MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.11, 15:50
44
0 °С
Вітер: 2 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

SHINERAY XY 200 INTRUDER - обговорення, експлуатація

Переглядів: 208146, модератор: User
User модератор теми
06.03.2020 р. відповів для Арон  
answerview
Показати повідомлення
Мануал по двигуну https://drive.google.com/open?id=12N5fqFVPXWQ9dh2gm8Y_ws4aE1WF_BFq

Інструкція по збиранню https://drive.google.com/open?id=1N6z_zH56VZQVZgjpKq1K0gfL_c9hzflK

Інструкція по експлуатації https://drive.google.com/open?id=1O7KzE9LQ2HO5ba_kogMXtE6CuzX9RIPQ

Зірка передня - 15 зубів, по каталогу JT Sprockets - JTF1263
Зірка задня- 42 зуби  за каталогом JT Sprockets - JTR 838
Підшипники переднього колеса - 6301/2RS 2 шт
Підшипники заднього колеса - 6004/RS, 6202/2RS, 6302/2RS 2 штуки (всього 4 шт)

Ланцюг - 428-й, 114 ланок

Карбюратор - PZ27

Свічка - NGK DR8EA (NGK D8EA)
Розмір сальника пера вилки shineray intruder 31X43X10.3
Підшипник руля 41*22,5 мм 41*24 мм 91683 подшипник давления 91683/22.5 91683/24 ABEC-1(з Алі експрес)

Лампа фари головного світла - 35 Вт, цоколь Н4(потужнішу ставити не можна бо може розплавитися відбивач фари).
Зазор в клапанах
Впускний 0,06 +/- 0,02 мм.
Випускний 0,1 +/- 0,02 мм
Олива для вилки:
В одно перо  від 130 до 160мл(так радить дилер, але схоже що вилка стандартна і оливи треба 145 мл).
МГП-10 або спеціальна вилочна олива в'язкістю 10.
===============================
Вот мануал к Honda CB125 1973-1985 годов выпуска. Именно с этой модели китайцы срисовали свой 161FML/161FMJ и так далее. Может поможет ;)
https://drive.google.com/open?id=1bfJbL64XkKAaSeYpRcs5_ZT4y4u96twg
Зазоры для этого двигателя 0.05 для обоих клапанов.
=============================================
А вот мануал к Honda CG125, с которой поклонники Мао сРИСовали свой 163FML/167FML/157FML и так далее.
https://drive.google.com/open?id=1WsAhjcucNb-XjZyMbox250u2La7wYKbn
А это так, для общего развития
https://www.moto-magazine.ru/technics/brand/parad_klonov/
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 15.06.2022 р., User
1
like
1
bad
shockingly
1••59606162636465••116
27.09.2020 р.
answerview
По замовлених амортах. Чуда не сталось Прийшли китайські замість польських (навіть коробка), з ричагами. Гідравліка ніби й є, але ну його...
Таки не розбираються! (
Шановнi панове не винаходьте велосипеда!                                                                                    Його вже винайдено.                                                                                                                    Ява, Iж, МТ - наше все30_crazy
Змінено: 27.09.2020 р., Ozi_58
like
bad
shockingly
27.09.2020 р.
answerview
Шановнi панове не винаходьте велосипеда!   
Як це!?)
Мы ж лёгких путей не ищем! То щоб міски не всохли!)) 

Оо,  ще одне  шоб не всохли... 
Змінено: 27.09.2020 р., ЧИН
like
bad
shockingly
27.09.2020 р.
answerview
Амортизатори, які дійсно з підкачкою ось тут. І головне, віддають практично за дарма.
От не знаю чому, але здаеться що були б непоганi на Iнтрудер.  И коштують як Iнтрудер... Нада брать
На справді, думаю, вони коштують не більше $500 (може дорожче, але то рідкісний випадок коли комусь замовили і помилилися і треба швидко їх скинути).

Якщо комусь цікаво по YSS - то тут більш реальне положення речей (але пливти морем буде місяці 3 - бо це таіландські гей-трапи торгують - я в ніх на свого pcx не побоявся взяти сідушку, можете в ніх купити).
Сильно дешевше навряд чи буде бо вони ж їх і роблять (Country of Manufacture - Thailand).
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 27.09.2020 р., vaclav
1
like
1
bad
shockingly
27.09.2020 р.
answerview
Шановнi панове не винаходьте велосипеда!   Як це!?)
Мы ж лёгких путей не ищем! То щоб міски не всохли!)) 

Оо,  ще одне  шоб не всохли...
.....ибо не ведают шо творят.......05_shok05_shok06_question06_question  АСТАНАВИТЕСЬ !!!!!!!!!!!!!!!!!     науя это все??????    да купите себе мозги с нормальным фуоз и все будет работать четко.   я тихо худею.......12_cray12_cray12_cray
1
like
1
bad
shockingly
27.09.2020 р.
answerview
.....ибо не ведают шо творят.......   да купите себе мозги с нормальным фуоз и все будет работать четко.   я тихо худею.......
Не - не - астановиться не можна                                                                                                           "Кто тщанием своим стяжал плоды любви: тот не отлагается от нее хотя бы претерпевал тысячи зол..."18_good
like
bad
shockingly
27.09.2020 р.
answerview
АСТАНАВИТЕСЬ !!!!!!!!!!!!!!!!!
А шо, уже пятки мелькают?))) 

А за фуоз это интересно, а где ж купить? 
like
bad
shockingly
27.09.2020 р.
answerview
Не - не - астановиться не можна           
не мона, а нуна астанавица03_biggrin    ну если хоцца поипацца,  то лучше тогда спаять самодельный  ( если человек не силен в радиотехнике и пайке,  то епля ГАРАНТИРОВАНА,  этот секас будет долгим 15_badgrin15_badgrin15_badgrin)мозг, с углами,  чем  пилить модулятор на магните ступеньками и ямки фрезеровать......06_question05_shok03_biggrin
1
like
1
bad
shockingly
27.09.2020 р.
answerview
Два розумника вирішили побалакати! 
Може ще тему підкинути?)) 

А чого ж по ділу нічого? 
Покажіть свої досягнення у фуоз! 
like
bad
shockingly
27.09.2020 р.
answerview
Два розумника вирішили побалакати! Може ще тему підкинути?)) 
та я то показать могу.     я после таких  **научных экспериментов **  технику ремонтирую.   я направляю на путь истиный.03_biggrin  https://motolux.net/index.php?itc=1013106       этот мозг адекватно работает.  проверено.  пофиг на какой кубатуре,  70, 100, 150,  200,  300 куб.   хочется других мозгов????  можно купить DC CDI  мозг  от  ТАТА  или TVR.  работают четко.  даже на YAMAHA XJ 600  лохматых годов05_shok15_badgrin15_badgrin
like
bad
shockingly
27.09.2020 р.
answerview
та я то показать могу.

Ну так с этого же и надо было начинать!
Мне было интересна эта тема , посмотрел видео от упрощённый до видео Сергея Давиденко, с их разработками на Радиокоте. Но правда в том шо в электронике не силен, нужно было бы мнения более образованных и опытных. 
Ну а шоб в теме зацепить, выложил "зацепное" видео!)) 
Пока спасибо! 
Только шо то не нашёл характеристик. Шо он корректирует? Нет имфы про ФУОЗ! (
like
bad
shockingly
27.09.2020 р.
answerview
Шо он корректирует? Н
корректирует.  однозначно, корректирует.   проверено стробоскопом03_biggrin   
Мне было интересна эта тема , посмотрел видео от упрощённый до виде
так эта тема жевана-пережевана.  ФОРУМ  надо читать весь, а не одну тему.   Академик, Циник, Стас, Директор  та и дофига форумчан ставили и писали про мозги с ФУОЗ.  я их тоже ставлю, но не пишу03_biggrin
like
bad
shockingly
27.09.2020 р.
answerview
я их тоже ставлю, но не пишу
А шо тайна какая? 

Тем много, как и воды в них, а что есть правда? 
like
bad
shockingly
27.09.2020 р.
answerview
А шо тайна какая? Тем много, как и воды в них, а что есть правда? 
писать некогда.   а темы читать надо внимательно, отделяя зерна от плевел.  эти мозги работают. в любой из тем, внимательно прочитав ее,  сразу можно найти тех, кто шарит, кто вопрошает, кто дает бессмысленные советы, и так далее.
like
bad
shockingly
27.09.2020 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
Дякую за допомогу! Буду изучать! 
Хотя интересно было шо можна поставить себе надёжное, а не вникать в азы электроники! ) 
Змінено: 28.09.2020 р., ЧИН
like
bad
shockingly
28.09.2020 р.
answerview
Ява, Iж, МТ - наше все
https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/zapchastini-yava-IDEuQSo.html#27816637be
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
29.09.2020 р.
answerview
ЧАСТЬ - 1 МОТОПутешествие к морям 2020  или 2000 км на китайском мотоцикле 
Для видеомонтажа использую «ВидеоМОНТАЖ» - https://amssoft.ru/lands/vdmont/main.php?ap=65953
1
like
1
bad
shockingly
30.09.2020 р. відповів для ЧИН  
answerview
Лед лампу в этот отражатель можешь даже не тулить, ни чего хорошего не выйдет. Для лед нужен длинный параболический отражатель или линза.
1
like
1
bad
shockingly
01.10.2020 р. відповів для P02re6  
answerview
Та уже думаю про врезку линзы. Ну или нужна нормальная обтика, но ничего в размер не подходит кроме с альфы, дельты. 
like
bad
shockingly
01.10.2020 р.
answerview
Скажіть будь-ласка потрібно поміняти демпфер заднього колеса на інтрудері який саме потрібно вибрати
like
bad
shockingly
01.10.2020 р.
answerview
Після кількох вечорів проведених на форумах, інтернет-магазинах, ютубі в пошуку якихось адекватних амортів на мот взяв ось такі. Від китайських даний тайванський виріб відрізняється тим, що зверху є типу сухарь, схожий на стопорне кільце. Чи підлягають вони ремонту-обслуговуванню не знаю, не перевіряв. Сьогодні трохи на них поїздив. Із плюсів - гідравліка присутня і того "батутного" ефекту, як на рідних нема. Але якась та гідравліка дубова... Таке враження, що там аж надто густе мастило (можливо заливали розраховуючи на свій клімат) - удари на ямах відчуваються добре. Вверх піднімаються теж якось повільно. Поки покатаюсь так, а далі зроблю якусь приспособу, розберу їх і гляну що там і як.
По рідним амортам. Якщо їх перевернути і покалатати, то чутно, що там щось хлюпає, але якось так слабенько. Ніби мастило там залите лише в якості демпфера, коли поршень опуститься в свою нижню позицію. Теж потрібно буде розібрати.
like
bad
shockingly
1••59606162636465••116
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин