Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Рекс передавав усім привіт
У нього комп зламався не може зайти.
З Джетти казав будемо робити мінний тральщик для розчистки
зламався
Хай компьютерщика шукае
будемо робити
Витя из Днепра ему "тральщик" обiцяв пошукати.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 05.04.2022 р., Veps
Пацани кажуть що якщо ви з Рексом не підпишете мирний договір, то на зустрічі попадете під трибунал з конфіскацією звєрского мопеда і повною деелектризацією Альфи
А з компом міг би й допомогти.
Змінено: 05.04.2022 р., User
міг й допомогти
Хорошо
.Но он с ноября месяца меня игнорирует.. Как я слёг с женой с короной так и пропал. С 7 ноября... Друг"
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 05.04.2022 р., Veps
Дельта-Стінгер
Змінено: 11.04.2022 р., User
Испанець на своєму мотоциклі привіз до України медикаменти.Чоловік розповів, що їхав 5 діб та подолав понад 3 тис. км. Так, як не знав, куди саме направити допомогу, звернувся до патрульних. Ті супроводжували його до однієї з лікарень Волинської області.
Дельта-Стінгер
А чого це БІЛИМ підмотаний??
PS: я вообще у своїй
М35 стояв - аж люди підходили
до дурня фотографуватися.
Ніколи не думав що знадобиться.
Я от ето думав хоч якого танка скомуніздити, але там була "конкурірующа організація" на БТР"і.
В общем, що зміг підняти і що в ланос влазило (і що не влипло в асфальт) - те й сп#@див. Буде в мене тепер банка для зливу масла, вагою з 10кг
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 13.04.2022 р., vaclav
Завод ИМЗ в Ирбите покидает россию, на данный момент производство переезжает в Казахстан, сам владелец ИМЗ против войны в Украине
Хай тепер перейменовує з урала на"Казак".
Дизель - наше всьо!
Хоча ота табуренка з болтами і нафіг не вперлася, ще й за ту ціну, яку за неї ломлять.
Дизель - наше всьо!
Але конкурента у нього немає, на чому й тримається. Я давно хотів би обновити свою Планету - але нічим.
Точно, що не має, хто ж з отим динозавром може конкурувати...
Дизель - наше всьо!
Змінено: 16.04.2022 р., znv
Я ж не про движок, мені просто потрібен мот з двома місцями і коляскою для перевезення вантажів - а немає нічого, у китайців мурахи одномісні. А на кансерві я шото й досі очкую їздити.
Ну не усрал же брати, він жре як слон і капиталити його через пару тисяч км треба, краще вже консерва, жре так само, а то і меньше, дах над головою є, й взимку тепло й сніг межиочі не летить.
Дизель - наше всьо!
очкую їздити.
На скутере привык у обочины ехать, до 24.02 на Джетте тоже тянуло направо. Теперь всё в порядке. Очко правильный путь показывает.
Міхаличу, ти пару років назад радіву собі вибирав, ось:
1. https://www.aliexpress.com/item/32795348267.html
не підвело (gsm - нема, 220 - нема, fm - в селі тільки на цей приймач)
2. https://www.aliexpress.com/item/1005003907107793.html
це сучасна модель (наче недавно випустили)
3. https://www.aliexpress.com/item/1005003786254990.html
тоже саме тільки компактне.
(і ще до нього треба брати сонячну панель)
PS: Я тут собі захтів оновити, враховуючи їб@#тість цього світу - радіво повинно бути (і таке щоб і з фонариком і з дінамо), то поділився що знайшов.
PPS: Правда з алі ще немає доставки, в мене то що замовив в січні тільки позавчора прилетіло в Бориспіль.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 17.04.2022 р., vaclav
тоже саме тільки компактне.
С фонариком.... ещё и у китайцев на Алике... В оригинальность бренда мало верится. Хотя...
Я таким весьма доволен, компактным. На рыбалке на природе или над головой в гараже. И ловит неплохо. Батареек дюраселевских АА 2 шт. хватает на долго .
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 17.04.2022 р., Юра-Ездок
прилетіло в Бориспіль.
То что я в феврале заказывал- еще по Китаю едет, и то не все. А китайцы определили на июль месяц- защита заказа.
У меня колонка блютус, звук шикарный, компактная. X1. Покупал на алике, а у нас в магазинах алло дороже где то на 200-300 грн.