MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
24.01, 02:26
44
+1 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Клуб Кабоводів і Бандерлогів.Обговорення поточних справ і взагалі ні про що.

Переглядів: 487718, модератор: User
User модератор теми
10.08.2018 р.
answerview
Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.

Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї

1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15  ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1

Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал

При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)

Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.

Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
2
like
2
bad
shockingly
06.07.2022 р.
answerview
 До ж це робиться,
05_shok Зменш дозу перцю до 3-5 перчин...15_badgrin
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
06.07.2022 р.
answerview
Зьiш столову лодку меду, запий водой,
ты когда пишешь кому то рецепт, то надо его писать правильно, а то прям врачебная халатность какая то...03_biggrin   запий водой,   ты букву пропустил водКой  надо запить, иначе эффекта нема06_question15_badgrin15_badgrin 
2
like
2
bad
shockingly
User модератор теми
06.07.2022 р.
answerview
алконавти бачу всі - з Головного приклад берете?15_badgrin він навіть флюс на зубі вже тричі горілкою з часником вилікував, каже дешевше і корисніше чим його рвати03_biggrin
2
like
2
bad
shockingly
06.07.2022 р. відповів для Direktor  
answerview
Нi, еффекту не буде 03_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
06.07.2022 р. відповів для User  
answerview
Видирати зуб треба а не мучиться 07_dirol
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
User модератор теми
07.07.2022 р.
answerview
Eric Stoothoff США
Змінено: 07.07.2022 р., User
4
like
4
bad
shockingly
08.07.2022 р.
answerview
На день раніше стіпендію прислали, на 100 грн більше 15_badgrin
Змінено: 08.07.2022 р., Veps
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
User модератор теми
08.07.2022 р. відповів для Veps  
answerview
Глянув, у мене теж прийшла, але без добавок12_cray
like
bad
shockingly
08.07.2022 р. відповів для User  
answerview
Мiжнародна допомога не 2000 а 6600 грн.  за 3 мiсяця01_smile
1
like
1
bad
shockingly
08.07.2022 р.
answerview
6600 грн.  за 3 мiсяця
3 * 2200грв = 6600грв... це точно не Воцина стипендія?15_badgrin

Мені Зеленський заплатив 6500грв, один раз за весь час.
Хоть щось перепало05_shok на шармак (мабудь перший раз в житті).
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 08.07.2022 р., vaclav
like
bad
shockingly
User модератор теми
11.07.2022 р.
answerview
По итогам июня в Украине было реализовано 4,8 тысячи новых мотоциклов, скутеров и квадроциклов, что на 21% больше, чем год назад.
2
like
2
bad
shockingly
11.07.2022 р.
answerview
заплатив 6500грв

Мені два рази03_biggrin
like
bad
shockingly
11.07.2022 р. відповів для Veps  
answerview
Мені два рази
Тепер я буду тебе ненавидіти15_badgrin

новых мотоциклов, скутеров и квадроциклов, что на 21% больше, чем год назад
цікаво, а скільки турецьких дробовиків15_badgrin

Бо на нарізняк в нас накрутка що ціни 300%12_cray, порівнянно з американськими роздрібними цінами, он наприклад можна купити і полювати на БТР"и. Якщо є гроші. Один постріл - 446грв.15_badgrin

PS: в нас трішки міст взірвався, то в село катаю через Бучу і Гостомель, подивився що наші понаривали вздовж окружної... в общем я навідь не уявляв наскільки я був близько від того що з мене, як з кота, шапку пошили б (бої там чув) - 3-4км до мого будинку.
Змінено: 11.07.2022 р., vaclav
2
like
1
1
bad
shockingly
11.07.2022 р.
answerview
в нас

Ты через этот мост ездил раньше?05_shok
like
bad
shockingly
answerview
Ты через этот мост ездил раньше?
Кожні вихідні, на ланосі (бо треба продуктовий пайок перти в село на тиждень).
Це вже зараз там Фора відкрилася і в неї щось завезли.

Думаю що від ланосу воно б не спрацювало, а тільки від кнопки.
like
bad
shockingly
11.07.2022 р.
answerview
Думаю що від ланосу воно б не спрацювало

А від чого тоді воно спрацювало? Не розумію06_question Він замінований був? У нас теж міст одін є, кажуть замінований, і там блокпост з хлопцями з Западной України. Так треба? Що, нема спеціалістів? Хоча усі дороги в окрузі разміновано вже давно.
like
bad
shockingly
answerview
А від чого тоді воно спрацювало? Не розумію Він замінований був?
Думаю що його наші замінували, на випадок коли Лукашенко пиз@#ся розумом і вступить в війну - щоб відрізати шлях на Київ. Щоб у останній момент сапери не встановлювали міну, а просто будь-який боєць (не сапер) з блок-посту натиснув на кпоку і підірвав. В цьому випадку - міна не повинна реагувати на проїзжаючу техніку, а тільки на натискання кнопки. Ну а блискавка вдарила і десь щось закоротила. ІМХО.

Може, конечно, залишилась міна від "асвабадітєлєй", але імхо там повинні були добре все перевірити - краще ніж просто дорогу.
2
like
2
bad
shockingly
User модератор теми
11.07.2022 р.
answerview
Планував канєшно на 21 липня03_biggrin, але Рибась на роботі.
Тому засідання КабБюро відбудеться 22 липня в с. Стасі, дорогу хто не помне - дам координати в приват.
Мінуси: наліпок і значків не буде. Їхати через блокпости мабуть вдвічі довше по часу.Кавуни і бояра  ще не приспіли, сарай ще не готовий, треба брати намети02_sad
Плюси: шашлики і пляшка Шабо за мій рахунок і + торт якщо буде в магазині.Згідно Статуту бали в рейтинг зараховуються з коефіцієнтом 0,5. Картина вживу як наші гвинтокрили і літаки летять бомбити орків.

Хто зможе приїхати - відпишіться01_smileВацлава канєшно не чекаємо, тільки читаємо обіцянки03_biggrin
Змінено: 11.07.2022 р., User
4
like
4
bad
shockingly
16.07.2022 р.
answerview
13_evilСьогодні зранку, між селами Басівка і Юнаківка, авто з двома цивільними людьми підірвалося на міні.Один чоловік загинув на місці, інший - з важкими травмами, переломами та опіками знаходиться в лікарні.На даний час з'ясовуються причини, з яких чоловіки вирішили звернути з проїзного шляху, рух яким було дозволено, і поїхали забороненою дорогою з позначкою "міни". Більшість території Сумщини наразі обстежено та розміновано вибухотехніками ДСНС та поліції. Але якщо ви бачите позначку "міни" або "територія замінована" - не варто випробовувати долю і перевіряти цей факт. Також не варто знімати і забирати такі таблички з будь-яких причин.Уважність та обережність - ваше життя та здоров'я.     Дмитро Живицький
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
bad
shockingly
1
16.07.2022 р. відповів для Veps  
answerview
якщо ви бачите позначку "міни"
В нас міст взірвався - без позначок був.15_badgrin
Наче вже зробили, сьогодні поїду - проконтролірую чи всьо там добре15_badgrin
Змінено: 16.07.2022 р., vaclav
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин