Показати повідомлення
Щоб не спотворювати теми зустрічей всякі нісенітниці, дурниці і дрібниці обговорюємо тут.
А також підготовку до зустрічей до відкриття окремої теми.
Привітання і серйозні технічні питання будуть видалятися - для цього є окремі теми.
Рейтинги станом на 21 серпня 2023 року після 17-ї
1. Стас - 60 - 7640 км - 17 зустрічей
2. Директор - 55 - 8808 км -13
3. Юзер - 51 - 4976 км -17
4. Вітя з Дніпра - 40 - 5385 км -11
5. Завгосп - 31 - 2685 км -11
6. Саймон - 29- 2575 км -10
7. Вацлав - 24 - 3724 км - 6
8. Сергій Малинівка - 23 - 4475 км
9. Академік = 22 - 3682 км
10. Рекс - 22 - 3103 км
11. Вепс - 19 - 2114 км -6
12. Мирон - 17 - 2745 км
13. Юра - 17 - 2553 км
14. Воца - 15 - 955 км -6
15 ЗМВ- 9 - 1411 км
16. Сюзанна - 3 - 400 км
17. Вова директор - 2 - 60км - 1
18. Коля машиніст - 2 - 50 км -1
Як рахується рейтинг.
Зустріч 2 бали + кожні 300 км = 1 бал
При однаковій кількості балів, вищий той хто більше проїхав. Рахується дорога в обидва кінцяі(інколи туди й назад люди можуть поїхати різними дорогами - наприклад щоб частину шляху поїхати разом)
Воца буде завжди у якості межі рейтингів. Не обігнав Воцу - в рейтинг не попадєш. Який рейтиинг, якщо тебе навідь Воца, що без власного "коня", - обігнав? Ну а гарантована присутність Воци у рейтингу - за його стійкість і героїзм у громадському транспорті.
Зустріч зараховується якщо було не менше п'яти чоловік і значки або наліпки.
(автор формули рейтингу пан Вацлав)
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 21.08.2023 р., User
Шось чув що наче були (відкривалися), але мені чомусь більше ашан подобається (я до нього звик).
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 26.03.2020 р., vaclav
Нарешті ми таки частину масок відпустили, здається мільйонів 8-10(точно не знаю). Якусь частину дадуть в комунальні аптеки.
Мля... да їх тільки в аптеки, на перший час, треба мільонів з 200 (бо кожен купить по 10).
Змінено: 26.03.2020 р., vaclav
Все ты перекрутишь на свой лад,Олежа
. Да диарея,красавица,рыжая
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
Пролітають аптеки - все лікарям і ментам.
Так у нас тільки один дорослий дядя в уряді - сказав ментам значить ментам
До речі менти вже через годину поїхали на склад і свої забрали. А лікарні може завтра, якщо машину і бензин знайдуть
А еще и депутатам
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
брошура для лікарів по вірусу
https://mcmed.us4.list-manage.com/track/click?u=af0fc0c9be8b3d7bcae663669&id=4fb287a954&e=769a0aeec9
Фігня ця методичка - в мене маски немає. Так шо ніфіга не забезпечені.
Ви там ще живі? Корова вас не поїла? Сьогодні вийду на вулицю, подивлюся що там.
PS: Тушонка приїхала, літр коняку - є, готовий самоізолюватися
хоч двері заварюй. Ще залишилась кава і дівчата з амазону.
PPS: Рекомедую частіше вживати фразу типа "прийшов до вас, тут треба
обкашляти одне питання".
Хвилинка поезії, Йосип Бродський:
Змінено: 27.03.2020 р., vaclav
Ходив по вулицям - люди є, в магазінах вже не рявкають "вдягни маску" (і це погано).
Поряд зі мною - діагностичний центр, лікарняний комплекс (здоровенні будівлі на 10+ поверхів) і морг.
Напливу клієнтів не побачив.
Тільки шото котельна в ніх чадить, не як звичайно...
Змінено: 27.03.2020 р., vaclav
В Китае коронавирус победили
Змінено: 28.03.2020 р., vaclav
Скільки я вже відосіків без спойлера видалив?
Заправив 10 л по 21 грн - як буде по 15 буду брать у всю тару
Это видео-особенное-про коронавирус.Чувствуй разницу
Сегодня меня в магазин без маски не пустили,за хлебом...Вообще обнаглели,я говорю "Давайте маску!!!!!! В аптеках их нет!!!! Мне с голоду помирать? Им пофиг..
Куплю завтра строительный респиратор
https://ukr-space.com/news/113985?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kyyanka-vzhe-mozhu-podilytysya-z-vamy-v-seredu-18-bereznya-vidchula-slabist-ta-suhyj-kashel-zranku-temperatura-vzhe-bula-39&fbclid=IwAR3uH-CtGO03-sDbJiXvsMPTg5Dq7_Tss5mWCfhW1dFXq9eRvg7Kz357PZE