Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Машина - воно ж залізяка, шо з нею балакати
Толя, ти ж даже напевне непробував, бачив шо Вепс пише???
Ну я , й з машиною, фотокамерою й зі скутером розмовляю. Вони мені відплачують теж самим
вони з ним тоже розмовляють
нє, ну а шо, буває
я наприклад вірю, але цю хрєнь не курю ( хоча її вже легалізували
) я по старінкє, бухаю, але машина мовчить
( відразу кажу, шоб ніхто не ображався, я просто під*йобую, по-дружньому, без зла )
Змінено: 26 травня, 18:31, olegsuzuki
Накатав вже 550 км, витрату показує 5,6 л, третина по місту.
Економія 600 мл на 100 км проти паспортних даних
Сделал по твоему совету. Утром было 12.3 вольта, завел скутер, подкинул тестер,- значения такие -12.5, 12.9, 12.5, 12.6, ,12.5. то есть на одном месте стоит. Нормально?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
12.5, 12.6, ,12.5
На холостых или оборотах ? И нет это не нормально , зарядки нет
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!
если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Якщо скутер заведений то малувато, то напруга акума, а зарядка має бути від 13 до 14,6 В.
Да, на холостых, 1.5К оборотов(стандарт),попробовать с подгазовкой?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 27 травня, 20:54, Veps
Мабуть в тебе РР не дає зарядку, ти їздиш на самому акумі і він розряджається.
Погазуй або на ходу поміряй, якщо так і буде менше 13В то немає зарядки. Або РР здохло або контакти біля нього.
Звернися до московського електрика нехай тобі вольтметр вріже
Змінено: 27 травня, 17:51, User
вріже
Я цьому московському діелектрику сам вріжу щось в одно місце
це де
За тємой слідкувати треба
Reks це, Гудименко
Фото зрадника
Ага, тільки він з кабовським мотором і літає низенько
Я от все іноді думаю чи він сам придумав чи з мамою своєю(покійной) бізнес хотіли наладити
-
коли він працював діелектриком у теплосервісі( років п'ять тому) писав заяву директору на допомогу- "мати померла"- але нічого не дали
, тому що в у Рекса мозгів не хватило зрозуміти що потребують довідку о смерті.
Я мати його не знав, но мені нещодавно це розповів один чел з села його. Та й же знайомі розповідали . А мати померла десь місяців 7 тому..
Як можна мати рідну використовувати у такому?
Брехло тупоголове
Змінено: 28 травня, 21:34, Veps
кабовським мотором
Серьозно?