MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
27.11, 03:18
31
-2 °С
Вітер: 1 м./с., Схід
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

8 мотозустріч кабоводів с.Панське Кобеляцький р-н Полтавська обл 1 червня

Переглядів: 60300, модератор: User
User модератор теми
14.10.2017 р.
answerview
Показати повідомлення
Не рекомендується:  
- брати участь в поході при захворюваннях серцево-судинної системи, людям, що потребують постійного спостереження лікаря, з протипоказаннями зайвого фізичного навантаження, людям із слабкою нервовою системою та відсутністю почуття гумору
Казанок   -user
Шампура -  user
Сокира   - Tyskanchik
Бензопилка   -  stnslv
Пательня велика   -   Direktor
Клейонка на стіл   -  stnslv
Черпак    - Tyskanchik
Велика ложка    - Tyskanchik
Дошка кухонна   - Direktor
Прапор - user
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти -Direktor
Мета поїздки   42_friends  20_drinks 35_hang  11_blum   57_sunbespectacled  26_newrussian                                
Тривалість - ночуємо 2 ночі.
Бюджет: 300-400 грн(без бензину але зі значками і наліпками) в перший день внесок 250 грн, далі побачимо
Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.

Дата:  виїзд 1 червня
Місце: с.Панське Кобеляцький р-н Полтавська обл., р.Ворскла координати 
СПИСОК учасників

1.Direktor  0664482012- Лозова, road wanderer, 150 куб    205 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-45428/
2.User  0982896836 - Полтава, Пегаджин, 112 куб     84  км  http://www.moto.com.ua/profile/user-36649/
3.stnslv  0679892805 - Кам'янське, Delta rmr24,  110 куб      76  км  http://www.moto.com.ua/profile/user-48904/
4.TESEY
5.SAYMON_245   0508503009 - Зіньків - Corrado 90 куб  165 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-38704/
6. Zavhosp - Полтава - ИЖ Планета 5, 347 куб  84 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-55085/
7.MIRON 0664641109 - Лозова - viper fabius150 куб  205 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-50037/
8.Віктор - Дніпро   - Альфа Мустанг 125  110 км
9. Юра - Лозова - Ява 350   205 км
10. serhii  0962692252 - Кременчук - Jelly 150 -  85 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-56080/
11. Влад 0677883239 - Конотоп - Джианши 150 - 328 км  http://www.moto.com.ua/ua/profile/user-44320/
12. Сергій 0963634449 - с. Малинівка Нікольський р-н Донецька обл - Харлей - 443 км
13. Tyskanchik  0974011474 - Дніпро - 110 км  http://www.moto.com.ua/ua/profile/user-57811/
14. Володя - Конотоп -  Jianshe JS125-6C Z6  -  328 км
15. mashinist 0977255423 і 0956142900 - Дніпро - LEOPARD-150  -  110 км
ЗАПИСУЄМОСЯ  47_mail

Їхати на Шацькі чи не їхати???
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 03.06.2018 р., User
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
1••20212223242526••78
User модератор теми
15.12.2017 р. відповів для olegsuzuki  
answerview
Сиди там в своєму буковелі і не вилазь до мая месяца, і взагалі - ти коли думаєш на Шацькі приїхати, по-харашому?
Змінено: 15.12.2017 р., User
like
bad
shockingly
User модератор теми
16.12.2017 р.
answerview
З ким би його порадитися? 06_question є спеціалісти?

Змінено: 16.12.2017 р., User
like
bad
shockingly
16.12.2017 р. відповів для User  
answerview
приходит пациент к доктору с гипертонией и говорит:
- доктор, если я выпью, сосуды расширятся и у меня давление упадет?
- да, но потом вы протрезвеете, сосуды резко сузятся и давление еще больше прыгнет!
- не, не не, доктор. вот этого я уже не допущу  08_lol
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
17.12.2017 р. відповів для User  
answerview
Славік, мені пропонують за дві штуки такий IPhone 6s 16GB, тільки акум майже кончений, наче недорого 06_question

Экран (4.7", IPS, 1334x750)/ Apple A9 (1.8 ГГц)/ основная камера: 12 Мп, фронтальная камера: 5 Мп/ RAM 2 ГБ/ 16 ГБ встроенной памяти/ 3G/ LTE/ GPS/ Nano-SIM/ iOS 9/

Воно годиться для використання в якості навігатора без сімки і фотографій? 06_question

Теоретично - має підійти. Практично я не фанат яблук і є сумніви ...
Да і думаю "поношений" він гарно, бо відновленний 6с на али коштує дорого....
Плюс треба його реєструвати на свій аккаунт apple id щоб мати змогу встановлювати додатки...
Не знаю, я б епл не брав би, але то суб"єктивно.

Якщо є багато грошей під це діло - на алі lg g5 відновлений 18_good  ($200-240 за европейську версію) гарні фото виходять. Плюс на ніх є досить "елітні" чохли - як понтові так і захищені - на нонейм таких не роблять.

