MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
20.01, 19:58
32
+1 °С
Вітер: 0 м./с., Пн-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Клуб Кабоводів і Бандерлогів.Обговорення поточних справ і взагалі ні про що.

Переглядів: 486819, модератор: User
User модератор теми
10.08.2018 р.
answerview
Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.

Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї

1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15  ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1

Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал

При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)

Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.

Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
2
like
2
bad
shockingly
29.08.2020 р.
answerview
Со свадьбы сегодня привезли меня на приоритете. Газ,мотор от  газ 2403_biggrin
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
29.08.2020 р.
answerview
привезли меня на приоритете.
На раритете... село неасфальтоване...
Іванович. Не бандерлог!
3
like
3
bad
shockingly
29.08.2020 р. відповів для User  
answerview
Юзерхауз  сьогодні ледь не спалили нахрен...
05_shok..Так а шо це було?...невдале випробування нової пічі?...чи бур'ян палили?...
Змінено: 29.08.2020 р., Stass
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
29.08.2020 р. відповів для Stass  
answerview
мудаки траву підпалили, а може спецом бо хата навпроти продається, а в нас війна за земельні ділянки.
1
like
bad
1
shockingly
29.08.2020 р.
answerview
село неасфальтоване...

На приоритете в сталинское время...сам дурак
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Змінено: 29.08.2020 р., Veps
1
like
1
bad
shockingly
30.08.2020 р.
answerview
..Так а шо це було?...невдале випробування нової пічі?...чи бур'ян палили?...
Так весілля ж! Як же без мордобою, чи пужарУ...06_question15_badgrin
Іванович. Не бандерлог!
2
like
1
1
bad
shockingly
30.08.2020 р.
answerview
Ось таку красу я купив собі у 1977 році в травні місяці18_goodПродав у 1983 в ідеальному стані,  купив новий ІЖ Планету  6В і прокляв той день  разои з ІЖом12_crayhttps://www.youtube.com/watch?v=y85o02lob2I
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 30.08.2020 р., Direktor
like
bad
shockingly
30.08.2020 р.
answerview
Ось таку красу

Продав
Навiщо продав?..красу?
Змінено: 30.08.2020 р., Veps
like
bad
shockingly
30.08.2020 р.
answerview
like
bad
shockingly
30.08.2020 р.
answerview
На Андроид смартфон программа Contracam. Я установил. Дорогая программа...Но здесь она взломана.
Там еще программки есть хорошие-кому что нравится18_good
like
bad
shockingly
30.08.2020 р.
answerview
Навiщо продав?..красу?
Добавилась сім'я...
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
30.08.2020 р. відповів для Direktor  
answerview
Ижак дешевле намного тогда был?
like
bad
shockingly
30.08.2020 р.
answerview
Ижак дешевле намного тогда был?
Нє, з каляскою більше тисячі, вже точно і не пам'ятаю, но ЧЗ-агонь!18_good
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
User модератор теми
30.08.2020 р.
answerview
Всім привіт від Головного Кабовода!04_blush
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
2
like
1
1
bad
shockingly
30.08.2020 р.
answerview
Кто этот человек,и чем знаменит?
like
bad
shockingly
User модератор теми
30.08.2020 р. відповів для BYPASS  
answerview
Тут так не розкажеш, треба знайомитися особисто.
Ну крім мопедів він ще один з головних спеціалістів в фінансовій системі Англії03_biggrin
5
like
3
2
bad
shockingly
30.08.2020 р.
answerview
Добавилась сім'я...

У меня третья по счету-уже 20 лет. С первой расстался,т.к. ребенок от другой был. Я честный,женился. Но вскоре эта бросила меня03_biggrin.. Как то так.
like
bad
shockingly
31.08.2020 р.
answerview
привіт від Головного Кабовода!
 Зацікавило. І як ця знаменитість опинилася в селі Стасі на Полтавщині? Я ж думаю, це звідти світлина?
 До речі, погуглив, - "STASI" з німецької - "штазі", абревіатура спецслужби в колишній НДР.
3
like
3
bad
shockingly
31.08.2020 р.
answerview
І як ця знаменитість опинилася в селі Стасі на Полтавщині?
– Слышали вы историю про одного воронежского землемера, который оказался родственником японского микадо? – спросил он, заранее улыбаясь.

Второй и третий пассажиры придвинулись поближе. Четвертый пассажир уже лежал на верхнем диване под колючим малиновым одеялом, недовольно глядя в иллюстрированный журнал.

– Неужели не слышали? Одно время об этом много говорили. Это был обыкновенный землемер – жена, одна комната, сто двадцать рублей жалования. Фамилия  Бигусов. Обыкновенный, ну, совершенно не замечательный человек, даже, если хотите знать, между нами говоря, хам.
Приходит он однажды со службы, а у него в комнате сидит японец в таком, между нами говоря, отличном костюме, в очках и, если хотите знать, в ботинках из змеиной кожи, последняя новость. «Ваша фамилия – Бигусов?» – спрашивает японец. «Да», – говорит Бигусов. «А имя-отчество?» «Такое-то», – отвечает. «Правильно, – говорит японец, – в таком случае, не будете ли вы любезны снять толстовку, мне нужно осмотреть ваше голое туловище»«Пожалуйста», – говорит. Ну, между нами говоря, если хотите знать, японец туловище даже не рассматривал, а сразу кинулся к родимому пятну. Было у Бигусова такое пятно, на боку. Посмотрел на него японец через увеличительное стекло, побледнел и говорит: «Поздравляю вас, гражданин Бигусов, и позвольте вам вручить посылку и пакет».
Жена, конечно, открыла посылку, а там, если хотите знать, – японский обоюдоострый меч лежит в стружках. «Почему же мне меч?» – спросил землемер. «А вы,  говорит,  прочтите письмо. Там все написано. Вы самурай». Тут Бигусов тоже побледнел. Воронеж, если хотите знать, не особенно большой центр. Между нами говоря, какое там может быть отношение к самураям? Самое отрицательное! Ну, делать нечего, Бигусов берется за письмо, вскрывает четырнадцать восковых печатей и читает.
Что же вы думаете? Оказалось, что ровно тридцать шесть лет тому назад проезжал через Воронежскую губернию один японский полупринц – инкогнито. Ну, конечно, между нами говоря, спутался его высочество с одной воронежской девушкой, прижил ребенка инкогнито. И даже хотел жениться, только микадо запретил шифрованной телеграммой. Полупринцу пришлось уехать, а ребенок остался незаконный. Это и был Бигусов. И вот по прошествии стольких лет полупринц стал умирать, а тут, как назло, законных детей нету, некому передать наследство, и к тому же угасает знаменитый род, что для японца хуже всего. Ну, пришлось вспомнить про Бигусова.
Вот привалило человеку счастье! Сейчас, говорят, он уже в Японии. Старик умер. А Бигусов теперь принц, родственник микадо и к тому же еще, между нами говоря, получил наличными миллион иен.

(по сучасному курсу, 1млн йен це $9500)
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 31.08.2020 р., vaclav
4
like
1
3
bad
shockingly
31.08.2020 р. відповів для vaclav  
answerview
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2025, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин