В раздумиях.... 318,96 грн. 41%СКИДКА | GeerTop Портативный Кемпинг печь на дровах печка щепочница
В мене таких є декілька (із заліза, із нєржі, із тітану - їх, років 6 назад, починали робити - з металлу, це вже зараз он і титанові завезли).
В нас продавалися пічки Expedition - гуано, не дуже вдала конструкція.
Тітанова -
бери найбільшу (бо вони бувають і під одну чашку воду), все одно воно легке.
Пробував - з нержі - норм. Тільки до неї треба, щоб їі "дрова" рубати, або величезний важкий ніж-жаботик, або сокирка з головою грам на 300 (більша - вже зайве - там гілочки з палець товщиною рубати) або невеличке мачете. На 1-2 морди зготувати норм, на більше - то вже зовсім інше спорядження треба (нормальні казан+сокира).
І доречі, в неї всередину можна ставити спіртову горілку. (на випадок якщо дрова сирі) Спіртовка працює на розпалці для вогнища (їі на заправках продають в пластикових пляшках). Спіртовки з титану - на алі є і не кусаються.
PS: пічка то така справа... , але корисна - нею можна спробувати від лісників і пожежників відмазатись (якщо на них "пощастить") - вікритого багаття ж у мене немає, а це процює ПІЧ (всьо під контрольОм!).
PPS: а ліс підпалити з багаттям - це льогко, я це вже проходив, руками землю кидали, якось таки загасили.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.