Якщо вдвох та вантаж(150+20), я так розумію, буде не дуже?
Не потягнуть двох, і так сідають десь на 1 см. Як варіант - брати додатково старі явовські і ставити від них пружини, якщо попадуться аж дуже убиті. Може колись так і зроблю, але наразі для мене норм. Для двох у мене є колєги з джипами, ну або дружина з "дастером"
На разі є дві животрєпєщущі проблеми:
1. Крайній виїзд був дуже некомфортний. Легкий туман (десь 1км видимості) і якись "липкий", при ньому візир за 5хв стає зовсім непрозорий. В темноті. Блін... Вітровик рішає, навіть при +8 можна їхати розстібнутим, але мабуть буду додатково ставити дефлектор тіпа https://www.aliexpress.com/item/32740536410.html
2. Ну капєц як не вистачає демфера на руль. З самого момента покупки. Пробував боротися з тою болтанкою руля шляхом затяжки гайки, але походу вистачило не на довго. Та й не правильно це. Тепер думаю чи хімічити щось з іжовського типу, чи поставити сучасну гідравліку.
Це не "скручування вилки", Ozi_58. Це саме занадто легкий хід руля, який на оффроаді стає проблемою, коли люба ямка а тим більше поздовжня ритвина норовить вибити кермо з рук. На їжаку закрутив демфер - і валиш по гірських стежках, як по рейках.