Зробив до скутера проводку з нуля, купив блоки переключателей, все підключив окрім габаритів і свтла не можу зрозуміти, який провід йде куди. Буду дуже вдячний за допомогу.
схема, я так понимаю, от китайчика? похоже на шторм или винд. слишком мало информации
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
берется тестер/пищалка, и вызванивается подключение проводов/коммутация контактов переключателя.
+1. Тестер-пищалка решает проблему за минуту.
Вроде человек, который способен сделать проводку с нуля, должен такое уметь...
Иногда хочется чтобы всегда!..
я цілу неділю думав, прикол втом що на кожен провод звонить ще два провода і так кожен
Змінено: 01.04.2018 р., denis15
в блоке переключателей 5 проводов а підключити треба 4 ще й вон не тих кольорів
Зазвичай в китайців так: розовий - стартер, коричневий - габарити, жовтий - ближнє, зелено-білий - дальнє
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
2 провода на стартер окремо а тут 5 проводів і коли беру тестер наприклад на жовтий то ще інші проводи прозванюються
перемикач правий чи лівий? що там за кнопки?
я вообще не пойму, в чем проблема. переклюки в руках 2 винта - они и разобраны. посмотреть, какой цвет куда идет - не проблема. ведь можно наглядно увидеть, какие пары замыкаются. все равно проводка самопальная. вот и делать под свои нужды распиновку
любіть у годину негоди!
судя по всему, загвоздка в правом переклюке. он включает габарит и свет. левый лишь переключает ближний\дальний. судя по фото - это виндовские переклюки. там есть момент - свет от переменки идет. там резюк под клювом. сам долго мурыжился. вернее, 2 часа, пока не психанул и не перевел все на постоянку
любіть у годину негоди!
це йде правий переключатель тут 5 проводів і вони не тих кольорів якщо беру один провід то прозвоняться два сусідні провода і так кожен мені з цього всього треба знайти 4 провода : жовтий чорний коричневий і зелений
По ідеї, (чисто теоретично): чорний - до чорного після замка запалення, коричневий - до габаритів, жовтий - до дрота що йде на лівий перемикач(світло), зелений - маса. Але якщо це перемєнка - то фіг його знає
Бачив на Бегемото і Альфамото ці штучки. Круті водонепроникні для човнових моторів коштують під сотню штука, продаються там де запчастини для човнів.
https://shop.alfamoto.ua/search/?st=by_default&sw=%F0%E0%E7%FA%E5%EC&x=15&y=12&sort=priceup
Змінено: 02.04.2018 р., User
У мене датчик температури і щоб викрутити щуп то я встановив один такий внизу біля самого щупа бо там вода часто, а так звичайно що не потрібно.
а не проще купить в компутерном лабазе или срезать со старого БП??? принцип един. можно подобрать под свои нужды. если это очень актуально, то постараюсь подобрать папу-маму с донорской альфовской проводки. но я бы смастырил от компа. там и колодку можно подобрать нужного размера и с нужным количеством пинов. чтоб один разъем и все готово
любіть у годину негоди!
а не проще купить в компутерном лабазе
тих шо зправа валом на роботі... а шо лівіше не знайшов ніодного
колодку можно подобрать нужного размера и с нужным количеством пинов
це від чого? LPTху заваять?
п.с. коллеги зе обіцяли знайти ше мені РС-роз'єм
☭ = 卐 = Z
Змінено: 02.04.2018 р., hitmanhunter
эти кракозябры идут на зил 131 и прочей военной технике. тебе оно ни к чему. так же подобное идет на бетеры. ты же нырять не собираешься? эти приблуды идут с антинаводкой по радичастотам и герметичны при соеднении. там идет еще оплетка по наружке.
пс. есть в продаже папы-мамы, переходники. я почему на мысль и навел = разрезать и распаять. наводка - удлинитель для жестких дисков или приводов сд-двд. там как раз папка-мамка
любіть у годину негоди!