MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
21.11, 14:02
13
+2 °С
Вітер: 0 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Клуб Кабоводів і Бандерлогів.Обговорення поточних справ і взагалі ні про що.

Переглядів: 466666, модератор: User
User модератор теми
10.08.2018 р.
answerview
Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.

Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї

1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15  ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1

Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал

При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)

Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.

Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
2
like
2
bad
shockingly
User модератор теми
20 жовтня, 08:32 відповів для olegsuzuki  
answerview
Як сніг то мене з дому фіг виженеш03_biggrin
Мені вона треба тільки для поліцаїв, бо скоро зелені штрафи введуть за літню взимку.
like
bad
shockingly
20 жовтня, 09:04
answerview
бо скоро зелені штрафи введуть
.........та пох куй, хуже не будет, зато хоть поржем.............02_sad
2
like
2
bad
shockingly
20 жовтня, 13:08
answerview
езонку.  як засніжить, то він буде тихо
Нормально, я вже 2 роки їзжу, й вчили мене зимою, 2022, по селам, снігу по коліна. А зараз взагалі новенька резина вже поставлена, всезезонка 11_blum
Головне , це практика й не ссати 03_biggrin
Я Толіку це казав багато разів.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
20 жовтня, 19:08 відповів для Veps  
answerview
У нас в городе штраф за мойку авто у своего гаража и ремонт
В ЕС ни кому в голову не придет мыть тачку возле гаража , это тупо не выгодно экономически , вода и электричество потянут дороже мойки самообслуживания , обмыть тачку хватит 3 евро , 5 евро хватит надраить , ну а если хочеш прям все что есть попробовать придется потратить 10 евро , за 10 евро можно найти и мойку с мойщиком , ремонт смотря что , в своем гараже что угодно , ни кто не полезет к тебе проверять что ты там делаешь , на улице как и везде , нельзя житкости менять , по поводу грибов иди и собирай хоть лопни , главное на медведя не нарваться , а то быстро рекорд по спринту побьешь , а может и по откладыванию кирпичей за одно  , лисы, волки , рысь , кабан , олень , в общем от тачки луче не уходить далеко , на счет елок ,  гражданин может пойти в лес и срубить себе одну на новый год  законно , не граждане ГОУ на рынок , везде есть нюансы , плюсы и минусы , нельзя оценивать только по каким то отдельным факторам , я например , не ремонтирую тачку сам , просто по тому что на сто дают гарантию на запчасти и роботу , единственное что реально бесит это очередь , ни куда ты не попадешь без записи , минимум за день 
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Змінено: 20 жовтня, 19:32, 6barakuda
like
bad
shockingly
20 жовтня, 19:18 відповів для olegsuzuki  
answerview
Юзеру треба всесезонку
Шип нужен для того чтобы не поскользнуться на гололёде , такая херрння в Украине бывает часто , утренний перепад температуры и в повороте может легко прихватить , с учётом его пробегов летом , зимой он этот шип будет стирать до юбилея выхода на пенсию ,  конечно если пробег только по городу и коммунальщик звери , соль в 4 утра тоннами сыпят , тогда хватит и всесизонки 

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Змінено: 20 жовтня, 19:19, 6barakuda
1
like
1
bad
shockingly
20 жовтня, 19:28 відповів для User  
answerview
У меня стоит такая , не знаю сколько она прошла , у меня 20к в режиме лето , на эту зиму хватит точно , минимальный протектор зимой 4мм , летом 3 мм 

Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
20 жовтня, 19:47
answerview
поводу грибов иди и собирай

Это ты лукавишь, лицензию надо покупать на вылов рыбы, сбор грибов и.т.д. 
не ремонтирую тачку сам
Я тоже такого мнения и сам никогда не ремонтирую. Но мыть машину на мойке для меня дорого, самая дешевая мойка у нас 100 грн, пенсия у меня 2700 грн,  а в гараже у меня мойка из Китая, дешево и сердито.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
21 жовтня, 02:50 відповів для Veps  
answerview
Это ты лукавишь
Говорю как есть , на вылов рыбы лицензия нужна , на грибы нет , лицензия какие то копейки по здешним меркам , не помню точно , не рыбак , че то 7 евро в год , но тут ограничение и по  количеству есть , и электро самокаты на номерах с регистрацией , там не совсем номер , наклейка , 9 евро при регистрации , но за то с правами категории В , можно ездить на моте до 125сс , нюансов много и они зависят от страны , в ЕС каждый себе на уме , даже у соседей между которыми нет границы (как бы есть но нет ) , законы отличаются кардинально и благо состояние граждан , те же страны Балтии , Эстония самая зажиточная , Литва тоже норм , а Латвия жепа , хотя по сути имеют равные возможности , у Латвии так даже по больше было их на старте , я уже не сравниваю Польшу с Германией , там вообще Земля с Марсом 

like
bad
shockingly
21 жовтня, 08:41
answerview
Латвия жепа

Потому что там совка больше всего жило и живёт до сих пор. 
Бывал я в Риге много раз, жил там и в Таллине. В первой быдло 99%07_dirol
законы отличаются

В США , одно государство. Смертная казнь в некоторых штатах есть.
на грибы нет
А в Украине есть03_biggrin

like
bad
shockingly
21 жовтня, 12:04 відповів для Veps  
answerview
там совка больше всего жило
 Та его по всем странам Балтии хватае , в Литве так уж точно не меньше чем в Латвии , та и в Эстонии в этом году все праздники совковые , колорадско матрасное шобло праздновало , ни кто и не разгонял , в Латвии при совке било много производств , все они успешно похерены , а нового ничего нет 

1
like
1
bad
shockingly
21 жовтня, 14:29
answerview
M+S
MudandSnow-  «Грязь и Снег»03_biggrin
like
bad
shockingly
21 жовтня, 18:51 відповів для Veps  
answerview
MudandSnow-  «Грязь и Снег»
Я в курсе , только без горки или снежинки дасвидос тех осмотр и штраф , эти маркировки не просто так придумали 

like
bad
shockingly
21 жовтня, 22:13
answerview
маркировки

Все разные, маркировки, суть одна. Какие штрафы?06_question
like
bad
shockingly
User модератор теми
22 жовтня, 06:50 відповів для Veps  
answerview
Штрафи скоро проголосують, зеленим це недовго.10_ireful2
Але головне що в договорі КАСКО в мене написано, що якщо з листопада по квітень буду на літніх шинах - то страховку фіг отримаю. А 32 тис за страховку віддав і якось жаба давить03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
22 жовтня, 07:53
answerview
літніх

А літом на зимніх якщо будеш їздить- теж страховку скасують?
like
bad
shockingly
User модератор теми
22 жовтня, 16:43 відповів для Veps  
answerview
За зимові штрафу ніде немає19_negative
like
bad
shockingly
User модератор теми
22 жовтня, 16:45
answerview
Мабуть беру ці, там ще теж страховка - Стас буде по гарантії клеїти15_badgrin
Значок вершини зі сніжинкою на них сказали є.

https://guma.com.ua/michelin-cross-climate-2-215-60-r16-99h-xl
Змінено: 22 жовтня, 16:55, User
2
like
1
1
bad
shockingly
22 жовтня, 16:59 відповів для User  
answerview
Че то я не понял прикола , зимняя то дешевле 06_question https://guma.com.ua/michelin-alpin-7-215-60-r16-99t-xl

1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
22 жовтня, 17:21 відповів для 6barakuda  
answerview
Так зимова влітку стирається швидко + ще перевзуватися 2 рази на рік
like
bad
shockingly
22 жовтня, 18:04 відповів для User  
answerview
ще перевзуватися 2 рази на рік
Купи диски , штампы , железные , одел , кинул летом в гараж и пусть лежат , все равно , хоть всесизонка , хоть зима , летом это ерунда  , протектор крупный , его выдерает на поворотах и пробуксовке по горячему асфальту , та и шумит она как ни крути , если не забуду сделаю фотки своей , хотя протектор там ездить и ездить 

Змінено: 22 жовтня, 18:05, 6barakuda
1
like
1
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин