Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
В бункере знаю, только один сидит... и то не здесь, а за поребриком.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
И я зашел, можно?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Так розказуй як ти в зоопарку погуляв, почом білєти на екскурсію
Змінено: 04.12.2020 р., User
Билеты в один конец- One way ticket, песня такая классная была...
А по теме - еще раз убедился, что здесь мнения и доводы обычного, рядового форумчанина местным руководством и их прихлебателями во внимание не берется. Как постановил БОСС, так и будет.
Никто ни в чем не разбирается и даже причину бана не указывают...
Но я не злопамятный, все будет хорошо!
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 04.12.2020 р., Veps
Ну опит велікоє дєло, і наживноє, ну то таке, ти на 14-ту їдеш?
Ну шо мовчиш?
бо Рекс грозився кинути тебе з рейтингом як Японія ссср
ти на 14-ту їдеш?
Канешна еду.
Привезу тебе конфет, а то сегодня слышал у вас там разбомбили и вокзал и конфетную фабрику.
обмиваємо
Хто пам'ятає де тема по електровелосипедах?
Тут Воца збирається цей взяти
http://www.e-bike.com.ua/elektrotransport/elektrovelosipedy?product_id=3018
ось тобі тема: http://www.moto.com.ua/forum/topic-379328/
але ти не відповів на питання: чому мій пост був знесений? адже ти сам кажеш, що модери - "звірі".
а лякати мене приїздом - це йожика голою дупою... как говорит мой родич - "мне настолько п****, что аж неудобно". по поводу дорог - таки да, каждый день прижодится катать. из того, что объездил: пролемная была балта-котовск. сейчас - лайк. только разметка не везде. но то временно. с киевской трассы (е95), с паука, до балты тоже нормуль. есть пару мест где рулем вильнуть надо. киевскую трассу фуры продавили, правую полосу. держать надо междурядье, чтоб не ехать натрамвае. великомихайловка-фрунзовка - тоже лайк. но есть траблы, периодически.
но путь, что раньше преодолевался за 1,5 часа теперь 15 минут. в частности, вчера в туман утром до балты доехали аж за 30 минут. а это - 25 км... до ремонта было 1.5 часа. до фрунзовки - 2 и более. а вот трасса международного значения - полтава-кишинев, по ходу, никому даром не вперлась. как была тоскливой, так и осталась. кое-где спилили только стыки бетонных плит, напалывших одна на одну
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
місяця три моя протрималась...
Моей BRAUN уже 20 лет. Поменял вход для зарядки на микро usb, новый аккум.
Но бреюсь редко. Люблю с пеной, станочком
Толя, ты фотоаппаратом, то что я тебе подарил снимаешь что-нибудь? Разобрался? (перекинь в тему, если что
)
Так моя для вологого гоління, бриюся з гелем або піною
бриюся з гелем або піною
Как я отстал от прогресса. Круто. Так ее мыть можно?
Линейка Series 5 оснащена технологией FlexMotionTec и обновленным мотором, что позволяет бритве скользить и приспосабливаться к коже, с легкостью маневрируя среди сложных контуров и проблемных зон лица и шеи. Она обеспечивает максимальную эффективность и превосходный комфорт кожи даже в проблемных зонах. Бритва 5040s также дает возможность бриться под душем и использовать пену и гель.
Змінено: 06.12.2020 р., User
ну в тебе одне в голові