.09.2022 р. відповів для Veps  
answerview
Це просто попередить утворення грибка і цвілі.
Є гідроізоляційні суміші для цього, я собі на підлогу роблю ними.
Змінено: 07.09.2022 р., User
1
like
1
bad
shockingly
07.09.2022 р.
answerview
Є гідроізоляційні суміші

У мене земля на дні, якщо я цією сумішшю заллю-вологості менше буде?
like
bad
shockingly
User модератор теми
07.09.2022 р. відповів для Veps  
answerview
Треба стяжку робити, по стяжці гідроізоляція і зверху ще стяжка.
Короче на півроку роботи і тища грошей15_badgrin

https://epicentrk.ua/ua/shop/gidroizolyatsionnaya-smes-ceresit-cr-65-25-kg.html
Змінено: 07.09.2022 р., User
1
like
1
bad
shockingly
07.09.2022 р. відповів для User  
answerview
Міхаличу, фігню настроїв, давай я тобі розумних книжок по будівництву вишлю? Я он собі на Героїв Марсу буду по ним будуватися.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
2
like
2
bad
shockingly
09.09.2022 р.
answerview
Короче на півроку роботи і тища грошей

Провітрювати буду частіше03_biggrin
like
bad
shockingly
09.09.2022 р.
answerview
Почему Бандера спокойно жил в ФРГ в 1959 году, ни от кого не скрываясь? Почему не был осуждён в Нюрнберге, если он был пособником нацистов?
Эти вопросы ни один «ватник» старается не задавать.

"Деятельность спецгруппы НКВД против Украинской Повстанческой Армии(УПА) Под Москвой было организовано несколько баз подготовки кадров для борьбы с партизанским движением в Западной Украине. Из рассекреченных материалов стало известно, что на 15 февраля 1945 года в западных областях Украины действовали 292 истребительных батальона и 2 336 групп содействия. Часть из них была экипирована под бойцов УПА и отличалась изощрённой жестокостью по отношению к мирным жителям 26 июля 1945 г. нарком внутренних дел УССР Василий Рясной направил в Москву Берии под грифом «Совершенно секретно» сообщение, в котором докладывал о первых результатах оперативной деятельности так называемых «специальных групп", которые, по словам Рясного, «играли и продолжают играть значительную роль в деле ликвидации оуновского бандитизма в западных областях УССР».
Эти спецгруппы НКВД, переодевшись в форму повстанцев УПА(Украинская Повстанческая Армия) , проводила против граждан карательные акции с целью дискредитации"
Змінено: 09.09.2022 р., Veps
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
10.09.2022 р.
answerview
Полтавська байкерша Катя вийшла заміж нарешті20_drinks
like
bad
shockingly
12.09.2022 р. відповів для User  
answerview
Нарешті, однією проблемою менше.20_drinks Через Арестовича вирішували питання?15_badgrin
Змінено: 12.09.2022 р., vaclav
like
bad
shockingly
12.09.2022 р.
answerview
вирішували питання

0.75 коп все питання03_biggrin
like
bad
shockingly
13.09.2022 р. відповів для Veps  
answerview
Да мене насмішило слово "нарешті" - таке враження що вся Полтавщина полегшено зітхнула.
Змінено: 13.09.2022 р., vaclav
3
like
3
bad
shockingly
15.09.2022 р.
answerview
Походу, ми всі не помремо від ковідли. А я вже збирався12_cray
Змінено: 15.09.2022 р., vaclav
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин