MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
12.01, 11:21
44
+3 °С
Вітер: 0 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Клуб Кабоводів і Бандерлогів.Обговорення поточних справ і взагалі ні про що.

Переглядів: 484505, модератор: User
User модератор теми
10.08.2018 р.
answerview
Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.

Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї

1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15  ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1

Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал

При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)

Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.

Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
2
like
2
bad
shockingly
27.10.2019 р.
answerview
Верхова їзда буває дуже різна...
Я як лiкар-ветеринар маю на увазi звичайну ковбойску iзду конем. У минулому це було частиною мого буття. Кросскаба не було, зате тримав добрячого жеребця (Помпей)03_biggrin
like
bad
shockingly
27.10.2019 р.
answerview
буду збирати гроші. стане як pcx або як ford transit (це ще одна хотілка) - але душа просить.Боюся що багато дечего таки доведеться продатибо список хотілок - лише збільшується. 
Идете моим путем коллега. Я тоже шел на поводу у "хотелок" - в итоге  собрал полный гараж  мототехники. Потом оказалось, что на некоторых не успеваю за сезон прокатиться, да и содержать затратно. В этом году троих продал. Шесть "хотелок" еще осталось. Планирую довести до трех. Меньше никак не получается...   По моему это единственный способ точно понять, что именно  тебе нужно.
1
like
1
bad
shockingly
27.10.2019 р.
answerview
В этом году троих продал. Шесть "хотелок" еще осталось. Планирую довести до трех. Меньше никак не получается...   По моему это единственный способ точно понять, что именно  тебе нужно.
Є таке.
Зараз моя проблема - це як в одній подорожі їхати поперемінно на двух мотах03_biggrin
Бо є "київ-харків", а як тільки з'їзжаєш - треба бігом пересідати на щось інше.
Джебель - не кращий варіант, після сезону на PCX зрозумів що посадка залишає бажати кращого.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 27.10.2019 р., vaclav
2
like
2
bad
shockingly
User модератор теми
28.10.2019 р. відповів для vaclav  
answerview
Який у тебе розмір в поясі? Недавно зустрічав такі що мене двоє влазять.
like
bad
shockingly
28.10.2019 р.
answerview
Зараз моя проблема - це як в одній подорожі їхати поперемінно на двух мотах
Джебель - не кращий варіант, після сезону на PCX зрозумів що посадка залишає бажати кращого.
Решение проблемы - доработанный Джебель 250 с комфортным седлом и уменьшенными ходами подвески: перед - 150мм, зад - 120мм. В итоге - крейсер 90 при расслабленной посадке (Киев - Харкив) плюс проходимость вне трассы. Для себя я открыл, что заниженный эндуро - то, что надо  когда идеальный асфальт чередуется с ухабами, гравием,грунтовкой ,травой и т. д. Такая конфигурация - это реально 2 в 1м! Этому моту для подобного идеального универсала не хватает двигла Джебель 250. 03_biggrin
Змінено: 28.10.2019 р., Ozi_58
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
28.10.2019 р. відповів для Ozi_58  
answerview
Узнаю рідні місця - ти мене чекаєш на виїзді з Близнюків на Лозову... і далі на "пеньки"...01_smile
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 28.10.2019 р., Direktor
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
28.10.2019 р.
answerview
Ну шо - капець сезону12_cray
Мабуть треба йти знімати акум доки пальці ще згинаються.

Є в кого шпильки М6 під вихлопну в циліндр?
Бо Петрович мені щоб швидше закрутив болти коли збирали, а воно не годиться, а шпильки не знайду тепер02_sad
like
bad
shockingly
28.10.2019 р.
answerview
шпильки М6 під вихлопну в циліндр?
05_shokМихайлович, тобі скільки відер шпильок? В Полтаві немає, а у нас такого добра валом, довжина яка? Я тобі пару штук листом ч/з Укрпошту вишлю...03_biggrin є подовжені гайки, бронзові гайки... шо тобі ще треба?
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
User модератор теми
28.10.2019 р. відповів для Direktor  
answerview
Це ж Полтава10_ireful2
 Три мотомагазини обійшов(їх у нас всього три) - бариги такими дрібницями не торгують.03_biggrin

Подивлюся правда завтра ще на базарі в черметчиків може є. Довжина десь 35-40 на око прикидав.
like
bad
shockingly
28.10.2019 р. відповів для User  
answerview
У нас на ринку кілька точок, де можна купити будь-які метизи, в тому числі і до автомототехніки... болтики-гвинтики, гайки-шайби, хомутики металеві і нержавіючі, крепіж з нержавійки і бронзи.... як казав твій земляк М.В.Гоголь "...и тридцати рублей не хватит, чтоб все купить..." (якось так про Сорочинську ярмарку)03_biggrin
Довжина десь 35-40
Заміряй точно, куплю і передам твоїм другом машиністом, або моїм знайомим помічником машиніста, на електричці Лозова-Полтава працює... пересилка обійдеться у десять разів дорожче, ніж шпилька...15_badgrin
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
28.10.2019 р. відповів для Direktor  
answerview
Пошукай мне,если время будет ,комплект надфилей(СССР)
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
28.10.2019 р.
answerview
доки пальці ще згинаються.
а в мене якраз починають згинатися-всі ремонти, ТО буду робити взимку...07_dirol
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
28.10.2019 р. відповів для Veps  
answerview
На ОЛХсе же полно их...  https://www.olx.ua/list/q-%D0%BD%D0%B0%D0%B4%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8/?search%5Border%5D=filter_float_price%3Aasc
И на любой барахолке тоже не дефицит.
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
28.10.2019 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
так він на шару хоче03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
28.10.2019 р.
answerview
на шару

ни на какую не "на шару".Это не мне надо.Заплатят.Но хочется подешевле,естественно
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
28.10.2019 р. відповів для User  
answerview
так він на шару хоче
Понятно... Тогда только в Донецке!03_biggrin https://www.olx.ua/obyavlenie/nadfili-IDCTL1d.html#c7d6513a27
"..Нам не страшні московські воші, нам страшні українські гниди"
Симон Петлюра.

В конце всего, мы будем помнить не оскорбления наших врагов, а молчание наших друзей.
Мартин Лютер Кинг.
Змінено: 28.10.2019 р., Юра-Ездок
1
like
1
bad
shockingly
28.10.2019 р. відповів для Юра-Ездок  
answerview
Тут заказал,такие нужны
https://www.olx.ua/obyavlenie/prodayu-nadfili-sovetskie-IDFawnU.html#c7d6513a27
like
bad
shockingly
28.10.2019 р.
answerview
Три мотомагазини обійшов
Смотреть надо на автометизах-там с ВАЗ классики какие то очень похожи,я их именно так и покупаю.Это будет проще и дешевле,чем Иваныч будет кружить по городу у нас,а потом еще и на вокзале дежурить.
Русский военный карабль-Иди нахуй!
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
28.10.2019 р. відповів для KOLIAN  
answerview
Та мені зараз не треба, я в же в гараж фіг піду - там двері залізні і холодні.02_sad
Це я на наступній зустрічі якщо хтось підвезе - заберу.
like
bad
shockingly
28.10.2019 р.
answerview
Уже не актуально-электро надо брать

Та ні, стрьомні якісь ці цацки на електроприводі15_badgrin
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин