Ти давай ще НовуПошту Головного Кабовода - я йому ще пляшечку мінералки отправлю "для настроєнія".
PS: Сьогодні віджав у дружини ланоса - тільки пригнали в Київ, поставили в Мирика (MDV) під гаражем - підперли
.
Будемо доводити до ума і почну вчитися на ньому кататися. Чесно кажучи, я до цього (кататися) якось з підозрою ставлюся.
Фігня якась воно.
А на заправку заїхали, - так вообще триндец
, до сіх пор валідол близько від себе тримаю. Нафіга йому СТІЛЬКИ бензину??
PPS: Крос-каба ніфіга не віддають - сказали через тиждень-два самі приїдуть (по своїм справам) ще й безплатно його привезуть. Я, кстаті, за нього повністью розплатився.
На номері буду ставить вже весною, як знімуть карантін (в нас сразу вже червона зона), бо в мене немає справки про нормальність (про прививку, або як у Воци) і мене туди зараз не пустять.
Я вже так ходив брати справку про прописку - не пустили на порог. Підозрю, що скоро почнуть по маршрутках трясти тих в кого немає справки (про прививку, або як у Воци).
В общем, імхо, нада брать баклагу спірту і їхати до іменінніка на совєщаніє, щоб понять ну як тут жить далі і яку з двух справок краще получать (або обидві?).
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.