MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
20.01, 04:54
44
+2 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Клуб Кабоводів і Бандерлогів.Обговорення поточних справ і взагалі ні про що.

Переглядів: 486700, модератор: User
User модератор теми
10.08.2018 р.
answerview
Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.

Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї

1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15  ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1

Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал

При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)

Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.

Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
2
like
2
bad
shockingly
13.01.2024 р.
answerview
а за медицину лучше не вспоминать

Это ты хотел сказать что Америка бесплатно всё даёт а наши барыги продают бедным украинцам? Знаю03_biggrin Еще в 12 году, когда лежал в Сумах в кардиоцентре можно было получить стэнты американские бесплатно, только начиналась эта движуха, но не было хирургов.. и все боялись их ставить..
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
13.01.2024 р. відповів для Veps  
answerview
беженцы в 2022 подавали на помощь от ООН
Это скорее проблема информации а не тех кто эту помощь оказывает , в 9 из 10 люди просто не знают что и как делать и никто им не говорит , пенсионеры в этом плане самые не информированные , многие не знают что такое интернет , считается что дети должны бегать и заботится ,  лично я от Украины не получил ни копейки , ни я ни жена ни моя мама , нет нормальной организации и контроля , ни кому не интересно ни как, ни кому эта помощь идёт , а потом видим гуманитарку в магазинах , в ЕС такое невозможно , гуманитарка вся маркирована , только волонтерка может быть обычной , но там все распределяется через хаб и в одни руки вагон не отдадут , да и местным нет смысла наживаться  на этом , есть люди которые оказывают целевую помощь , просто частники , просто со своего кармана , особенно таращат глаза когда я говорю что в Украине волонтеры имеют права брать процент с гумпомощи , да и общий контроль не позволяет завозить не сертифицированный товар в магазин , штраф такой что не только магазин продашь , а ещё и почку в придачу , ну и пожалуй самое главное , на мой взгляд , гражданская сознательность заявы здесь катают по любому поводу и инструментов для этого тут предостаточно , как то приложения , телефоны профильных служб и т.д
Одна ! Єдина ! Соборна Украіна !!!

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
1
like
1
bad
shockingly
13.01.2024 р. відповів для Veps  
answerview
Это ты хотел сказать что Америка
 Не совсем , медицина в ЕС это просто жепа , даже тот же красный крест нооввно , больным сюда лучше не попадать , сдохнешь быстрее чем дождешься приема у врача  , как они не передохли от короны я не знаю 

если хочешь выразить свою благодарность ставь + , посты типа (спасибо помог ) или (ты был прав ) только форум засоряют
Змінено: 13.01.2024 р., 6barakuda
like
bad
shockingly
13.01.2024 р.
answerview
гражданская сознательность

Вот это главное01_smile
больным сюда лучше не попадать
А мне рассказывали что например, в Германии у всех страховка, помощь медицинская бесплатно. Или ты про беженцев?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
13.01.2024 р.
answerview
А мне рассказывали что например, в Германии у всех страховка, помощь медицинская бесплатно. Или ты про беженцев?
Ну я не в Германии по этому утверждать не буду , хотя думаю что там ещё хуже , страховка многое решает , это первая помощь , неотложная помощь , обследование , частично покрывает даже частников , хотя и страховка бывает разная , но она никак не ускорит прием у врача ,  если нужен травматолог то готовая ждать 3 месяца , ну а если физиотерапевт то 2 года , это не шутка , конечно есть платный вариант , но это 50е за прием , просто посмотреть , поговорить , с лекарствами тут история совсем интересная , что бы что то выписали тебе это должны назначить , а чтобы назначили попасть к профильному специалисту , очередь к врачу 2 недели это считается  примерно как у нас через час  , быстро только травмпункт и обследование , рентген , МРТ , УЗИ  , ну быстро это от 3 часов и выше  , ну и все что касается зубов , протезов , операций , это просто космос , дёрнуть зуб 300 , страховка покроет 100 

Змінено: 13.01.2024 р., 6barakuda
like
bad
shockingly
14.01.2024 р.
answerview
зуб

