Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Бандана - канає. Або шарфом замотайся.
PS: Сиджу вдома, продовжую виконувати план по тушонкам
(1 банка на 2 дні), виходжу тільки щоб отримати посилки та щоб пройтися. Слухаю через до@#уя розумну колонку гугло-музику.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 28.03.2020 р., vaclav
Кросовки блін накрилися, думав до літа дотягнуть
Може хто знає де такі купити?
https://vitira.zakupka.com/p/623751412-muzhskie-kozhanye-krossovki-adidas-olimpic-razmer-41-i-42/
Міхалич, ну от нашо тобі оці БІЛІ кеди?
Та я б взяв темні, але мені треба тільки такої якості і надибав тільки білі та й тих немає.
Це в мене вже сьома пара буде з 1981 року.
Порийся
тут. Воякам ш"ють puma/nike/adidas тільки свої лейби не нашивають. Живуть довше ніж звичайні.
Бандана - канає
Я в бандане и в шлеме был. Не канает..
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
А... ну тоді це були їб@ті. Один хрен толку з цієї маски.
знайшов ось такі
https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/krossovki-takticheskie-letnie-original-stimul-olivkovyy-IDDS9A3.html?sd=1#c531f4ecbd;promoted
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Міхаличу, на olx все теж саме, тільки на reibert'і кидал в 10 раз меньше.
Те що мені треба хрен знайдеш, особливо як я зібрався купити
Це як з мотоциклами - з усіх що продаються я бачу тільки два
То все одноразове, мої 3-5 сезонів ходять.
Мабуть візьму Стимул спробую.
Змінено: 28.03.2020 р., User
кидал в 10 раз меньше.
Получил на Новой почте,посмотрел,померял,купил.Какие проблемы?
Ті що з доставкою ОЛХ не кидають.
Сидите тут і воду в ступі товчете, а справжні бандерводи сьогодні вдарили мотопробігом і шашликом по коровавірусі... Вобщим Стас, Юрек і я відкривали мотосезон 2020 на р. Самарі в Павлоградському р-ні. Місце зачьотне, річка класна, ліс, дров валом, від асфальтованої дороги десь з півкілометра. Накатав 190 км, фото будуть... А ви валяєтесь на диванах, як тюлені на лежбищіі і тіільки повітря псуєте...
СТАС, ми доїхали нормально!
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 28.03.2020 р., Direktor
А ви валяєтесь на диванах
Я не валяюсь
Оце воно схоже на кросівки
, але не пройдуть вони скільки - там піна на підошві, років 5 і висипається, у мене туфлі Саламандер, все ціле а підошва розсипалася
Но шото жаба давить для мота кросівки за ціною навігатора
.
Мне жена на ДР подарила типа таких.За 2000 грн. Легкие и теплые
все ціле а підошва розсипалася
Ты по бензину или по маслу ходить будешь,то разлезется подошва быстро.У меня так одни разлезлись
А може по гашеной извести.
Змінено: 28.03.2020 р., Veps