MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
17.01, 21:43
44
+4 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Клуб Кабоводів і Бандерлогів.Обговорення поточних справ і взагалі ні про що.

Переглядів: 485763, модератор: User
User модератор теми
10.08.2018 р.
answerview
Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.

Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї

1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15  ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1

Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал

При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)

Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.

Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
2
like
2
bad
shockingly
19.04.2020 р. відповів для User  
answerview
У меня с кнопкой,працюють обе крышки отлично
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
User модератор теми
19.04.2020 р. відповів для vaclav  
answerview
Значить Стенлі можна брати?

like
bad
shockingly
answerview
Норм. Стенлі термоси роблять вже років 100. В мене навідь є літровий під супи-борщі за собою носити.15_badgrin
Якщо треба - на reibert.info є пара продавців з норм ціною, бо в магазинах п-ц 09_ireful1.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 19.04.2020 р., vaclav
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
19.04.2020 р. відповів для vaclav  
answerview
я цеглу куплю - так зразу, бо на Вінзорі різьба скрутилася і кнопка давно не фуричить02_sad
like
bad
shockingly
answerview
Якшо шо - мене пни, проконсультую - в мене декілька їх моделів на хозяйстві служить.
Бо поки з ними розібрався (поки зрозумів що мені чаю треба 0.75л) - набрав різних.
like
bad
shockingly
19.04.2020 р.
answerview
проконсультую - в мене декілька їх моделів на хозяйстві служить.
Просвети плиз - нафига Вам в повседневной жизни, внутри цивилизации и вне (к примеру) БП термоса? Я так прикидываю, что это субкультура (которая прошла мимо меня) при которой надо чтоб было что положить в рюкзак?03_biggrin
Змінено: 19.04.2020 р., Ozi_58
2
like
1
1
bad
shockingly
19.04.2020 р. відповів для Ozi_58  
answerview
Бути цівілізованим - інколи дорого і незавжди зручно. Не скажу що завжди з собою тягаю, але раз на тиждень-два беру з собою разом з бутербродами.

Я от, наприклад, (було нефіг делать і тільки PCX приїхав до мене) поїхав-катися вночі взодвж київського моря - брав термоса і бутерброди.18_good
Ще, - в минулому сезоні постійно повертався з роботи дуже піздно і любив заїхати повечеряти у цілодобовій шаурмі ну і запивав їі безкоштовним чаєм з роботи - в нас його хоч ноги мий15_badgrin.

Взагалі, якщо аналізувати термоси як явище, то це щось дуже близько до "майовок" і інших пікніків-шашликів - це коли люди отримують якість ресторану по ціні як з магазину.

І да, в мене є спеціальний "сімейний" термос на 2л - коли всі йдемо гуляти в ліс.
like
bad
shockingly
19.04.2020 р.
answerview
Бути цівілізованим - інколи дорого і незавжди зручно. Не скажу що завжди з собою тягаю, але раз на тиждень-два беру з собою разом з бутербродами.Я от, наприклад, (було нефіг делать і тільки PCX приїхав до мене) поїхав-катися вночі взодвж київського моря - брав термоса і бутерброди.

Взагалі, якщо аналізувати термоси як явище, то це щось дуже близько до "майовок" і інших пікніків-шашликів - це коли люди отримують якість ресторану по ціні як з магазину.

І да, є спеціальний "сімейний" термос на 2л - коли всі йдемо гуляти в ліс.
Цiкаво. Не полiнувався, витягнув з комори свого найголовного термоса ( маю ще лiтрового). Фiрма "ТЕМЕТ" - всереденi майже як 3х лiтрова банка. Володiю ним бiльше 30 рокiв - користувався  за увесь час 1 чи 2 рази. Не було якось потреби .    У лiтровому ранiше жiнка лiкарськi рослини настоювала... Далекiй я вiд цiвiлiзацii мабуть03_biggrin
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
User модератор теми
19.04.2020 р. відповів для Ozi_58  
answerview
Я на рибалку за 50-100 км їзджу разів 30-40 за сезон - як без кави в термосі вижити?06_question
У мене вже мабуть шостий - то кнопка полетить, то розгерметизується, то різьба зірверться09_ireful1
1
like
1
bad
shockingly
20.04.2020 р.
answerview
то різьба зірверться
Ти їх газовими ключами затягуєш?15_badgrin
like
bad
shockingly
20.04.2020 р.
answerview
як без кави в термосі вижити?
з газовою пічкою...
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
20.04.2020 р.
answerview
з газовою пічкою
Достаточно газовой горелки,благо,их щас полно в продаже.
Русский военный карабль-Иди нахуй!
like
bad
shockingly
20.04.2020 р.
answerview
Баллон с горелкой и кружка.Все.Но термос для меня лично,намного удобнее,на рыбалку мне моих 800 мл хватает отлично
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 20.04.2020 р., Veps
2
like
2
bad
shockingly
20.04.2020 р.
answerview
Баллон с горелкой и кружка.Все.Но термос для меня лично,намного удобнее,на рыбалку мне моих 800 мл хватает отлично
Удобнее, согласен. Но вкус свежезавареного чая и бултыхающегося несколько часов в термосе - разный. 
Как и кофе, хотя разница во вкусе уже меньше.
1
like
1
bad
shockingly
20.04.2020 р. відповів для dotsent  
answerview
Я только кофе и тепло хорошо держит,и сильно к вкусу непритязателен,хоть растворимый,хоть какой07_dirol
1
like
1
bad
shockingly
20.04.2020 р.
answerview
Я только кофе и тепло хорошо держит,и сильно к вкусу непритязателен,хоть растворимый,хоть какой
Во Львове мне объяснили: растворимый кофе - это не кофе.
3
like
3
bad
shockingly
20.04.2020 р.
answerview
растворимый кофе, это только для срачки хорошо, как проносное действует.  больше от него толку 0.  ни вкуса ни запаха. ( хоть сам уже несколько лет от кофе отказался,  пришлось на чай крепкий перейти.  но и в выборе чая тоже куча нюансов.  о кофе могу сказать, что большая половина, так называемого итальянского кофе, типа Кимбо, Лавацца и других,  фасуются и запечатываются у нас , а потом поступают в торговые сети у нас и в Италии.  отака хфигня малята05_shok03_biggrin)
like
bad
shockingly
20.04.2020 р.
answerview
Я (зернову) каву на амазоні замовляю - намагаюсь зрозуміти чим вона відрізняється від нашої. Поки великої різниці - не знайшов, приблизно те саме що у нас. Ту що взяв на амазоні - вона сильної обжарки і мені краще очі відкриває зранку, а на смак - то на то. (мабуть я такий "тонкий" цінувач02_sad)

Правда ось цей раз митниця дої%ся до посилки - затримала і шукає в посилці те що я не вживаю.15_badgrin

PS: коли лазив по амазону, зрозумів що у них ще популярна "холодна" кава (холодного "заварювання" - день настаюють), але не розібрався чи воно того варте.
Змінено: 20.04.2020 р., vaclav
like
bad
shockingly
20.04.2020 р.
answerview
как проносное действует

Кому как.Некоторым докторская колбаса так действует03_biggrin
like
bad
shockingly
20.04.2020 р.
answerview
Во Львове мне объяснили: растворимый кофе - это не кофе

Я это знаю,но скажу что купил как то львовский кофе,растворимый,не помню названия,но буду в магазине-посмотрю.И скажу тебе-вот тут ни вкуса,ни запаха.19_negative А по акции покупаю в АТБ Nescafe Gold -банка 200 грамм. за 99 грн.(290грн.) ,так и вкус и запах. А вообще Олег сузуки мне посоветовал чай черный AHMAD Peko-вот это вещь Но под акцию он не попадал никогда03_biggrin
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин