Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
В следующий раз
холодно уже,какие удочки.Хиба зимние
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
+20
последние мгновения
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Вепс їде до станції Лозова?
Змінено: 01.10.2019 р., User
Вепс в Лозову їде?
обижаешь,я на таком не езжу,це дрищ
В психиатрии,главное-первым надеть халат....
Русский военный карабль-Иди нахуй!
Слава,соль обычную засыпать на сорняки,траву?А то в магазине есть еще соль иодированная,цена примерно та же
Сегодня и завтра солнце,а послезавтра дожди,засыплю возле гаража-задолбался сапкой там рубать постоянно
,соль обычную засыпать на сорняки
Можна обичну, кухонну, кам'яну, можно хлористий натрій NaCl
, а якшо ще й дощ покропить, то
і весною ще раз...Хто на аватаркі?
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 02.10.2019 р., Direktor
Хто на аватаркі
папа мой.А дощ це ж хорошо?Я специально под дощь хочу посыпать.У меня квадрата3-4,сколько пачек надо?Жена говорит,что и пачки хватит
Іванович, ти мене дістав - довелося теж вдаритися в дєтство, косуху фашистську купив
це тепер до неї прямоток положено???
Нафік воно мені треба я ще не поняв(три кілограми затягла) - але понти на Шацьких я так поняв дорожчі за 500 грн
Змінено: 02.10.2019 р., User
Міхалич, офігєнна шкура!... Якщо носить не будеш я заберу...
Вона мені ближча по стилю...
Змінено: 02.10.2019 р., Stass
Та шкура там товща чим в мене на чоботях, доки ніс - рука заморилася
Я знав шо вам понти сподобаються
Подивився, в Німеччині нова 200 євро - тому й жаба задавила
. Не ризикнув чекати доки в секонді ціна впаде, бо вже штани за 250 грн нові так прощолкав.