Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
У меня с кнопкой,працюють обе крышки отлично
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Значить Стенлі можна брати?
Норм. Стенлі термоси роблять вже років 100. В мене навідь є літровий під супи-борщі за собою носити.
Якщо треба - на reibert.info є пара продавців з норм ціною, бо в магазинах п-ц
.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 19.04.2020 р., vaclav
я цеглу куплю - так зразу, бо на Вінзорі різьба скрутилася і кнопка давно не фуричить
Якшо шо - мене пни, проконсультую - в мене декілька їх моделів на хозяйстві служить.
Бо поки з ними розібрався (поки зрозумів що мені чаю треба 0.75л) - набрав різних.
проконсультую - в мене декілька їх моделів на хозяйстві служить.
Просвети плиз - нафига Вам в повседневной жизни, внутри цивилизации и вне (к примеру) БП термоса? Я так прикидываю, что это субкультура (которая прошла мимо меня) при которой надо чтоб было что положить в рюкзак?
Змінено: 19.04.2020 р., Ozi_58
Бути цівілізованим - інколи дорого і незавжди зручно. Не скажу що завжди з собою тягаю, але раз на тиждень-два беру з собою разом з бутербродами.
Я от, наприклад, (було нефіг делать і тільки PCX приїхав до мене) поїхав-катися вночі взодвж київського моря - брав термоса і бутерброди.
Ще, - в минулому сезоні постійно повертався з роботи дуже піздно і любив заїхати повечеряти у цілодобовій шаурмі ну і запивав їі безкоштовним чаєм з роботи - в нас його хоч ноги мий
.
Взагалі, якщо аналізувати термоси як явище, то це щось дуже близько до "майовок" і інших пікніків-шашликів - це коли люди отримують якість ресторану по ціні як з магазину.
І да, в мене є спеціальний "сімейний" термос на 2л - коли всі йдемо гуляти в ліс.
Я на рибалку за 50-100 км їзджу разів 30-40 за сезон - як без кави в термосі вижити?
У мене вже мабуть шостий - то кнопка полетить, то розгерметизується, то різьба зірверться
то різьба зірверться
Ти їх газовими ключами затягуєш?
з газовою пічкою
Достаточно газовой горелки,благо,их щас полно в продаже.
Русский военный карабль-Иди нахуй!
Баллон с горелкой и кружка.Все.Но термос для меня лично,намного удобнее,на рыбалку мне моих 800 мл хватает отлично
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 20.04.2020 р., Veps
Я только кофе и тепло хорошо держит,и сильно к вкусу непритязателен,хоть растворимый,хоть какой
Я (зернову) каву на амазоні замовляю - намагаюсь зрозуміти чим вона відрізняється від нашої. Поки великої різниці - не знайшов, приблизно те саме що у нас. Ту що взяв на амазоні - вона сильної обжарки і мені краще очі відкриває зранку, а на смак - то на то. (мабуть я такий "тонкий" цінувач
)
Правда ось цей раз митниця дої%ся до посилки - затримала і шукає в посилці те що я не вживаю.
PS: коли лазив по амазону, зрозумів що у них ще популярна "холодна" кава (холодного "заварювання" - день настаюють), але не розібрався чи воно того варте.
Змінено: 20.04.2020 р., vaclav
как проносное действует
Кому как.Некоторым докторская колбаса так действует
Во Львове мне объяснили: растворимый кофе - это не кофе
Я это знаю,но скажу что купил как то львовский кофе,растворимый,не помню названия,но буду в магазине-посмотрю.И скажу тебе-вот тут ни вкуса,ни запаха.
А по акции покупаю в АТБ Nescafe Gold -банка 200 грамм. за 99 грн.(290грн.) ,так и вкус и запах. А вообще Олег сузуки мне посоветовал чай черный AHMAD Peko-вот это вещь Но под акцию он не попадал никогда