Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
чермет
http://www.moto.com.ua/forum/topic-248261/page-230/#last
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 20.02.2022 р., Veps
Ну так воно ж залізне? - значить чермет
Міг би й подарувати кращому другу.
Змінено: 20.02.2022 р., User
Міг би й подарувати кращому другу.
Завязываем эту тему. Жена будет с ним бегать, худеть
Бодибилдинг
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 20.02.2022 р., Veps
У нас уже лето
Стасу понравится.
Знайшов мапу, Малинівка начебто не окупована
https://fakty.com.ua/ua/ukraine/20220317-vijska-rf-proryvayutsya-z-pivnochi-shodu-ta-pivdnya-karta-vtorgnennya-v-ukrayinu/
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1lscRK6ehG0l2V-XvJ16nsyblMsQ&ll=49.962705391331944%2C34.83333377795661&z=7
мдя, до Полтави 80 км
Ты узнал где Сергей?
http://www.moto.com.ua/profile/user-58114/
у мене немає його телефону
мдя, до Полтави 80 км
В мене і 500м було (правда на годину, але "500м до гаража чи будинка" - я мотоцикла видавав власнику, злякався вже потім) і мені все
норм. Якраз на останніх метрах поміж двух в"їздів в Київ з Ірпень-Чорнобиль напрямку.
Якщо 10-15км - то то вже фігня.
А в тебе вообще - глибокий тил.
Київ - не візьмуть. Це не ура-патріотизм, а спостереження (без подробиць) - буде сталінград,
х** у ніх навідь 10% техніки дійде до хрещатіку (і то при умові якщо зберуть величезний танковий кулак, який дуже вразливий на марші). Шансів взяти - не бачу. Ну можуть хіба що артилерією здалеку поруйнувати - ну ото і все ("обережно, обізяни кидаються лайном" - бачив колись напис у зоопарку).
Тому лічно я - "розважаюсь як можу". (в плані що коли кричали що "ми всі помремо від ковід" - я теж сміявся). В бомбосховище ночувати не хожу.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 20.03.2022 р., vaclav
Міхалич, ви там якщо шо -
прикопуйте !
Глупость..
Та все нормально, ти ж бачиш шо танків 11, на них було 22 кулемети, а вилучили тільки 8
Глупость..
Це ти глупий, свій БТР просрав який під будинком стояв
Нужен контроль за оружием, у нас в городе уже инциденты случаются..
х** знает что
Орки от Киевва отступать будут через Ромны на Конотоп- трасса на мацкву- Чернигов.. Ну ты знаешь, на Десну помнишь ехали мы на слёт?
Где там Данила- Густав?
В партизаны хотел записаться.
Нужен контроль за оружием
Я все чекаю, коли в нас вже нарешті
перестануть займаться хернею і приймуть Закон про зброю.
Хочу придбати собі щось на базі
AR15 (це таке собі "краще ніж ІЖ") і ще
таке. Під - 7.62 не хочу.
В общем, з мільйоном $ поки не получається, а це більш реально.
Змінено: 28.03.2022 р., vaclav