Руку, пальці відрихтували, вправили. Зв'язки на нозі завтра травматолог скаже чи треба шити чи так буде. Якраз 40 років тому в 1984 я порвав ті самі зв'язки на Яві, мабуть доля
.
Справа була так: не доїхав я до річки метрів 300, роззявив рота і дивлюся куди його краще під'їхати, печу кілометрів 70, рівна грунтова дорога краще за асфальт. І тут калюжка без ями, просто пятно на дорозі, думаю проскочу бо пізно гальмувати.
Як кинуло і воблінг пішов, придавило мотом з чемоданом, ліва рука вивихнута, права нога під мотом і ні сюди, ні туди.
Подзвонив 101, вони півгодини виясняли місце, потім виїхала й швидка, але їм їхати по тій дорозі 1,5 години.
Пролежав я так мабуть годину, ніде нікого, гумки з чемодана зняти не дістаю.
Потім прийшла мисля і згадав що є ж ніж, який Вацлав подарував, і він в набачній сумці прямо біля мене. Порізав резинки, чемодан відпав і я виліз з під мота.
На ноги став, наче цілий, тільки ліва рука теліпається. Відмінив виклик і тут наїхала поліція з Глобино, 8 разів телефонували щоб оформити ДТП і взяти пояснювальну, сцуки. Наче послав, не знаю може з понеділка знову почнуть
Приїхали родичі з Дніпра і забрали речі, я сів на мот і однією правою(там теж 3 пальці вивихнуті) без зчеплення поїхав 20-30. Проїхав кілометрів 40, потрапив в невелику ямку, чую ХРУСЬ в плечі, ну думаю лапті - доламав плече. Став, дивлюся рука почала рухатися, виявилося що вивих яма вправила
В травмпункті пальці теж вправили, кістки на фото начебто цілі, зі зв'язками їм ніколи розбиратися.
Дуги,які Директор мені купив, нарешті пройшли випробування
Дуже допомогли: крім дуг практично все ціле(хоча дуже ще не роздивлявся). Вітровик КАРРА просто вискочив з кріплень, трохи зігнувся але не тріснув.