MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.01, 04:47
44
+2 °С
Вітер: 0 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Клуб Кабоводів і Бандерлогів.Обговорення поточних справ і взагалі ні про що.

Переглядів: 487482, модератор: User
User модератор теми
10.08.2018 р.
answerview
Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.

Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї

1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15  ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1

Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал

При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)

Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.

Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
2
like
2
bad
shockingly
11.12.2020 р.
answerview
При покупке ноутбука никто не говорит, что его каждый год отдавать на чистку03_biggrin Придут за новым07_dirol
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
11.12.2020 р.
answerview
о, надыбал. 2 в 1. теперь тут буду консультировться по чистке кулеров и подборе оптики для мопедки... тут же так все развернулось
п.с. юзер, а ты не охренел? ты во что ветку превращаешь?
п.с. когда ты мне писал, то я учитывал и твои желания и пользователей. ты же даже более циничный модер, чем я. хоть и полномочий у тебя.... не заездись
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
11.12.2020 р. відповів для tsinik  
answerview
Тобі якщо нецікаво чого сюди лізеш?06_question

Почитай перший пост в темі: всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут

Я бачу що ти злигався з негарними людьми і переносиш свої особисті проблеми на форум.
Я тепер розумію як ви Вермута з'їли.
Змінено: 11.12.2020 р., User
1
like
1
bad
shockingly
11.12.2020 р.
answerview
циничный модер,

Это типа можно  на всех плевать? Михалыч справедливый и объективный, не чета тебе.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 11.12.2020 р., Veps
like
bad
shockingly
11.12.2020 р.
answerview
надыбал. 2 в 1

Нет, 3 в 115_badgrin 
Сегодня обмывали ноутбук Рекса. Крутой, Intel i5 ,Lenovo , 8 Гб DDR 3  ,SSD  240 Гб.
 Проконсультировать тебя? 
В Украину приостановлены поставки нормальных ноутбуков.
16 000 грн. самые конченные. 
Змінено: 13.12.2020 р., User
1
like
1
bad
shockingly
12.12.2020 р.
answerview
При покупке ноутбука никто не говорит, что его каждый год отдавать на чистку
А ще на аліку можна купить новий вентілятор, якщо старому кірдик.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
1
like
1
bad
shockingly
12.12.2020 р.
answerview
можна купить новий вентілятор

Можно и у нас купить. Места знать надо. Вентиллятор то фигня, там надо все в сборе брать. С медными трубками- они течь дают...иногда.03_biggrin
like
bad
shockingly
13.12.2020 р.
answerview
Куди всi дiлись?                                                                                                                              По бункерам поховались чи що03_biggrin?                                                                                        Тримайте для настрою...https://www.youtube.com/watch?v=r94emdCK0-4
3
like
3
bad
shockingly
13.12.2020 р.
answerview
По бункерам поховались чи що
.....уяк и бункер обвалився.......08_lol05_shok15_badgrin
1
like
1
bad
shockingly
13.12.2020 р.
answerview
Тримайте для настрою

Тримайте теж15_badgrin Анекдот
like
bad
shockingly
User модератор теми
13.12.2020 р. відповів для Ozi_58  
answerview
Куди всi дiлись?   
Ну вже й нажратися ніззя? чи шо?05_shok06_question
 завтра ще важчий день35_hang - Головному Кабоводу лісапет нарешті приїхав, тиждень з Одеси пхали- мабуть чи волами везли, чи своїм ходом03_biggrin

Я оце думаю: намети купили, каремати купили, спальники купили - а килимів то в нас немає06_question04_blush
like
bad
shockingly
13.12.2020 р.
answerview
По бункерам поховались чи що? 
Вилазьте, тут вакцину завезли!

PS: Судячи з того що їі треба тримати в -60..-80 - це американська. "зливають" їі не тому що погана, а тому що вже вигадали менш вибагливу до температури - ну тіпа цю траспортувати-тримати дорого, то нате вам. Imho.
Змінено: 13.12.2020 р., vaclav
like
bad
shockingly
13.12.2020 р.
answerview
Подробнее о том, когда начнется и как готовятся в различных странах мира к вакцинации, читайте в специальном материале 15_badgrin15_badgrin15_badgrin15_badgrin

like
bad
shockingly
13.12.2020 р. відповів для vaclav  
answerview
Ты говоришь "не спеши" телефон оправлять, гололед. Хорошо что отправил вчера- сегодня у нас дождь - идти невозможно - сплошная лизь...тьфу...слизь. 15_badgrin15_badgrin . Кстати посылка уже в Киеве.07_dirol
like
bad
shockingly
User модератор теми
14.12.2020 р.
answerview
У нас теж сракопад.
Петрович прямо біля порогу будинку плече вивихнув, вже вправили.
like
bad
shockingly
14.12.2020 р.
answerview
сракопад

Мда. И коммунальщики подсыпают песком только сторону с высотными домами, а напротив- частные- х** вам. И даже на остановке не посыпали10_ireful2
like
bad
shockingly
15.12.2020 р. відповів для Veps  
answerview
модебільного телефона отримав, дякую!20_drinks

PS: Мені коллектори продовжують звонить. Сьогодні виявилось, що попередні коллектори - повні невдахи, не змогли з мене витрясти гроші що винен Микола (попередній власник номера) і виявилося що вони мій номер препродали іншим коллекторам. Щиро побажаємо їм удачі!15_badgrin Мені дуже цікаво скільки цей номер коллектори будуть перепродавати один одному і скільки на це все витратять грошей загалом (разом з витратами на "обробку" клієнта).

В данному випадку, я розважаюся на 150%, але я не морочу людям голову - я пояснював що я НЕ Микола, але ж хто мене-дурня слухав... люди знають що це Микола так відмазувався! В общем "зате всі при ділі і втомилися".
Змінено: 15.12.2020 р., vaclav
like
bad
shockingly
15.12.2020 р.
answerview
Мені коллектори продовжують звонить.

На здоровье. Я коллекторов просто в черный список вношу. Нокия такого не умеет03_biggrin15_badgrin
like
bad
shockingly
15.12.2020 р.
answerview
що попередні коллектори - повні
для меня вообще это слово - коллектор -  ассоциируется с канализацией,  сливным коллектором.03_biggrin05_shok    одним словом отбросы, люди-говно.15_badgrin15_badgrin15_badgrin
2
like
2
bad
shockingly
User модератор теми
15.12.2020 р.
answerview
некролог видалив
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин