Не тянут генераторы 55/60 Вт. Да, свет бомба. Но индикатор на панели показывал разряд. По городу полчасика покататься - пойдёт, а на дальняк? Не-е-е... Остаться в чистом поле с ушатанным АКБ и тускло горящей фарой?
Не згідний! В мене 6-ти катушечний генератор тягне 60Вт хоть би що. Навіть коли гальмую і засвічується стоп 15Вт, то світло навіть не темніє - значить генеатор має ще запас потужності. По моїх прикидах десь 80Вт в ньому є. Генератор в мене намотаний проволокою ф=1мм. Набір сталі не знаю скільки
мм, не міряв. Доречі, по генераторам я в Дельтовській темі викладував
статтю в своїм пості
14.10.2010 в 12:02, Hard17 для alibay.
Как-то был случай, что я пару часов кружил ночью по незнакомому городу в режиме старт - стоп, заглушил - завёл. Так вот, к концу приключений аккумулятор уже был наполовину севшим. И это при лампе 35 Вт.35 Вт наши генераторы тянут при скорости выше 50 км/ч. Это ещё на трассе можно.
Все в більшій мірі залежить від РР. Якщо РР слабенький то від нагрузки лампочки він не буде в силі заряджати АКБ.
55/60 Вт генераторы не вытягивают на любых оборотах.
Впевнений? То поясни мені такий факт, як 6-ти катушечний генераторр і РР Актівовський і ще в мене світло на постоянці при вкл. лампі 60вт при 5000об приходить на АКБ 13В. А на більших оборотах і до 14В доходить. При такій напрузі АКБ сміло заряжається. Звідки тут розряд буде як на акум приходить 13-14В?
З.Ы. Шестикатушечный генератор - не спасение. Уже писал, но повторюсь. На Активе перегорела лампа заднего габарита. Накрутили "жабку", чтобы лампа стоп-сигнала всегда горела. Дополнительные 21 Вт к штатной фаре 18+18 и плюс приборка 10 Вт генератор не вытянул. АКБ интенсивно разряжался. Хорошо, что ехать недолго, 20 км.
Я ось говорю про конкрені факти. Як тільки поставив лампу 60Вт, вечером їздив маже 3год. Приїхав до дому, провірив АКБ -
12.44В. Де ж тут розряд? Як я вже виразився, все в більшій мірі залежить від того як працює РР. А ще крім того я міняв провода від переключателів і до лапми на провода з перерізом в 1.5кв.мм. Бо напруга просідала на самих проводах.
...Самое трудное в споре - не столько защищать свою точку зрения, сколько иметь о ней четкое представление....