Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Трохи покатався на новому-сподобалось...
Іванович. Не бандерлог!
На череп свой лучше в мединститут завещание напиши.Это большой дефицит и дорого стоит.Студенты будут из рук в руки передавать,из поколение в поколение.. Да,да
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 09.04.2020 р., Veps
Сегодня в Ромнах Сумской артполк перебазировался перед отправкой на войну с ихтамнетами. "Ураганы" заряжены
. Ребята и девчата позитивные,долго с ними разговаривал
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Слава, шо ти куриш?...
Рано питаєш - я якраз зараз збираю собі дво-поверхову люлю моєї мрії, за зиму закінчили - на слідуючому тижні може закінчу збирати до купи (та приберу срач і сфотографую) - от тоді буде час питати
(поки ще стільницю привезуть і т.д)
На кожному поверсі можна бургмана покласти.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 09.04.2020 р., vaclav
від тушонки завороу не буде.
А от рыбы жаренной с молоком как думаешь,будет?
Ліфт - буде. Швидкісний. Буде працювати тільки вниз
Слава,у тебя частный дом?
Слава,у тебя частный дом?
НЕ!
Іванич ну які плівки, ну шо ви шановний таке пишите, всі знають, що плівка не може в повній мірі передати гру світла і святість моменту, нехай молоді тим граються а ми мусимо дотримуватися традицій так, що тільки фотопластини і ніяк інакше
ніяк інакше
Так точно-по широте градации никакая цифра не переплюнет.НИКОГДА!
Иванович,надо было тебе подарить всю свою фотоаппаратуру,которую я собирал всю жизнь.Сделал бы мой личный уголок
У меня даже была камера-обскура Несифора Ньепса,на треноге,из дерева,под пластины
была камера-обскура Несифора Ньепса
звучить дорого (якщо на ибеи виставить)
PS: Шото з америки довго посилки летять - мали бути ще 3го числа. Таке враження що їх поклали карантин карантинить на пару тижнів, а нам розказують що прямих рейсів немає.
Змінено: 10.04.2020 р., vaclav
звучить
Только "звучить".Это копия у меня.Ты думал-оригинал?
Я когда свой первый компьютер покупал,то продал у вас на Сенном рынке все.Японские аппараты,Киев-6,Киев-19,Зенит.
Тогда не было ебея и интернета и моб. телефонов тоже не было.
Я в прошлом году штатив старинный,немецкий-
AGFA на оба слета брал-и в Полтавскую и в Черниговскую обл.
Никто не заинтересовался,а я не афишировал.Может Ивановичу подарю,пусть фотографирует там в музее экспонаты.
Змінено: 10.04.2020 р., Veps