Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
алконавти бачу всі - з Головного приклад берете?
він навіть флюс на зубі вже тричі горілкою з часником вилікував, каже дешевше і корисніше чим його рвати
Нi, еффекту не буде
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Видирати зуб треба а не мучиться
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Eric Stoothoff США
Змінено: 07.07.2022 р., User
На день раніше стіпендію прислали, на 100 грн більше
Змінено: 08.07.2022 р., Veps
Глянув, у мене теж прийшла, але без добавок
Мiжнародна допомога не 2000 а 6600 грн. за 3 мiсяця
6600 грн. за 3 мiсяця
3 * 2200грв = 6600грв... це точно не Воцина стипендія?
Мені Зеленський заплатив 6500грв, один раз за весь час.
Хоть щось перепало
на шармак (мабудь перший раз в житті).
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 08.07.2022 р., vaclav
По итогам июня в Украине было реализовано 4,8 тысячи новых мотоциклов, скутеров и квадроциклов, что на 21% больше, чем год назад.
заплатив 6500грв
Мені два рази
Мені два рази
Тепер я буду тебе ненавидіти
новых мотоциклов, скутеров и квадроциклов, что на 21% больше, чем год назад
цікаво, а скільки турецьких дробовиків
Бо на нарізняк в нас накрутка що ціни 300%
, порівнянно з американськими роздрібними цінами, он
наприклад можна купити і полювати на БТР"и. Якщо є гроші. Один постріл -
446грв.
PS: в нас
трішки міст взірвався, то в село катаю через Бучу і Гостомель, подивився що наші понаривали вздовж окружної... в общем я навідь не уявляв наскільки я був близько від того що з мене, як з кота, шапку пошили б (бої там чув) - 3-4км до мого будинку.
Змінено: 11.07.2022 р., vaclav
в нас
Ты через этот мост ездил раньше?
Ты через этот мост ездил раньше?
Кожні вихідні, на ланосі (бо треба продуктовий пайок перти в село на тиждень).
Це вже зараз там Фора відкрилася і в неї щось завезли.
Думаю що від ланосу воно б не спрацювало, а тільки від кнопки.
Думаю що від ланосу воно б не спрацювало
А від чого тоді воно спрацювало? Не розумію
Він замінований був? У нас теж міст одін є, кажуть замінований, і там блокпост з хлопцями з Западной України. Так треба? Що, нема спеціалістів? Хоча усі дороги в окрузі разміновано вже давно.
А від чого тоді воно спрацювало? Не розумію Він замінований був?
Думаю що його наші замінували, на випадок коли Лукашенко пиз@#ся розумом і вступить в війну - щоб відрізати шлях на Київ. Щоб у останній момент сапери не встановлювали міну, а просто будь-який боєць (не сапер) з блок-посту натиснув на кпоку і підірвав. В цьому випадку - міна не повинна реагувати на проїзжаючу техніку, а тільки на натискання кнопки. Ну а блискавка вдарила і десь щось закоротила. ІМХО.
Може, конечно, залишилась міна від "асвабадітєлєй", але імхо там повинні були добре все перевірити - краще ніж просто дорогу.
Планував канєшно на 21 липня
, але Рибась на роботі.
Тому засідання КабБюро відбудеться 22 липня в с. Стасі, дорогу хто не помне - дам координати в приват.
Мінуси: наліпок і значків не буде. Їхати через блокпости мабуть вдвічі довше по часу.Кавуни і бояра ще не приспіли, сарай ще не готовий, треба брати намети
Плюси: шашлики і пляшка Шабо за мій рахунок і + торт якщо буде в магазині.Згідно Статуту бали в рейтинг зараховуються з коефіцієнтом 0,5. Картина вживу як наші гвинтокрили і літаки летять бомбити орків.
Хто зможе приїхати - відпишіться
Вацлава канєшно не чекаємо, тільки читаємо обіцянки
Змінено: 11.07.2022 р., User
Сьогодні зранку, між селами Басівка і Юнаківка, авто з двома цивільними людьми підірвалося на міні.Один чоловік загинув на місці, інший - з важкими травмами, переломами та опіками знаходиться в лікарні.На даний час з'ясовуються причини, з яких чоловіки вирішили звернути з проїзного шляху, рух яким було дозволено, і поїхали забороненою дорогою з позначкою "міни". Більшість території Сумщини наразі обстежено та розміновано вибухотехніками ДСНС та поліції. Але якщо ви бачите позначку "міни" або "територія замінована" - не варто випробовувати долю і перевіряти цей факт. Також не варто знімати і забирати такі таблички з будь-яких причин.Уважність та обережність - ваше життя та здоров'я. Дмитро Живицький
якщо ви бачите позначку "міни"
В нас міст взірвався - без позначок був.
Наче вже зробили, сьогодні поїду - проконтролірую чи всьо там добре
Змінено: 16.07.2022 р., vaclav