Всьо Міхаличу, можеш починати мене ненавидіти.
Не слухався я тебе, дурень, треба було брати шльом - жовтий.
Сьогодні отримав. Дірку в пластіку - продавці запаяли і погрунтували але не покрасили (в принципі - могли й не рипатись, бо не проблема). Продавці дригатель зібрали на рівні "наживили болти" (попередили) - один х його розбирать, але шоб ми не додумались заводить.
В дригатель йому не дивилися, отримав, притаскав під гараж, пішов за кохфе, поки все.
Дефекти по зовнішньому вигляду, видно що були жорсткі посадки після польотів (таке собі, перефарбувати і буде вогонь "нє біт нє крашєн"), продавець дав багажнік (той що на рамі між ногами), приємно бо замовляти в японців - $100 (приблизно). Все світло - ще на звичайних лампочках, led'и хонда на нього ще не ставила. Гума - більш менш нормальна по розміру (а не ота тонюсінька що на каби ставлять китайці по заводу).
Взагалі - дуже подобається. Береш в руки / сідаєш - є відчудтя повноцінного залізного мотоциклу, може й краще YBR'а (а не рисової ракети, що торохтить, гнеться і люфтить). Після активу незвично що воно може бути таке. Пластик на активі китайці малювали під "дорого-богато", але трохи безглуздий (перебор).
Довго роздивлявся, в якому місці він "кросс" так і не зрозумів.
Оце перше попереднє враження.
PS: фото по якості - г@#но, знаю. На фото він "холодний жовтий", а на справді він "теплий жовтий".
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.