я в продавцах некоторых разочаровался.Сегодня посылка пришла-31 день ехала.Открываю,а там дуля с маком
Норм. Повертай гроші. Але "в цю гру можна грати вдвох".
1. Приходить щось не те - можна й залишити, але за дешевше. Або зовсім не те. Дивлюся - а продавця вже забанили. Тобто на алі його вже немає - його сторінок немає. Відкриваю спор, але не на нормальну різницю в -$2, а на всю суму. Продавець - не відповідає (ну да - бо його підо..ули з алі), автоматично отримую всю сумму назад.
2. Роблю замовлення за $30. Продавець чухає ... не знаю шо, але чомусь не висилає (може від коровавірусу ховався). Йде час. Дивлюсь - а в нього осталося 1-2 єдиниці товару і щоб швидко спродати залишок - знизив ціну до $20. Відміняю своє замовлення, і тут же роблю нове, але за вже $20.
Після якоїсь сумми $$$ покупок за останній рік - спори починаєш вигравати практично автоматично на свою користь, тільки не треба дуріти - вони там теж слідкують щоб не було скарг на 100% покупок. Ну не 100%, а наприклад не перевищувало 5%. Принаймі мене це спасає, завжди коли треба, тому не зловживаю.
Ну, тобто, це все бізнес - обманювати не можна, але... можна "оптимізувати витрати". Тому певен, що ти свої гроші повернеш, бо це вже відверте наїб..лово і такого на алі не терплять.
PS: коли знімаєш для алі - показуй на камеру що за посилка (щоб трек було видно), з усіх боків - що пакет не пошкодженний, і так щоб було видно що в тебе на стіл з пакету нічого не випало. Це в ідеалі. Я лінуюсь знімати, і слава Богу, за ці 10 років що там пасуся - ще ні разу не пожалкував.
PPS: сьогодні отримав з 10к посилок, в т.ч. і з америки. пересильщики забули одну посилку - зараз з ними сварюся. воно не коштовне, не переживаю, певен що знайдуть.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.