Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Я - практично готовий...
Маща
З таким обладунком можна і на море, і на шацькі, і за лосятиною, а може навідь і за слонятиною чи кенгурятиною-пінгвинятиною...
PS: реально схоже на туриста. Залишилось центральний кофр і карімат примотати
на olx є цікаві ціни на бу givi-shad. Тільки бери кофр тільки з кріпленням monokey. Хоча з точки зору надійності - мамай і затиснути на гвинти (знутрі кофра - притиснути алюмінієвими рейками на всю ширину кофра), бо були випадки що гіві літають. Легкозйомність гіві - це прекрасно, але і надійність трохи постраждала. на pcx поставлю гіві бо понти - треба щоб був пофарбований у колір мопеда. Якщо доживу до кросскаба - мамай. воно і кабу, імхо, більш підходить - по стилю положено - або чорний ящик, або дерев'яний-пластиковий, або коробка з під бананів. Я не шуткую - надивився багато японських відасиків (нализаний custom каб з невеличким ящиком з досок без верху що аж блищить від палубного лаку).
PPS: вибачайте - фальшстарт, pcx відклали на тиждень - схоже там черга на сертифікацію.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 12.09.2018 р., vaclav
...сумка не моя, взяв у кєнта, попробувать...
А за кофр...я вже думав, в місті він дуже потрібен, але ні, не в стилі... мотаюсь з рюкзаком, а на дальняк - велика сумка, поперек сідухи...
Змінено: 12.09.2018 р., stnslv
Можу презентувати добряче бу люмініевий інструментальний ящик (не фарбований) - десь набитий на 2/3 великий пакет з маркету - влізе, але зараза геометрія така що full face шльом не влазить - пару см по висоті не вистачає.
https://ynesy.com/b29-jaschik-aljuminievyj-alpos-b
Колись з ним їздив, зараз в ньому лежить якийсь мотлох в гаражі. Імхо краще ніж "нічого". Роки 4 тому, мені він був за щастя, бо тоді вибір був великий: або китайська труха (їх на тиждень вистачало - репали), або гіві з націнкою 150%
і "під замовлення".
Замків немає, їздив з маленьким висячим.
(щоб не тарабанив, корпус одягав в термоусадку)
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 12.09.2018 р., vaclav
В суботу по Лозовій на ввесь день сильний дощ, так шо під вопросом поїздка, не май місяць...
Іванович. Не бандерлог!
шо було не так05_shok
З яких це яєць вилупилась така радість-Батурин? Ми шо, вже порадились, проголосували? Шо це за одноосібне і категоричне рішення? Захотілось в готелі з гарячою водою і вай-фаєм пожити? Та ради Бога! Тільки не треба називати це "Десятою ювілейною..." А на Лозову вам СЛАБО...
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 12.09.2018 р., Direktor
Подивився заодно Личкове - схоже що облом теж
мабуть зачекаємо ще день і будемо переносити на 22-ге
https://www.gismeteo.ua/ua/weather-lychkove-77967/3-5-days-hourly/#wdaily2
Змінено: 12.09.2018 р., User
Весь день у Личковому буде хмарним. Дрібний дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає.
Прогноз не міняється.
Треба або дату переносити або місце міняти
В неділю?...
Тільки шо глянув ...не краще...
Змінено: 13.09.2018 р., stnslv
нада шукати місце де без опадів
Ну це в Полтаві - але Іванович щас кончить мене за таку пропозицію
http://rp5.ua/%D0%9F%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B0_%D0%B2_%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B5,_%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D1%82%D0%B0%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%8F_%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D1%81%D1%82%D1%8C
Як мені з Лозової виїхати?...https://sinoptik.ua/%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%8F-303014098/2018-09-15
Іванович. Не бандерлог!
В п'ятницю під вечір
Іванович, може це не бачив по радіаторах
https://motoprox.com/v-radiatory-zhidkostnye/
У Флагмані знижки 25%, Петрович вудочку купив за 300, но маленьку 4 метри.
Іванович, яка модель нового движка?
Добрый день! Уточните пожалуйста информацию Номер двигателя 167ММ?