MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
31.01, 08:10
44
+6 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Клуб Кабоводів і Бандерлогів.Обговорення поточних справ і взагалі ні про що.

Переглядів: 489467, модератор: User
User модератор теми
10.08.2018 р.
answerview
Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.

Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї

1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15  ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1

Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал

При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)

Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.

Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
2
like
2
bad
shockingly
User модератор теми
17.08.2021 р.
answerview
Спортився Вацлав, зовсім спортився - пора на пенсію та щось робити03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
17.08.2021 р. відповів для znv  
answerview
так он купил у меня Нокию 1100- теперь ждёт что я ему фотоаппарат подгоню. Будет клацать03_biggrin03_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 17.08.2021 р., Veps
1
like
1
bad
shockingly
17.08.2021 р.
answerview
Піддержую, ай-я- яй
Усе нром, але чому фоток не наклацав? Ніпарядак!
а зачем это вам фотки чужих жен понадобились, а????  и так, открытым текстом, Вацлав, а нука фотки жены выкладывай.... 

....на скутере.....08_lol15_badgrin15_badgrin

да, кстати, Вацлав, а фотки где?????06_question08_lol08_lol
6
like
6
bad
shockingly
User модератор теми
19.08.2021 р.
answerview
2
like
1
1
bad
shockingly
19.08.2021 р.
answerview
Сегодня в собесе к знакомой заходил, путевку бесплатную пробить. Мне сказали, что если я переведу свою фирму на жену и разведусь с ней, то буду получать субсидию.,( она прописана в другой квартире).15_badgrin08_lol08_lol .
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
19.08.2021 р. відповів для Veps  
answerview
Я колись один час в селі прописався, жінка субсидію отримувала а я вугілля безкоштовно03_biggrinНавар був як вся моя зарплата. Але зараз така лафа закінчилися.
1
like
1
bad
shockingly
19.08.2021 р.
answerview
переведу свою фирму на жену и разведусь с ней, то буду получать субсидию.,( она прописана в другой квартире).
ну ты ОЛИГАРХ!!!!!  жена, фирма, две квартиры, все это нажито непосильным трудом, я не удивлюсь, если выяснится, что ты тайно посещаешь любовницу.....15_badgrin  и еще субсидию хош.....03_biggrin
2
like
2
bad
shockingly
19.08.2021 р.
answerview
ну ты ОЛИГАРХ!!!!!

две квартиры,
Ага, еще тетя жены из Екатиринбурга  полквартиры завещала , в центре города15_badgrin15_badgrin 
Но тут проблемка - хрен получишь- война06_question да и не хочет она....
ну ты ОЛИГАРХ!!!!!
Сейчас все захирело, заказов мало.

Мы с женой в Сколе собираемся. Это далеко от тебя?  Может разведемся , то давай- можешь подрулить.15_badgrin15_badgrin08_lol
Змінено: 19.08.2021 р., Veps
like
bad
shockingly
19.08.2021 р.
answerview
Ага, еще тетя жены из Екатиринбурга  полквартиры завещала , в центре города Но тут проблемка - хрен получишь- война да и не хочет она
и шо?????  переедешь в москальщину???? москалем будешь????  будешь на русском языке разговаривать????  15_badgrin15_badgrin   так правильно, не хочет,  как же это она вам, злым биндеровцам полквартиры отдаст?????  а во второй половине будут жить руцкие,  так вы их на завтрак съедите. прямо в трусиках.05_shok06_question15_badgrin фошизды.....ишь чего удумали, хотите екатиринбург уже захватить.....03_biggrin
2
like
2
bad
shockingly
19.08.2021 р.
answerview
Мы с женой в Сколе собираемся. Это далеко от тебя?  Может разведемся , то давай- можешь подрулить.
не, 40км.  подрулю.  а при чем тут,  *может разведемся, можешь подрулить*......???  ты типа хочешь после развода, шоб я на твоей жене женился?????08_lol15_badgrin15_badgrin15_badgrin03_biggrin     когда ехаете?  и шо в том Сколе делать?
1
like
1
bad
shockingly
19.08.2021 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
Продавать половину надо. Сидеть там ХЗ сколько03_biggrin . 
как же это она вам, злым биндеровцам полквартиры отдаст????? 
Жена моя "не хочет"- ты не понял. А тетя что то затихла, ты прав.  Зажала... Балачки все.08_lol
like
bad
shockingly
19.08.2021 р.
answerview
шоб я на твоей жене женился????

Ага, не хочешь? 08_lol08_lol
 когда ехаете?  и шо в том Сколе делать?
В сентябре где то. Там, в Сколе сейчас подруга жены с дочкой. Фотки шлет, туда без своего транспорта очень удобно и все очень недорого. 
like
bad
shockingly
19.08.2021 р.
answerview
подруга жены с дочкой. Фотки шлет,
так, присылай мне фотки этой подруги с дочкой, може я съезжу, удочерю подругу с дочкой15_badgrin15_badgrin15_badgrin
1
like
1
bad
shockingly
answerview
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Это НЕ дочка. 08_lol
like
bad
shockingly
19.08.2021 р.
answerview
Это НЕ дочка.
ты мне баки не забивай, гони фотки, мамы с дочкой..... надеюсь они без папы поехали, его мне удочерять не придется?08_lol08_lol08_lol
1
like
1
bad
shockingly
answerview
А это Таня. Петрюк. 12 слет в Ромнах был, там Тоха организатор, местный- это его доча.03_biggrin
Но... замужем. Живут под Борисполем.
like
bad
shockingly
19.08.2021 р.
answerview
like
bad
shockingly
19.08.2021 р.
answerview
like
bad
shockingly
19.08.2021 р.
answerview
надеюсь они без папы поехали

без папы. Но папа хороший. Ему все по барабану..15_badgrin15_badgrin15_badgrin
Змінено: 19.08.2021 р., Veps
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин