MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
20.01, 19:53
32
+1 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Клуб Кабоводів і Бандерлогів.Обговорення поточних справ і взагалі ні про що.

Переглядів: 486816, модератор: User
User модератор теми
10.08.2018 р.
answerview
Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.

Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї

1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15  ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1

Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал

При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)

Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.

Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
2
like
2
bad
shockingly
08.09.2020 р. відповів для SAYMON_245  
answerview
Витя, у нас в городе наоборот.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
08.09.2020 р. відповів для User  
answerview
Вчера на светофоре наблюдал такую картину- зелёный свет, девятка тронулась и резко затормозила,а сзади в правый поворотник врезался Пайпер с дяденькой в очках,он грохнулся...встал ,я смотрю дальше..вылез бугай из девятки,определил что крышку заправочного лючка вырвало с корнем и поворотник вдребезги...смотрю ,дядя, вайпер, достал бумажку и дал этому амбалу,последний поехал..Я подошёл,смотрю левое зеркало о тлетело,. Только стойка с шариком осталась и тормозная качель согнутая. Вайпер дал бугаю 200 грн. За шо?  Тот говорит у меня оне те очки одеты были ,один глаз ваще не видит. Я сказал,чтобы лучше 20 грн. ему дал бы,на спички03_biggrin,...тот бы полицию вызвал,тем более стоянка за углом,отдел главный..
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
08.09.2020 р.
answerview
И еще-первый раз такое-Выехал я со светофора и поехал налево, а справа проехал мерс серебристый, я за ним, дядя такой ,седой весь, расфуфыренный за рулем, обогнать его не могу, встречка не дает .А он, с@ка , едет медленно и еще начал стекло омывать ,а брызги на меня отлетают с двух сторон.. На улице солнце .. Гнида, одно слово
like
bad
shockingly
09.09.2020 р.
answerview
ДiЯ в телефоне- не соскучишься07_dirol
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
09.09.2020 р.
answerview
А ти не помітив що чим кращі дороги - тим більше аварій.
...
Я за те щоб замість автоматичних камер поставити автоматичні кулемети - нехай потім оскаржують

В нас, всіх непотрібних людей (нардепів, міністрів і тд) за день перестріляє.18_good

PS: я тут розбираюсь з темою вело-трусів, бо сам любитель "м'якої задниці". Думаю буде цікаво і на мото і на вело. В общем єсть велотруси із гелевими вставками, роблять їх повнітью синтетичними. Подивився одного модного відеоблохера-велосипедуна, він 10-15 днів катався по скандинавії і от шо сказав.

Один день планували проїхати 150км (лісапедами) і він їх одяг. Перший час було добре, а далі з кожним часом - все гірше і гірше. Синтетика (неопрен?) і волога не відводиться, накопичується і волога шкіра починає сама себе муляти (і заодно й смердіти). Його висновок - на дальняк ні (краще звичайне хб), для тренувань - да.

Здається, все ж краще сіліконова подушка на сідушку (або вставка в сідушку), ніж ті труси.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 09.09.2020 р., vaclav
1
like
1
bad
shockingly
09.09.2020 р.
answerview
Завтра вирушаю в одноденку-Лозова-Красноград- Карлівка-Харків-Лозова....
Приїхав... здолав 390 км, вітер то в праву, то в ліву скулу, з траси здуває...10_ireful2 а так все класно, зустріли, пригостили18_good (день народження)... Дорога Мерефа-Лозова-18_good18_good18_good
Іванович. Не бандерлог!
8
like
8
bad
shockingly
09.09.2020 р.
answerview
темою вело-трусів,
Фу-у-у-у.... на байкерському сайті, про стрінги якісь...
волога не відводиться, накопичується
так може він обпудерився?03_biggrin
Іванович. Не бандерлог!
2
like
2
bad
shockingly
User модератор теми
09.09.2020 р.
answerview
проїхати 150км (лісапедами
Так і знестися можна15_badgrin
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
09.09.2020 р. відповів для Direktor  
answerview
Всі жаліються що здуває, мене начебто ні05_shok - невже ті дуги шо ти мені купив дають такий ефект?06_question
like
bad
shockingly
09.09.2020 р.
answerview
мене начебто ні
Вчора і сьогодні не вітри, а цілі бурі!  Участки захищені лісосмугою ще біль-менш стримують пориви, а на відкритих валить... Як казав мій батько: "Вітер слабкий, до помірного, часом валить з ніг."03_biggrin
Іванович. Не бандерлог!
2
like
2
bad
shockingly
10.09.2020 р. відповів для vaclav  
answerview
ContraCam  хорошее решение...пользуюсь уже давно07_dirol
like
bad
shockingly
10.09.2020 р.
answerview
Тоже Кабоводы!!!07_dirol03_biggrin https://www.youtube.com/watch?v=qnYApLTMCvw
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
like
bad
shockingly
11.09.2020 р.
answerview
Мені тут продавець подякував - приклав по товару (іншого) ще й зроблене по оцьому обучающєму відео:

Ну таке собі, спробую ще раз охолодженним. Спробував охолодженним - трохи краще, заходить без закуски.

Якщо комусь ліниво - він продає набори для настойки на 3л. Є кедрова, є можевелова. Спробую настояти.

Я то - горілку років 10-15 не купляв (бо коньяки чи пиво), а яка зараз горілка нормальна?
(шоб не смерділа і голова не боліла)

PS: Виявляється, в турецькій армії халвою годують !

PPS: Що з цією країною коїться? Так і нормальною країною не довго стати... Верховний суд: "Вбивство при проникненні в житло не перевищує межі необхідної оборони"
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 11.09.2020 р., vaclav
like
bad
shockingly
11.09.2020 р.
answerview
Пиво в Пивмаге на разлив "Белый Лев"18_good
like
bad
shockingly
11.09.2020 р.
answerview
"Клуб кабоводів...", а розмови то про стрінги, то про вєліки, пиво, горілка... деградація кабоводів...02_sad
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
11.09.2020 р.
answerview
Сегодня 11 сентября и ровно 111 дней до Нового года01_smile
1
like
1
bad
shockingly
11.09.2020 р.
answerview
розмови то про стрінги, то про вєліки, пиво, горілка

И не только15_badgrin

1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
11.09.2020 р. відповів для Direktor  
answerview
Не п'єш, так не плутайся під ногами в Бандерлогів03_biggrin Ми тута й так в п'ятницю єлі ходимо03_biggrin

Папа Римський сказав, що задоволення від сексу і їжі - "божественні"
https://lux.fm/lifestyle_t4
Змінено: 11.09.2020 р., User
1
like
1
bad
shockingly
12.09.2020 р.
answerview
не плутайся під ногами в Бандерлогів
Добро, більше я сюда не заходитиму... Бухло і стрінги не цікавлять... Позорище...
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
12.09.2020 р.
answerview
Бухло і стрінги не цікавлять...
Пiдтримую. Потрiбно щось змiнювати (имхо)- криза жанру.                                                                Останнiм часом стало не дуже цiкаво... 
Змінено: 12.09.2020 р., Ozi_58
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин