Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Я отчитываюсь, бо грошi не мои.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Стасик 300 грн. И на идустриалбанк ему зашло от Волкова 250 грн и от Перепелиця 100 грн.
Поедет сегодня снимать грошi и в аптеку. На форум зайти не может, я ему настрою.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 22.06.2022 р., Veps
1000 грн. Лозовая, Директор мабуть. Напугал меня, я только снял в банкомате 1000 грн, а СМС приходит шо на счёту знов 1000,
Думаю подфартило
9 минут разница в платеже
Як поняв? Прийом
Вепс- Юстасу. Поняв добре!- пароль-У вас продается славянский шкаф?
Ответ-"Шкаф продан, могу предложить никелированную кровать с тумбочкой».
Вчора Рекс мені розповідав про аварію і про ще "одну пригоду"... "Їду на мопеді дорогою (не пам'ятаю куди він їхав) коли шось гуде, як самольот наче, став, дивлюсь, щось знижується прямо на дорогу, короткі крильця в задній частині і великі посередині, метрів за 70 проорало асфальт і завмерло! (крилата ракета
) Ну визвав кого слід, приїхали забрали ту дуру метрів 6 довжиною... А чому не рвонула, а саме приземлилась
?" Це-Саніни слова, а сьогодні я зрозумів чому: пам'ятаєте щиток приборів на його мопеді? Там же електрики і електроніки стільки, шо це запудрило "мозги" ракеті і вона вирішила, шо ну його нахххуй тут літать...
Сані повинні дати медаль за демілітаризацію рашистської бімби...
А медаль обмиємо після Перемоги!
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 22.06.2022 р., Direktor
Краще б пенсiю повищили
Всем большой привет! Я извеняюсь, не мог заходить на сайт, какая-то фигня не пускала. Сегодня приехал друг Олег и наладил. Я всем очень благодарен за помощ, спасибо Вам ребята, что помогли мне, а то не во время у меня случилась поломка ноги. Сейчас есть лекарства, лечусь, думаю, что скоро буду бегать. Даст бог, закончится война, зделаем встречу и обмоем всё ето дело, с меня хороший могар. Ещё раз всех благодарю, спасибо Вам, спасибо, что Вы есть у меня такие друзья. Всем здоровья и удачи в делах и конечно-же, дай бог, что-бы скорей кто-то дал в рожу путину и что-б закончилась ета проклятущая война. Всех Вам благ!!!
Еще прийшла допомога. Я теперь работаю инкассатором -любителем
, на общественных началах
Уже Вепс українську вивчив, а ти як те село неасфальтоване в ярославській області
Словника вислати?
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 22.06.2022 р., User
надеюсь на домах
Висят. Собираются уже давно переименовать, но... воз и ныне там
Витя Саймон -250 грн. ИндустриалБанк.
Славiк, все буде добре
на бульвар Шевченка
Отжеж, люди без фантазії! Раніше куди не приїдь, то центральна вулиця - обов"язково ЛЕНІНА, а тепер всюди буде Шевченка. Ну от нащо таке дітям залишать? Вони ж будуть сміятися з бідного поета, як я з Леніна.
В мене клаптик землі на вулиці Пєрєсєлєнців (немає ні одної хати ще), то я от хочу переіменувати їі на щось по типу:
1. Ілона Маска
2. Героїв Марсу
3. Імператора Марсу (Ілон Маск себе так назвав, одного разу, в Твіторі).
Завжди мріяв жити на площі Імператора Марсу!
А то оте "Пєрєсєлєнців" - аж стидно.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 23.06.2022 р., vaclav
23.06. 16.19. г.ДНЕПР, 400 грн.
Просьба велика, пишiть вiд кого..у банкоматi, звiсно це не можливо, але тут це не важко..Будь ласка.
Я допетрiл сам, це Вiтя з Днiпра, мабуть, который мене сепаром вважае.
Може не вiн
,але у Вiтi i компа окрiм слухавкi ч/б немае, можна передзвонити .
Це всiх стосуеться, абсолютно! Плиз.
Это я перевел 400гр. для Рекса. Желаю выздоровления побыстрее.
ГЛАВНОЕ НЕ СКОРОСТЬ-ГЛАВНОЕ БЛАГОПОЛУЧНО ДОЕХАТЬ
Завжди мріяв
Також непогано 13,14,15,21- авеню