MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
04.12, 10:50
28
-2 °С
Вітер: 2 м./с., Півд
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

Установка не штатных приборных панелей (элекронные спидометры, тахометры, KOSO, реплики и т.п.)

Переглядів: 6341
07.04.2018 р.
answerview
Тема по нюансам встановлення не рідних в т.ч. електрониих приборок на мопеди-мотоцикли.
Типу Косо та ін.
Обговорюються різні моделі, плюси-мінуси. Будь які проблеми із встановленням і т.п.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 07.04.2018 р., GiS
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
07.04.2018 р.
answerview
ну і одразу ж розпочнемо: чи хтось може підказати за шо відповідає синьо\білий  провід на на 169FMM шо іде від генератора?  Здається ішов до старої приборки, але чи був підключений - хз, приборка продана, не маю змоги подивитись.

(бо підключив в принципі все, от тільки він залишився шо іде від мото,
а з приборки залишився Check Engine (горить чек при підключені масі)) 

відео додаю:

☭ = 卐 = Z
Змінено: 07.04.2018 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
07.04.2018 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
Хорошая тема,я буду ставить приборку с али скоро.А форумчанин с ветки уже поставил.
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
Andy_e видалений
answerview
Сине-белый провод с генератора,вернее с датчика холла (индуктивного датчика кому как удобно) идёт на коммутатор.К сине-белый в общем подключай к тахометру.И напиши какая у тебя приборка
like
bad
shockingly
07.04.2018 р. відповів для Andy_e  
answerview
К сине-белый в общем подключай к тахометру
рідна приборка була без тахометра.
а тахометр на новій (жовтий провід) я підключив до фішки шо іде від комутатора на катушку 06_question (диркав кіком - стрілка  тахо рухається)

п.с. до комутатора ще іде синьо-жовтий (може іти)  

☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
Andy_e видалений
07.04.2018 р.
answerview
Лучше подключи провод не на катушку а на сине-жёлтый.Там нет высокого напряжения как в катушке.Там просто импульс.Странно почему у тебя на приборке жёлтый провод идёт,хотя по логике на катушку цвет желто-черный.В общем схема тебе пригодится
Змінено: 07.04.2018 р., Andy_e
1
like
1
bad
shockingly
answerview
а я тебе говорил, что без того провода ты не заведешь.... а ты, оказывается, и не заводил 03_biggrin
у меня синебелый идет на коммутатор. и без разницы, коммут сди-дс или сди-ас
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Змінено: 07.04.2018 р., tsinik
1
like
1
bad
shockingly
07.04.2018 р.
answerview
а ты, оказывается, и не заводил 
не заводив, але іскру і роботу тахометра перевіряв - є і те і інше

Лучше подключи провод не на катушку а на сине-жёлтый
а там на ньому можна шось тестером виміряти? шоб приборку хоч не спалити))
п.с. то версія шо проводка на 250 6С іде від 250 6B (де є тахометр) і цей синьо\білий провод іде на нього - правдоподібна?

колодка шо іде від генератора (зліва) і зправа шо пішло далі на комут... ну і синьо\білий в сторону фари\приборки
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
Andy_e видалений
07.04.2018 р.
answerview
То есть у тебя в сторону приборки от генератора идёт сине белый провод? И он висит в воздухе.Звони тестером конец этого провода с таким же цветом на коммутаторе.Если он значит цепляй подключай вывод тахометра приборки к нему и всё.
Мануал приборки сфотай где распиновка по цветам
like
bad
shockingly
08.04.2018 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
А какая приборка у вас стоит - Koso или Acewell?
А какая модель?
Тут все Koso - http://www.koso.com.tw/products.php?id=187&lang=en
ну а тут их главный конкурент Acewell - http://www.acewell-meter.com/portfolio/#Speedometer
Тюнінг скутерів від 110 і вище, карбюратори, адреса в профілі.
like
bad
shockingly
Andy_e видалений
08.04.2018 р. відповів для maxiscooter  
answerview
Тут скорее всего не те и не другие.Речь идёт о китайских клонах брендовых моделей
like
bad
shockingly
08.04.2018 р.
answerview
Звони тестером конец этого провода с таким же цветом на коммутаторе.Если он значит цепляй подключай вывод тахометра приборки к нему и всё.Мануал приборки сфотай где распиновка по цветам
Тестером дзвонив - він 100% іде до генератора...

