Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Два точно їдуть, ті що на Сулі + Юра Єздок з Київа, це три
Хто ще?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Ну та Коля машиніст, Воца, Вова директор, Петрович, Анатолій Карась начебто збираються.Але це ще треба їх гвалтувати
. Залізно тільки я і Карась, Воца якщо повезе хтось.
Змінено: 17 червня, 10:05, User
мене не порахував - четвертим
Ми тобі зустріч зарахуємо як ветерану.
Залізно тільки я і Карась
А Петрович? Воцу підкине, Ігоря.
Карась
А хто це? Я знаю?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 17 червня, 12:52, Veps
Змінено: 17 червня, 13:07, Veps
З Чернігова, він зараз в Сумах, телефонував тобі не раз весною.
А,точно, Толя, казав що хоче приїхати
шо в Полтаві? радіо лякає , шо люди кахуть?
Ракету збили, але все впало на гаражний кооператив, згоріло дофіга і вікна в будинках поруч повилітали, 3 чи 4 важко поранених і кілька легко.
Складів,як пишуть москалі, там давно немає, цілили схоже по гвинтокрилу(хоча він там тільки один і поліцейський) або підстанції.
А може за старими мапами
Змінено: 17 червня, 18:18, User
Продули наші циганам 0:3
Рашка бельгійцям програла.
Одну банку сьогодні тестували Дуже смачна.
це неправильна, несправжня тушонка.
дата виготовлення, номер партії не вибитий, а написаний компьютером, це не по ГОСТу
вот раньше все продукты были натуральные, тушонка из мяса, колбаса по 2.20, пломбир очень вкусный, воду газировку с сиропом все с одного стакана пили...... какую страну просрали..........
ааааааааааа ржунимагубля!!!!!!! хай та страна, вместе с ее современной приемницей расеей идет впи зду!!!!!!!!!
Змінено: 17 червня, 20:22, olegsuzuki
натуральные
Sam OPAL был ,есть и будет! Ура!!!!!!!!!
про кацапів я з тобою соглашсь а от про тушонку ні, якшо Вацлав оцінив позитивно значить шось там позитивне є. в їді він більше розбирається ніж ми з вами, чи наприклад фреймут в чистоті і сервісі
Змінено: 17 червня, 23:08, SAYMON_245
Вітя, Олег шуткує, тушонка з Карпат, він все про неї знає
.
Ти збираєшься?
Мій дід -вепс, був гурманом і в їді розбирався дуже непогано. Мама розказувала
був гурманом і в їді розбирався
Любил по ресторанам на обед походить ?
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Нет, просто любил вкусно поесть. В том городке ресторан возможно был только при вокзале
Да и средств в 30х годах у них не было по ресторанам ходить...Сейчас бы я его сам с удовольствием в ресторан повел, но ..он погиб в августе 41 под Калинином..Бабушка моя Лена готовила. Кстати я тоже люблю покушать, видимо от деда передалось. Но больше всего нравится еда на пикниках. Лесной я человек
В москве в известном ресторане Прага побывал в 20 лет, мама водила, ел пражский торт и котлеты по-киевски, котлеты не понравились, вода какая то, жирная из этих котлет ползла, брррр..
Змінено: 20 червня, 12:42, Veps