Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
А подойдёт?
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Он хочет потапухина напрячь чтобы стол поставить.Чтобы всенбыло чинно и благородно
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Кто в курсе, сейчас или в августе грибы, дождевики,белые такие,шары, очень вкусные, жаренные,с лучком.Я место знаю но очень давно ездил и не помню в какое время года ездил
После дождей обычно они растут
у нас они уже отходят. шампиньоны это
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Змінено: 03.06.2020 р., tsinik
Я хоть и не грибник,но дождевик по моему выглядит так.Помню его есче называют "пыльный"гриб.Пацанами кидались ими ,там пыли(спор) как от взрывпакета
.
Змінено: 03.06.2020 р., veterok2607
но дождевик
Нет.Те что я собирал,большие,как футбольный мяч и без ножек.Собирал я их в ярах,лиственный лес,березы,клен. Я узнал уже,сейчас они должны идти,после дождей.Уже находили знакомые,но небольшие. Хочу проехать-тут 2 км. всего от города.Село Погрибы называется
Не найду,так бабок пособираю.Там 100% есть.Кстати уже белые грибы находят.
Вот такие они.Нашел видео
Змінено: 03.06.2020 р., Veps
А подойдёт?
У мене ж стояв, я дирчик зі старим продав, а новий залишив.
Он вроде бы перебрал все.Цепи новые,амортизаторы передние новые.
Іванович, таки треба їхати в музей
https://www.0532.ua/news/2780274/muzej-samogonu-ta-pivovarinna-nova-tocka-na-turisticnij-karti-poltavsini?fbclid=IwAR0XmNLwO4sWuh27Q2NpBZZA9twO2iFMnC8R6W_jGkGluMBAFWEoTIh63xo
це по трасі в сторону Києва за Супрунівкою, толком не знаю, не був
Іванович, таки треба їхати в музей
О. Тепер я знаю де зависнуть по дорозі від вас. І взагалі, там можна провести юбілейну 13-ту...
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 04.06.2020 р., vaclav
Слава,в музее договориться на посещение? Можно выкроить время.Кто хочет,+ ставим
Змінено: 06.06.2020 р., Veps
,в музее договориться на посещение
ага, а для Стаса домовся з шиномонтажкою на посещеніє
А взагалі то я можу за посвідченням відвідати музей-в "Законі про музеї..." прописано... та шось не хочеться...
хочу відпочити від усього, хочу тиші біля водички... Все задовбало, с......ка!
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 06.06.2020 р., Direktor
і мене в бухгалтерію музею