Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
За 2 часа удалось частично выровнять колесо. "Восьмерки" нет, но небольшие локальные деформации обода полностью исправить не удалось, несмотря что кувалда и кусок рельса были активно задействованы. В общем результатом доволен - колесо готово наматывать километры.
Наконец то высохла краска "зебра" на багажнике, решил установить его. Все прошло гладко. Крепление в 4 точках болтами М8, и в 2 точках М12 превратили раму и багажник в единое целое. Мои 90 кг веса при испытании показали, что ничего не играет и система прочная, с большим запасом. К этому "кенгурятнику" можно цеплять что угодно. На верх кофр уже есть, а боковые предстоит делать. Но вначале займусь сидением.
Змінено: 20.11.2018 р., Ozi_58
Густав мені шкло купив, кучу грошей зекономив
, дето скоро виїде з Флоренції
https://www.motosconti-firenze.it/-bauletti-borse-e-accessori-kappa/1347-parabrezza-universale-xl-kappa-moto-ka621.html?fbclid=IwAR0xDcZ4Q5AkNYeVthcxz7MPqY9gTJMWnrTm1Q9gDI1FrOSgcItyPqTs9xA
Славік я тобі сідушку класну нарив
. Вацлава переплюнеш - бо він без гелю замовив
https://www.motea.com/en/tourtecs-driver-and-pillion-seat-converter-gel-comfort-seat-867049
Змінено: 23.11.2018 р., User
Стас закосив - сідушка не подобається, ще й за зоною десь заховався.
За таку ціну, з сідушкою ще й трапа повинні прислать.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Ось я після вітровика куплю гелеву накладку за пару штук - на кутні сміятися будете
Я думав що вже закінчилися
скоко можна
Ше з тиждень, може зо два... Є такі артісти, шо дзвонять й питають -- А яку гуму купити?...
Я за те щоб було як в Європі... Жорсткі строки... Наприклад, з 1-го листопада жарить за літню резину, ну як і за ввімкнені фари на трасі ...
Змінено: 24.11.2018 р., stnslv
жарить за літню резину, ну як і за ввімкнені фари на трасі
Стоп, я не розібрався. може за вимкнені? Наче взимку за містом - тільки з протитуманками (або якщо немає - з габарітами) . не?
у нас, когда выпал первый снег, я на кенгурушке ездил очень аккуратно. знаю, что перестроиться на зиму довольно сложно психологически. зато весь день наблюдал лихих дурогонов на классике, заходивших с дрифтом в повороты. вечером поехал на мопедке по снежку. гляжу - куча канареек. стало интересно. точно. приехал дурогон. проскочил 2 сплошные, тротуар, бордюр, чей-то забор и аккуратно припарковался в чью-то хату, изменив геометрию стены на дизайнерский проект "вовнутрь"
сейчас у нас вообще не дорога, а сплошной лед. мопедка в гараже. так что ездию или на кенго или на мазде. 4 колеса поспокойнее и безопаснее
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Славік, ти права за скільки купив?
Чесно сказати?
Змінено: 25.11.2018 р., vaclav
Славік тута премія накльовується
Шо скажеш за цей навігатор? (250 у.о.)
https://moto.kiev.ua/forum/?trid=saleaddtun/1532522370115
Шо скажеш за цей навігатор? (250 у.о.)
Імхо, ненада. За ці гроші можна купить 4 телефона і ще остануться гроші на кріплення до мото.
Гарміни штука гарна і надійна, але:
- дуже переоцінена (їхні менеджери все ще живуть у 200х роках коли gps це ДОРОГО, а витривалий навігатор за $50 вони не спромоглися вигадати)
- карти - не безкоштовні. і бажано раз на рік їх оновлювати
Ну і останній аргумент - таксисти в нас всі з телефонами. Ні гармінів ні інших нафігаторів. Теж думав собі взяти - і не взяв.
Змінено: 28.11.2018 р., vaclav