Та там нема шо фоткати, з приборки залишився вільним тільки Check Engine (коли на нього дати массу - горить на приборці "чек")
.. а той шо на тахометр (і я його підключив на катушку (катушка-комутатор (чорний з жовтим, здається)), то він жовтий і зветься у китайців як треба - RPM signal

А какая приборка у вас стоит - Koso
Якісна репліка Косо
☭ = 卐 = Z
Змінено: 08.04.2018 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
Andy_e видалений
08.04.2018 р.
answerview
По сути должно и на жёлто-чёрном работать(к катушке) и к сине-белому или сине-жёлтому с генератора
1
like
1
bad
shockingly
08.04.2018 р.
answerview
и к сине-белому
я так зрозумів тут він теж його підключає до тахо 

https://youtu.be/9PcniPk_4nE?t=431
☭ = 卐 = Z
like
bad
shockingly
answerview
какие дороги в америк. селе,эхххх
Под бодрьІй zov трубьІ и воплей сумасбродньІх, отправили рабов освобождать свободньІх...
Черчилль.1945 год.Следующий фашизм придет из России.Просто называться он будет иначе, мы зарезали не ту свинью
like
bad
shockingly
answerview
он и бензобак подключал-у него мигало красным.
like
bad
shockingly
Andy_e видалений
08.04.2018 р.
answerview
я так зрозумів тут він теж його підключає до тахо
Что мы гадаем.Ты сначала проверь на сине-белом.Я уверен что работать должно.А нет..то уже к катушке желто черному.
Ну и в самой приборке найди настройку количества цилиндров
Змінено: 08.04.2018 р., Andy_e
1
like
1
bad
shockingly
08.04.2018 р. відповів для Andy_e  
answerview
Теперь понятно.
Скукота.
Видел подделки по многим категориям мото-товаров. Когда надоедать ковыряться в ста вариантах качества подделки - покупают оригинал. Единственный положительный фактор появления подделки - признание того, что оригинальный товар высокого качества и он востребован.
Тюнінг скутерів від 110 і вище, карбюратори, адреса в профілі.
1
like
1
bad
shockingly
10.04.2018 р.
answerview
Ты сначала проверь на сине-белом.Я уверен что работать должно.
я розкрутив косу, прослідкував за тим проводом - він іде на комут і до приборки (роздвоюєтсья). Просто проводка від мотика з тахометром і без тахометра - однакова у китайців 06_question 
то я зняв той що ваяв від катушки і втикнув цей. ... такшо ти був правий з самого початку) 18_good

приборка працює і все показує, тільки шось СТОП тепер пропав 03_biggrin жабки обидві перевірив - робочі, далі ще не колупав, але це вже цікаво)

он и бензобак подключал-у него мигало красным
бо пустий)
на тій шо я поставив - бак треба ще калібрувати (запам'ятовує опір на пустому і на повному) але то є добре, будуть точні покази. Бо на рідній приборці повний бак - це стрілка "в небо"..

п.с. ще приборка показує коли на батареї менше 10 вольт - горить значок акума
☭ = 卐 = Z
Змінено: 10.04.2018 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
Andy_e видалений
10.04.2018 р. відповів для hitmanhunter  
answerview
А что в приборке пишут по поводу датчика топлива? На сколько ом? У меня датчик на 500-600 а приборка на 100.Пришлось делать делитель в параллель.
Есть приборки в которых можно в меню пререключить либо 100ом либо 500.Вроде как хорошо и удобно,но другие настройки просто через зад сделаны..особенно подбор числа импульсов и длина колеса.
Замерь сопротивление своего топливного датчика.Это между желто белым и синим из бака.Затем слей бенз.Ставь щупы на желто белый и зелёный из бака,от проводки фишку сними для этого.Потом отслеживай сколтко ступеней у тебя в датчике и записывай сколько залил и какое сопротивление и так до полного.У меня бак 7.2 а последняя ступень 5.6литра что соответствует 34ома.Весь бенз до горловины датчик уже не видит.Это объясняет то что на заправке щаливаешь и стрелка долго спускается а потом быстрее.
У себя насчитал 13 ступеней в баке.Пустой 567ом и полный 34.На столе съэмитировал подстроечником свой бак и подбирал сопротивление дополнительное так чтобы приборка адекватно понимала.Формула расчёта у меня есть.Это на случай если с баком будут проблемки)
like
bad
shockingly
10.04.2018 р.
answerview
Это на случай если с баком будут проблемки)
я думаю інфа багато кому згодиться.
але у якісних копій там, на скільки я зрозумів, мікруха просто запам'ятовує ТВІЙ діапазон опорів, і потім показує тобі поділки в залежності від його зміни але від і до заданих тобою діапазонів. А скільки там Ом їй однаково

в деяких моделях вибираєш цифрою діапазон:
Empty-Full
1. 0-100
2. 0-510
3. 0-90
4. 73-10
5. 240-33.5
6. 16-158
7. 70- 7
8. 363 - 63
9. 160 – 15

А з приводу діаметра колес, то конкретно у моїй від 1000мм до 2999мм з точністю до 1 мм

Теперь понятно.Скукота.
Видел подделки по многим категориям мото-товаров. Когда надоедать ковыряться в ста вариантах качества подделки - покупают оригинал. Единственный положительный фактор появления подделки - признание того, что оригинальный товар высокого качества и он востребован.
не з усім так, 
оріг коштує більше 5к грн, і якшо в тебе мотик за 5к зелені, то купуй оріг - воно того варте. 
а ставити приборки за такі гроші при вартості мотоцикла трохи за 30к грн - дурість неймовірна.
☭ = 卐 = Z
Змінено: 10.04.2018 р., hitmanhunter
like
bad
shockingly
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин