Дякую!
Дуже суперечливі відчудтя. Бо порівнюю із джебелем і все сумно. Но з джебелєм порівнювати не варто - то незвичайний коник - він і після 600цц є цікавим. Проте я ще не забув свого актива (і на ньому я їздив і був щасливий) - тут явно краще. Своїм ходом доїхав по місту, наче з двигуна нічого зайвого не торохтить. Взагалі, після джебеля треба мабуть брати літру - тоді буде більше драйву і жоповоз. Але ж я брав не для драйву, а просто як жоповоз. Жалко що зараз холодно і не дуже розженешся (резина-дорога холодні).
Вітровик-скло що замовляв - від новіщої моделі, не стає, треба трохи попросити щоб стало. Стокове - то скоріще декоративна заглушка, а не скло.
Поки тільки багажніка поставив.
Ну взагалі, поки що остаточної думки не склав про pcx - не поспішаю з висновками - треба покраще розжувати і розібрати смак. Попередні відчудтя у парі речень: мікробургман, ybr і світі максиків. Здається я цього і хтів, але треба щоб мозок це прийняв.
По розмірам як китайський скутер 150ка, по вигляду як максік. Посадка незвична - взагалі як на скутері 50цц, але всеж більше місця.
За пару годин будуть перші фото.
Хондівські дзеркала не сподобались - бачу що по боках і все. На джебелі стоять vicma (китай?) - я в ніх кофр за спиною бачу.
Що однозначно сподобалось:
Унітаз. Він є. Середнього розміру. (то що хтів)
Приборка. Годинник, одометер, тріпметр, середня витрата палива (зараз пише 31км на літрі) і аварійка.
Японець поставив підігрів рук (він і вольти в бортмережі показує). Не дешевий - не китай. Їхав і дивувався - як я без нього жив?? Я б японцю в ноги вклонився б. Зараз на таку погоду просто супер. Їхав і не хтів прибирати руки з руля навідь щоб гальмувати. Дуже рекомендую. Китайські не беріть бо лайно - їх багато моделів перепробували на exmoto - все проблемне.
Якість пластику. На джебелі такий що гнеться, тут трохи жорсткіщий (бо не треба) і на відчудтя (все) дорожче ніж актив.
Про старт-стоп (ну - коли глушить двигун сам на світлофорах) - ще не зрозумів чи воно корисне і чи воно задавбує
PS: знайомий продає бургман650. Валить
. Хоче 3тис щоб віддати (приблизно як pcx). Але в нього треба ще 1тис докинути. Не битий - просто прийшов час, ремінь і зірки закінчилися і треба обслужити трансміссію. Тому pcx не так і погано, бо ремінь дешевий - міняй хоч раз на тиждень.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.