Да, они все к нам в Украину едут зубы лечить.15_badgrin
like
bad
shockingly
15.01.2024 р.
answerview
зоцініть кепки у зинітчиків за тиждень до війни 
1
like
1
bad
shockingly
15.01.2024 р. відповів для SAYMON_245  
answerview
Я угораю от комментариев под видео15_badgrin Где их так оболванили всех? Телевизор?08_lol
like
bad
shockingly
15.01.2024 р.
answerview
кепки

Южное обмундирование. От солнца. А семейные трусы заценил? Новьё08_lol
like
bad
shockingly
15.01.2024 р.
answerview
Я угораю от комментариев под видео
та одна и таже маскальская хххуйння.   "дедываевали"  "спасибодедузапобеду"   "великуюстранупросрали"  савецкийсаюзсамыйлучший"  "нато хочет окупировать расию"  и прочая е б анутая ересь.......   бббллять, ну была война, ну воевали, ну победили.  ну вот только  нахудя  орать про это на каждом углу спустя столько лет????  нахудя  своих выппиздышшей  одевать в гимнастерки и пилотки по поводу и без повода???  какие  уже  н ах уй  ветераны??? они уже умерли все давно.   еббаннутая страна и ее народ.06_question
like
bad
shockingly
16.01.2024 р.
answerview
поклянч
Зі собесу в міську раду документи відправляють, на перевірку  так що немає смислу туди взагалі йти 03_biggrin
Змінено: 16.01.2024 р., Veps
like
bad
shockingly
26.01.2024 р.
answerview
А у вас як із сусідами?
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
1
like
1
bad
shockingly
26.01.2024 р.
answerview
А у вас як
о, Вацлав об*явився.  я вже думав ти десь в омериці або ізраїлі  кошерне віски хлебчеш і салом закусуєш15_badgrin15_badgrin.  куди пропав, давно не з*являвся
2
like
2
bad
shockingly
26.01.2024 р.
answerview
у вас як із сусідами?

08_lol Тільки що мені заблокували чат у телеграмі "Новини України" . Я написав відповідь на піст о "ВірусХ", який може породити новий ковід-19. Написав що у сталінськи времена на кожного мешканця совка було по одному стукачу,й це дуже слабо й не еффективно,  і що ковід-19 почався у рф з пожару у листопаду 2019 року у міжнародной лабораторії у новосибирску
Знищення населення вигідніше вірусами - у гєометрічній прогресії мрут15_badgrin Знають гади д"е собака порилась"
like
bad
shockingly
26.01.2024 р.
answerview
Знищення населення вигідніше вірусами -
треба в першу чергу знищити Хуйла, лукаша. кимченіна, ну там ще пару всяких бенладенів, і буде у світі тиша і мир і не треба знищувати ніякого населення.  бо це Хуйло з узкопльоночними придимали оце.  от їх і треба нищити.
Змінено: 26.01.2024 р., olegsuzuki
1
like
1
bad
shockingly
26.01.2024 р.
answerview
сяких бенладенів,

сталіна отруїли? Адольф зїббався й зарився десь у Аргентині, піночета повісили на щоглі, але зараз хутіна пора вже давити. А що там у Техасі діється, не чув?
Змінено: 26.01.2024 р., Veps
like
bad
shockingly
26.01.2024 р.
answerview
А що там у Техасі діється, не чув?
нє.  а шо???  я новини пізно ввечері трошки по тєлєку  подивлюсь і трошки десь в неті гляну.   а так цілий день у інформаційному вакуумі05_shok03_biggrin
like
bad
shockingly
26.01.2024 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
24 штата підтримали Техас, чутки такі йдуть, бо я сам новини міжнародні тільки з батьком программу "Время" колись трохи дивився, у 21.0015_badgrin Давно це було...03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
27.01.2024 р. відповів для Veps  
answerview
Так хуйло вроде уже отдал Техас Мексике , а себе Аляску забрал и Гаваи 

Змінено: 27.01.2024 р., 6barakuda
like
bad
shockingly
27.01.2024 р.
answerview
Аляску
Неужели?06_question Ну тогда нет вопросов.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин