MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
30.11, 19:12
44
+2 °С
Вітер: 1 м./с., Зах
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

SHINERAY XY 200 INTRUDER - обговорення, експлуатація

Переглядів: 208365, модератор: User
User модератор теми
06.03.2020 р. відповів для Арон  
answerview
Показати повідомлення
Мануал по двигуну https://drive.google.com/open?id=12N5fqFVPXWQ9dh2gm8Y_ws4aE1WF_BFq

Інструкція по збиранню https://drive.google.com/open?id=1N6z_zH56VZQVZgjpKq1K0gfL_c9hzflK

Інструкція по експлуатації https://drive.google.com/open?id=1O7KzE9LQ2HO5ba_kogMXtE6CuzX9RIPQ

Зірка передня - 15 зубів, по каталогу JT Sprockets - JTF1263
Зірка задня- 42 зуби  за каталогом JT Sprockets - JTR 838
Підшипники переднього колеса - 6301/2RS 2 шт
Підшипники заднього колеса - 6004/RS, 6202/2RS, 6302/2RS 2 штуки (всього 4 шт)

Ланцюг - 428-й, 114 ланок

Карбюратор - PZ27

Свічка - NGK DR8EA (NGK D8EA)
Розмір сальника пера вилки shineray intruder 31X43X10.3
Підшипник руля 41*22,5 мм 41*24 мм 91683 подшипник давления 91683/22.5 91683/24 ABEC-1(з Алі експрес)

Лампа фари головного світла - 35 Вт, цоколь Н4(потужнішу ставити не можна бо може розплавитися відбивач фари).
Зазор в клапанах
Впускний 0,06 +/- 0,02 мм.
Випускний 0,1 +/- 0,02 мм
Олива для вилки:
В одно перо  від 130 до 160мл(так радить дилер, але схоже що вилка стандартна і оливи треба 145 мл).
МГП-10 або спеціальна вилочна олива в'язкістю 10.
===============================
Вот мануал к Honda CB125 1973-1985 годов выпуска. Именно с этой модели китайцы срисовали свой 161FML/161FMJ и так далее. Может поможет ;)
https://drive.google.com/open?id=1bfJbL64XkKAaSeYpRcs5_ZT4y4u96twg
Зазоры для этого двигателя 0.05 для обоих клапанов.
=============================================
А вот мануал к Honda CG125, с которой поклонники Мао сРИСовали свой 163FML/167FML/157FML и так далее.
https://drive.google.com/open?id=1WsAhjcucNb-XjZyMbox250u2La7wYKbn
А это так, для общего развития
https://www.moto-magazine.ru/technics/brand/parad_klonov/
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 15.06.2022 р., User
1
like
1
bad
shockingly
1••63646566676869••116
13.10.2020 р.
answerview
Всем привет, сообщение не по теме. Сразу прошу простить. В тематической ветке 2.5 человека просто.

Перелопатил весь форум, но моей ситуации не нашел, поэтому задам в самой активной ветке.
Хочу купить Иж Ю5, но без переоформления и без доверенности, по техпаспорт просто. По словам продавца реальный владелец находится в Германии сейчас. Сам продавец покупал его так же, как и я, доверенности не имеет.
Меня больше беспокоит законность моего передвижения на мотоцикле. Имею ли я вообще право ездить на таком мотоцикле? Если меня остановят, что будет, если мот зареган на другого человека? Что будет, если я поеду в другую область? Смогу ли я оформить страховку? 
Змінено: 13.10.2020 р., Ykrop4ic
like
bad
shockingly
13.10.2020 р.
answerview
Без проблем, якщо мот не "в угоні" - катайся, страховку зроби і їдь хоч світ заочі 01_smile Я на своєму Вандерері намотав тисячі км по "дальняках", техпаспорт був на першого господаря, страховку я робив щороку, поліція неодноразово зупиняла і бажали щасливої дороги. В червні продав його теж "по техпаспорту". 
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
User модератор теми
13.10.2020 р. відповів для Ykrop4ic  
answerview
Їздити по Україні без проблем, за кордон - не знаю. А ось продати законно ніяк не зможеш бо Юля Курва ще в 2009 році внесла поправки до постанови КМУ що транспортні засоби без номера рами не підлягають реєстрації і переєрестрації, а їжаки практично всі йшли без номера рами.
Я вже намагався на планету отримати новий техпаспорт в зв'язку зі зміною місця проживання - ніфіга, сказали їздь доки їздиш09_ireful1
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
like
bad
shockingly
14.10.2020 р.
answerview
Для 80кг + 30кг вантажу (добре зміщеного назад) виставив жорсткість на передостанню позицію. При такій жорсткості гідравліка відпрацьовує в принципі адекватно
Якщо вдвох та вантаж(150+20), я так розумію, буде не дуже? 
like
bad
shockingly
14.10.2020 р. відповів для ЧИН  
answerview
Швидше за все що так. В мене такі ж. Вони нормально відпрацьовують невеликі нерівності типу буківки (навіть горбатої), а от великих ям вони не люблять. Навіть якщо їхати помаленьку і вскочити в яку велику вибоїну (ну от об'їхати ніяк) відчувається удар.
like
bad
shockingly
14.10.2020 р. відповів для Ykrop4ic  
answerview
Меня больше беспокоит законность моего передвижения на мотоцикле.
передвижение законно. А вот факт покупки нет. Этот мотоцикл не будет считаться вашей собственностью, при каких либо имущественных спорах - это не ваше и вы идете гулять. Умер владелец? Мотоцикл переходит по наследству не вам, а его наследникам. Проворовался и попал под суд владелец? Мотоцикл под арестом, вы гуляете. Ну и так дальше....
Если меня остановят, что будет, если мот зареган на другого человека?
Ничего такого кроме того за что вас останавливают. У вас тех.паспорт на руках, значит можете ездить.
Что будет, если я поеду в другую область?
Будет что вы поехали в другую область. На расположение звезд на небе это не влияет.

Смогу ли я оформить страховку? 
Сможете. Страховую больше интересуют деньги, чем кто законный владелец. Если вы про ОСАГО. Страховка заключается на кусок железа который имеет тех.паспорт. Вы лично страховую мало интересуете.
1
like
1
bad
shockingly
14.10.2020 р.
answerview
Якщо вдвох та вантаж(150+20), я так розумію, буде не дуже?
Не потягнуть двох, і так сідають десь на 1 см. Як варіант - брати додатково старі явовські і ставити від них пружини, якщо попадуться аж дуже убиті. Може колись так і зроблю, але наразі для мене норм. Для двох у мене є колєги з джипами, ну або дружина з "дастером"08_lol

На разі є дві животрєпєщущі проблеми:
1. Крайній виїзд був дуже некомфортний. Легкий туман (десь 1км видимості) і якись "липкий", при ньому візир за 5хв стає зовсім непрозорий. В темноті. Блін... Вітровик рішає, навіть при +8 можна їхати розстібнутим, але мабуть буду додатково ставити дефлектор тіпа https://www.aliexpress.com/item/32740536410.html

2. Ну капєц як не вистачає демфера на руль. З самого момента покупки. Пробував боротися з тою болтанкою руля шляхом затяжки гайки, але походу вистачило не на довго. Та й не правильно це. Тепер думаю чи хімічити щось з іжовського типу, чи поставити сучасну гідравліку.
Це не "скручування вилки", Ozi_58. Це саме занадто легкий хід руля, який на оффроаді стає проблемою, коли люба ямка а тим більше поздовжня ритвина норовить вибити кермо з рук. На їжаку закрутив демфер - і валиш по гірських стежках, як по рейках.
Змінено: 14.10.2020 р., Azazel
like
bad
shockingly
14.10.2020 р.
answerview
мабуть буду додатково ставити дефлектор тіпа https://www.aliexpress.com/item/32740536410.html
Нескладно самому зклепати - працюе на 518_good
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
14.10.2020 р.
answerview
Нескладно самому зклепати
Не складно. А ще краще зробити вітровик вищим на 10-15см і вигнути відповідно (також не проблема). Але для цього, як мінімум, треба мати з чого його зробити. Оргскло знайти можна, але продається листами. З задоволенням взяв би з кимось в складчину03_biggrin А так, готовий китайський дефлектор - саме дешеве рішення
Змінено: 14.10.2020 р., Azazel
1
like
1
bad
shockingly
14.10.2020 р.
answerview
Це не "скручування вилки", Ozi_58. Це саме занадто легкий хід руля, який на оффроаді стає проблемою, коли люба ямка а тим більше поздовжня ритвина норовить вибити кермо з рук. На їжаку закрутив демфер - і валиш по гірських стежках, як по рейках.
На ИЖе (с коляской) демпфер (хоть и примитивный) - полезен на плохой дороге без сомнения.        На спортах и злых дорожниках с небольшим вылетом вилки - тоже.                                                  У Интрудера же конструктиво вылет вилки большой, курсовая устойчивость неплохая (портит ее только хлипкая ходовка).                                                                                                                Для меня очевидно, что демпфер тут не нужен - он только затруднит управление на малых скоростях (и так ватное из за слабой вилки). Имхо.
1
like
1
bad
shockingly
14.10.2020 р.
answerview
А ще краще зробити вітровик вищим на 10-15см і вигнути відповідно
Дело в том, что нужный угол наклона этого дефлектора находишь только при движении.            Примерно на 80 км\час можно оптимально его выставить, "поигравшись" разными положениями.     Я их уже несколько раз делал.  Вещь!
like
bad
shockingly
14.10.2020 р.
answerview
люба ямка а тим більше поздовжня ритвина норовить вибити кермо з рук.
