Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Во-первых они платят налоги таможенные, а вы нет.
Во вторых они оплачивают торговые площади
В третьих они вкладывают деньги в товар и ждут пока товар купят и деньги вернутся. Когда это будет - коммерческий риск. И еще куча нудных коммерческих ньюансов, что вещь вернут и потом ее надо опять продавать.
А так да - барыги и сволочи
Во вторых они оплачивают торговые площади
Я за це не згоден платити, бо не хочу цим користуватися.
А ще я не хочу сплачувати з-п якійсь тітці, що 80% робочого часу п..дь по мобільному.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
А я вот вобще платить не хочу, ни за шо и никогда.
Но часто я всё таки плачу за что то , потому что мне это надо сильнее, чем моё жлобство.
Оно у меня не настолько большое, чтоб просто отказываться оплачивать услуги других людей, которые предоставляют их мне.
У богатих свої причуди.
Ну конечно же.
И я в какой то мере даже думаю, что именно эти причуды являются причиною того что человек богат.
Злидні на Хондах не їздять
Тому і на хондах-сузуках.
- Погода весной 2019 года. Метеорологи предполагают, что снег будет покрывать большую часть страны как минимум до середины весны. Такое мнение подтверждают и народные приметы, ведь в годы, когда Пасха приходит поздно (а в 2019 году это 28 апреля), теплые деньки тоже задерживаются. В конце марта украинцев ожидает температура не более 8-9 градусов выше нуля. Смена холода на тепло опять наступит очень резко – сразу после Пасхальной недели можно будет распрощаться с теплой одеждой, а в первую декаду мая — сменить ее на легкие летние наряды. Температура в эти дни повысится до + 20-22 градусов.
- Погода летом 2019 года. Скорей всего, первый месяц долгожданных каникул не позволит школьникам ходить в футболках, шортах и сарафанах – на Западе и Севере Украины может наблюдаться холодный циклон, и из-за этого легкие курточки и кофты станут постоянной деталью вашего гардероба. Впрочем, после дождей и прохлады на территорию страны придет самое настоящее лето. Аномальное повышение температуры на этот раз не прогнозируется — жара до +35 градусов в тени нагонит украинцев только в середине июля. Зато августовские деньки порадуют отпускников теплой и сухой погодой в большинстве областей.
І треба їхати в Конотоп
Зокрема, відзначатиметься:
1000 років з початку правління Ярослава Мудрого, Великого князя Київської Русі (1019 р.);
400 років з часу виходу «Граматики» Мелетія Смотрицького - першого повного видання церковнослов’янської мови в українській редакції (1619 р.);
360 років з часу Конотопської битви, в якій українське військо здобуло перемогу над російським (7 липня - 9 липня 1659 р.). Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/verhovna-rada-zatverdila-kalendar-pamyatnih-dat-ta-yuvilejiv-na-2019-rik--554215.html
Вітя(Дніпро)
http://www.moto.com.ua/ua/forum/topic-967065/page-68/#1713476
Петрович вудку 6м купив
(знижки щалені зараз), залишився ще каремат і він укомплектований на риболовні зустрічі.
А скидки где хорошие?На рыболовные снасти.
Ми на місці брали у Флагмані, махова вудочка за 1240 - взяли за 803 грн. Не дурять, я на неї пару місяців дивився.
Поліз подивитися на сайт тих що мені pcx'а привезли -
побачив штук 5 кабів. Сказать що я
це нічого не сказать. Бо вони в основном по дорогих мопедах. Потім навів рєзкость - 1 кавасака 112 кубіків, одна 50цц хонда і зграя yamaha town mate (50cc кардан). Нічого цікавого. Ех, закортіло...
а з вудочками шо там в тебе?
Вудки - є, в складеному вигляді 1-1.3м. Треба вигадати як возити.
Вдивляюсь я у нічне небо і шукаю зірок, бо ніч сьогодні найдовша...
Та чи найдовша вона в житті? Не знаю...
Та зіркам байдуже, чи є я, чи нема. Все безмежне і я в цьому безмежжі розчиняюсь.
Душа виривається назовні та прагне в далечінь за обрій. За світи. За всесвіти.
А там нема нічого. Тільки я і мої думки. Та чи є там боги? Хто вони? Навіщо?
І думки мої густішають, твердіють, набирають форми та змісту. А може мої думки і є богами, а боги є думками? Хто відповість?
Так я йду далі. Чи може не йду, а лину? А може пливу? Скоріше я просто розчиняюсь в одному місці та з'являюсь в іншому. І так безліч разів. З думками, з богами, з всесвітами...
Де я? Хто я?
Байдуже. Бо окрім мене тут нікого нема. Я і мої думки. Та чи є думки в мені? А може я в них?
бо ніч сьогодні найдовша
Стоп! Ця х@#я зі скороченням дня - закінчилася?? УРА !!
Змінено: 21.12.2018 р., vaclav
Сьогодні Корочун - через 3 дні Коляда, а вона поверне нам Сонце
Змінено: 21.12.2018 р., User