Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
XT - орудие для трансконтинентальных пробегов. В гараже ставлю их всегда рядом. Надеюсь, что китайчик заразится от Мэтра вирусом, как говорили в старину почтовые ямщики, "ездовой добродетели"
.
Змінено: 02.11.2018 р., Ozi_58
Схоже що в Полтаві завтра останній день сезону https://www.gismeteo.ua/ua/weather-poltava-4957/month/
Сьогодні вже помив, завтра катну по гриби і знімаю акум.
До літа залишилося 207 днів
а до початку сезону дето біля 120-150
Змінено: 03.11.2018 р., User
Добре що нагадав, подивився - у мене ще вчора закінчилася
Ну там то на 6 місяців хрестики стоять, але написано на початку: термін дії до 02.05.19
Згадав що в страховій казали: для ГАІ на рік, для нас на 6 місяців
Змінено: 03.11.2018 р., User
Я, як страхував, то сказали що менш чим на півроку ніззя...але можна поділить - 4 місяці (липень, серпень, вересень, жовтень)в цьому році й 2 (травень, червень) в наступному... Отак ...
то в тебе контора несерйозна, я таких півміста обійшов
У Провідній страхують від місяця.
Класний прицеп! І я собі такого хочу - щоб пару мішків можна було взяти. Мабудь буду щось придумувати на базі зада від дельти (хочу велике колесо).
Сьогодні бачив парочку:
1. Днепр з люлюкою із двоколісним прицепом. Причом якась ось на прицепі - як на машині (не знаю як воно називається).
2. Якийсь дєятель на Їжаку попер мимо нас в ліс, потім назад він виїхав - повна люлюка деревин (на дрова).
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 04.11.2018 р., vaclav
Класний прицеп! І я собі такого хочу - щоб пару мішків можна було взяти. Мабудь буду щось придумувати на базі зада від дельти (хочу велике колесо).
Для этого надо много свободного времени, сильно хотеть прицеп, гараж, сварка болгарка и тд, набрать на металлоприемке труб и прочего железа и дерзать. Может не сразу но Получится! У меня редко когда сразу получается - почти всегда приходится что то корректировать. Детские болезни устранять... Награда в итоге как говорил незабвенный Леонид Ильич - "незабываемое впечатление и чувство глубокого удовлетворения"
.
Змінено: 05.11.2018 р., Ozi_58
Приветствую!
Лапка удлинитель пустотелая с трубы или прут?
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Лапка удлинитель пустотелая с трубы или прут?
Из трубы меньшего диаметра. Багет для штор древних годов - очень прочный. Упорная площадка - из остатков трубы от заднего маятника кроссача ЧЗ125.
Змінено: 05.11.2018 р., Ozi_58
Цікаво що те за фігня - такою б фару побризкати...
До речі тут
тухлями цікавились... Не саламандра, конешно, але г#вно помісити в ніх можна.
PS: брав нові берци (наші) два рази - ну тіпа за 400-600грв сезон відходити, та аби були на підстраховку. на диво кожні протрималися по два сезони. - все таки, навідь наші, на армію шьють трохи краще ніж на базар, хоча ціна підозріло низька.
Змінено: 07.11.2018 р., vaclav
"Життя має бути подорожжю до могили не з наміром прибути в цілості і красивому, а скоріше в'їхати з занесенням, в клубах диму, повністю виснаженим і зношеним, голосно проголошуючи - "Оце так поїздка!"
Давно перешел на рабочую или военную обувь, в повседневне. Всегда кожа и качественно.
Как то взял с усиленным носком металлом... Не понравилось - тяжелые.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.
В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.