Не все так страшно.                                                                                                                           Мот - интересная штука. Колеса - гироскопы. Чем больше скорость - тем тяжелее его (мот) сбить с пути.                                                                                                                                            Расслабте руки, ничего страшного что руль немного колбасит...                                                        Например по песку по другому вообще никуда не уедешь - даешь направление, а мот сам выбирает дорогу. У меня как то так03_biggrin
like
bad
shockingly
14.10.2020 р.
answerview
треба мати з чого його зробити.
Я зробив на Интрудера з визора совдеповського шолома.
like
bad
shockingly
14.10.2020 р.
answerview
Чем больше скорость - тем тяжелее его (мот) сбить с пути.
Та якраз на швидкості проблем не виникає (якщо на злій кенді не залітати на мокру сплошну03_biggrin... ги... на віражі). То на 1-2 -й передачі та зволуч норовить завезти в калючіє кусти (а штанів жалко!). Нє, ну то відсутність практики 15-20 років також дає своє, але отої "ватності" на бездоріжжі хотілося б добавити. щоб їхав куди положено, а не куди яма направляє08_lol Все ж Імхо, з демфером мот повинен стати набагато уравляємимшім на малих швидкостях.

Дело в том, что нужный угол наклона этого дефлектора находишь только при движении.
Я зробив на Интрудера з визора совдеповського шолома.
Так отож. Маю велике бажання зробити лобовик суцільним. І регульованим дефлектором визначити хоча б приблизний кут. Совдепівські давно продав, пробував з нових - треба гнути і кріплення видумувати. По баблу і затраченому часу - ніразу не вигідно.

Походу докатаю сезон "as is", все рівно доставка з алі зараз стала ну зовсім не швидка. 
like
bad
shockingly
14.10.2020 р.
answerview
Попала мені в руки нова релюшка, не знаю шо і робити, може на Шинерай підійде? Хоча він під більший аккумулятор. 

А також випадково з того ж краю попав і тахометр, не знаю шо з ним робить, як перевірити. Не знайшов тему по BMW. 
Змінено: 14.10.2020 р., ЧИН
like
bad
shockingly
14.10.2020 р.
answerview
по поводу реле регулятора можно обратиться в ветку 1  2 или проконсультироваться у Игоря (Академика)  координаты есть в профайле. отзывчивый и толковый мужик, электронщик.
так же можно задать ему вопрос и по поводу таха. имхо, по фото все довольно просто. 3 провода. +, - , импульсный сигнал. как в том же жигуле или китайской мопедке. правда, не исключено, что понадобится подстройка по оборотам резистором.есть ли он там - не в курсе. но вкорячить можно
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
14.10.2020 р.
answerview
по поводу реле регулятора можно обратиться в ветку 1  2 или проконсультироваться у Игоря (Академика)

Ок, спасибо!
Барахолки у нас на форуме нет? 
like
bad
shockingly
14.10.2020 р. відповів для ЧИН  
answerview
есть, но темка малоактивная тута
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
14.10.2020 р.
answerview
темка малоактивная

Ага, не то слово!)) 
like
bad
shockingly
14.10.2020 р. відповів для Azazel  
answerview
Оргстекло на ветровик использовать не рекомендую.... очень гнуть муторно.. хрупкое... на бездорожье трескается. Личный опыт три стекла за три сезона ( было три стекла 60х60). Теперь буду делать из поликарбоната 4-5 мм толщиной. На скорости 80 даже мелкий гравий из под встречки выдерживает.
1
like
1
bad
shockingly
1••63646566676869••116
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин