Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Каб - дуже антикризісний мопед (навідь 110ка). У 2014, як скакнув $ і бенз - їздив тільки я і дуже поодинокі машини. Пам"ятаю як показував дружині чека з заправки "ти подивись - я заправився аж на 50грн!!" (бак був на 7л)
Той же самий джебель в такі часи - уже кусається, а з кабовськими витратами - норм.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 17.04.2020 р., vaclav
скакнув $$$ і бенз
Это ж хорошо.Lead мой тоже антикризисный. 2 литра на 100 км берет.
У Cab и того меньше наверное?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 17.04.2020 р., Veps
Это ж хорошо.Lead мой тоже антикризисный. 2 литра на 100 км берет.
У Cab и того меньше наверное?
В мене була (і десь є) 110ка ліфан - 2..2.5л, а от 50цц - там все краще.
Але хочеться 125цц і шоб Ходна... і щоб кросс-каб. Може на слідуючий сезон. Ех...
Так у тебя ваще никакой техники нет? Стол компьютерный,недоделанный и все?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Та техніки - валом. Є джебель, PCX, і формально ще мій - трансальп.
І десь у Мирика в погребі - лежить каб-ліфан
, обростає мушлями.
Як дивитися інтернет і лікуватися горілкою і часником:
Особливо сподобалась цитата "телебачення - не для розумних людей".
Змінено: 18.04.2020 р., vaclav
По сравнению с ЮБРом -небо и земля ,все дело в посадке (Каб тоже мягок в ходу и подвеске),на ЮБР спина долго не устает ,в Крым на ЮБР и Карпаты на нем же ,то уставал только к обеду (если утром выезжал),за пол дня на любом устанешь ,Каб для малых японцев сделан и не для дальняков ,а для почтарей с частыми остановками,короче ноги в коленях больше согнуты на Кабе и сами бедра приподняты и от этого посадка как на унитазе ,все время тянет распрямится и отодвинутся назад ,сантиметров бы на десять выше бы было сиденье и на 5-7 дальше от руля ,но база маловата ,хотя знаю человека который все это проделал (сидуха от МТ) и двиг туда втулил 100 куб на 4 скоростях (есть клоны такие кабовские -все крепления один в один),смотрится как нечто ,но практично ,но звук движка выдает в нем китайца ...как ни крути ,и расход 3 литра....
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
Тут ось у зв"язку з корова-ширусом з"явилась нова мода на поховання:
PS: єслі шо - а я і не проти!
Змінено: 19.04.2020 р., vaclav
Кстаті, якщо кому треба термос з металевою колбою, то
тут норм. (приїхав) У термосів все тримається на якості ущільнюючої резинки - наче норм, час покаже, а все інше по якості точно добре. Китайці термоси наче ще при союзі навчилися робить. Все як Stanley тільки в 2 рази дешевше.
,Каб для малых японцев сделан и не для дальняков
А переделывать его вроде жалко. Легенда как никак... А рецепт прост - я его на Дельте отработал: сделал комфортное большое сидение и поднял его на 5 см. , сварил эргономичный руль и на проставке из швеллера поднял в общей сложности около 20 см. В итоге можно ехать целый день, любуясь пейзажами и не ерзая на "жердочке" с затекшими ногами. Правда на Дельте в дальняки не ездил, но это совсем уже по другой причине.
Змінено: 19.04.2020 р., Ozi_58
У меня
такой уже 3 года,из Китая.Две сменные крышки- для кофе и пить.Отличный термос.
треба термос з металевою колбою
Вони з кнопкою чи без?
Не, ніякої кнопки немає.
(я шукав по принципу щоб було меньше чому ламатися - там тільки з однією резинкою можно напартачити)
у мене кнопки більше сезону не працювали
В мене їх ніколи і не було з кнопкою. Це мабуть треба брати або японського або ще якого, але не китайця.
Мої улюблені Stanley - зробили так що можна наливати через недо-відкручену кришку (мабуть у ніх з кнопкою теж не вийшло).
Ох, боюся, з китайців потім три шкури здеруть за вірус - бо драть з них будуть навідь
серьозні люди, а не Зеленський.
Деякі вже кажуть що буде деіндустріалізація Китая. В общем, беріть термоси, поки ще заводи не повивозили в америки.