Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
а шо ты там делаешь в этих группах????
Нуу.. я же не только покатушки люблю, но и поковырятся в железе покулибничать. А там с этим делом полный порядок!
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
А там с этим делом полный порядок!
Юра, я как то тоже из разных форумов собирал советы технические.. и даже тут, в разных ветках. И маститые спецы советуют то то, это. всё класс", "будет огонь" и тому подобное. Ну и вспомни теперь как я по этим советам сварил в кастрюле
коврик ЯПОНСКИЙ
Поменьше читай или сопоставляй разные мнения.. Осторожно..
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Мой уже раз 5 ломали, ппидарасы какие-то
Поставил теперь такую защиту ,
х** взломают
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
так надо было гречки, соли, масла
Только за соль подумал
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Вспомнил...
Заехал как то к Стакану, в бокс. Общаемся, туда сюда, кофеёк. Смотрю ноут открыт на Мотокоме. Я -
И Коляну втихаря, какую то фигню тупую запостил.
Ну, сижу морожусь, выжидаю что дальше будет.
Стакан усёк, ему писать начали.... Вижу строчит, оправдывается. Матюкается, тельняшку рвёт.
Телефон уже достаёт, звонить собирается.....
Пришлось признаться.)
Симон Петлюра.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 14.05.2022 р., Юра-Ездок
звонить собирается
Главный постулат Стакана- " ..писать не надо- есть телефон- звоните, общайтесь"
вже їздю на 646 розчинник
Цікаво як швидко вони на капіталку приїдуть
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Міхаличу,
тут казали, що бить ядрьоною бомбою будуть і по Полтаві і по Києві !
Так що ти там не розслабляйся.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 21.05.2022 р., vaclav
Случайно не эти?
На последнем фото подруга вообще на Саманту Фокс похожа.
Змінено: 21.05.2022 р., alikxom
ОЗК, протигаз , аптечка від радіації є, перекриття погреба перекрив рельсами всплошну(не встиг на чермет здати
)...
Свободу Саманте Фокс!!!
Вчера у нас в роще, недалеко от моего дома поймали 4 орков, в гражданской одежде, с оружием. Приехала тероборона двух пристрелила, двоих забрали. Заблудились мабуть
Чому зразу заблудилися? - вони на вепса йшли
вони на вепса
Вепря в глаз, 4 танкиста без песика
Бешеное лето: в Украине ожидаются температурные рекорды, засуха и торнадо
https://ukraine.today.ua/ru/beshenoe-leto-v-ukraine-ozhidaetsya-temperaturnye-rekordy-zasuha-i-tornado/