Я чесно кажучи теж проти рейтингів. Бо починають МІРЯТИСЬ - хочте міряться, ну беріть лінейку, рушники і йдіть разом у баню з нею - там поміряєтесь.
Поясню на прикладі що відбувається в етіх ваших інтернетах:
На всякіх форумах, ставлять ще плагіни щоб на форумі можна було "подякувати" або "плюсонуть у карму/репутацію" і там починається п@#ць - у людей
самомнєніє виростає більше ніж у Януковича. Якщо у мене карма "+1000", а в тебе "+2", то ти - гівно на палочці і вообще не гавкай тут. А якщо можна мінусовати, то ще "стая товарищів" починає цькувати і заганяють карму у "-1000", до стану коли людина взагалі нічого не може написати (бо плагін не дозволяє писати з мінусом). Утворюється щось таке на зразок геон-клуба - не дай боже сказати, що геон поламався. Туди можна сходити щось спитати, але спілкуватися з ними - боронь боже! Я тут сходив у нас в гілку про bajaj... а, у вас "bajaj не ламається" - до побачення!
В общем, я вважаю що це все міряння призводить до поганих наслідків і від цього спільнота скочується у гівно. Тому і ліниво оновлюю рейтинги. Хочте - рахуйте, але
не починайте міряться.
А восени, раз на рік оновити рейтинг - не проблема.
Скажімо так - люди забувають що вони їздять "прийнять етого дєла" на природі, відпочити, половити рибу (і тд - хто на що гаразд) і починають мірятися в кого крутіший счотчик десь там в інтернеті.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.