Lg g4 - дешево але там якась проблема у проектуванні материнської плати, бо може сдохнути через місяць, а може через рік і лижа це не поборола.
Lg g6 - $400, imho дорого а плюшок... Ну не на ці гроші.

Тому і пропоную g5 як золоту середину. Взяв собі - жалко що дружині не треба міняти - я б ій такий би взяв ще один. Взяв декілька чохлів, один сподобався - в результі що чохол, що телефон - бомба.

Єдина хитрість - взяти европейську версію (якась буква і цифри 850), а не мандалайську (дві сімки і т.д). З євроверсією ще якось можна потикатись в наші сервіс центри (може не по гарантії - хз хоч як, але запчастини в ніх мають бути - можна домовлятися), а з мандалайською можуть сказати що нехай тобі в таіланді трапи ремонтують (інша нутрянка).
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 17.12.2017 р., vaclav
like
bad
shockingly
18.12.2017 р. відповів для vaclav  
answerview
Славік, мені пропонують за дві штуки такий IPhone 6s 16GB, тільки акум майже кончений, наче недорого 06_question

Экран (4.7", IPS, 1334x750)/ Apple A9 (1.8 ГГц)/ основная камера: 12 Мп, фронтальная камера: 5 Мп/ RAM 2 ГБ/ 16 ГБ встроенной памяти/ 3G/ LTE/ GPS/ Nano-SIM/ iOS 9/

Воно годиться для використання в якості навігатора без сімки і фотографій? 06_question

Теоретично - має підійти. Практично я не фанат яблук і є сумніви ...
Да і думаю "поношений" він гарно, бо відновленний 6с на али коштує дорого....
Плюс треба його реєструвати на свій аккаунт apple id щоб мати змогу встановлювати додатки...
Не знаю, я б епл не брав би, але то суб"єктивно.

Якщо є багато грошей під це діло - на алі lg g5 відновлений 18_good  ($200-240 за европейську версію) гарні фото виходять. Плюс на ніх є досить "елітні" чохли - як понтові так і захищені - на нонейм таких не роблять.

Lg g4 - дешево але там якась проблема у проектуванні материнської плати, бо може сдохнути через місяць, а може через рік і лижа це не поборола.
Lg g6 - $400, imho дорого а плюшок... Ну не на ці гроші.

Тому і пропоную g5 як золоту середину. Взяв собі - жалко що дружині не треба міняти - я б ій такий би взяв ще один. Взяв декілька чохлів, один сподобався - в результі що чохол, що телефон - бомба.

Єдина хитрість - взяти европейську версію (якась буква і цифри 850), а не мандалайську (дві сімки і т.д). З євроверсією ще якось можна потикатись в наші сервіс центри (може не по гарантії - хз хоч як, але запчастини в ніх мають бути - можна домовлятися), а з мандалайською можуть сказати що нехай тобі в таіланді трапи ремонтують (інша нутрянка).
Висновок: бери НОКІЮ і не випєндрюйся.... 15_badgrin
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
18.12.2017 р. відповів для Direktor  
answerview
Нокію я беру само собою, тут питань не виникає. А може ще з Сигмою залишуся, бо тестю взяв а йому не подобається що велика дуже.
Це ми з Славіком навігатор вибираємо або смартфон в якості навігатора і фотоапарата бо фотик у мене теж слабий.
like
bad
shockingly
18.12.2017 р. відповів для User  
answerview
Нокію я беру само собою, тут питань не виникає. А може ще з Сигмою залишуся, бо тестю взяв а йому не подобається що велика дуже.
Це ми з Славіком навігатор вибираємо або смартфон в якості навігатора і фотоапарата бо фотик у мене теж слабий.
Михайлович, прикинь скільки нам з тобою виставиться треба... 05_shok  Телефони-раз, фотики-два, в мене три спальника-три... А ще ж (я дуже надіюсь) твій новий мот... 01_smile Бачу, шо в "три дні й дві ночі" не вкладемось... 06_question  03_biggrin Да, ще ж в тебе й навігатор...
Іванович. Не бандерлог!
Змінено: 18.12.2017 р., Direktor
like
bad
shockingly
User модератор теми
answerview
Знач поїдемо на Саврань - там на Кирюху все перепишемо 15_badgrin
1
like
1
bad
shockingly
User модератор теми
18.12.2017 р. відповів для vaclav  
answerview
Славік, тута шара на нову рогату Хонду https://honda-odessa.com.ua/catalog-tile/honda-malokubaturnye

XR 150 – новый представитель легендарной линейки внедорожных мотоциклов Honda. XR 150 заменяет хорошо проверенный и испытанный XR 125, предлагая совершенно новый, больший, усовершенствованный двигатель, смещенный коленчатый вал, коромысла на роликовых подшипниках, более легкий поршень и переконструированную систему охлаждения масла для повышенной надежности.

Двигатель XR 150 также оборудован новым уравновешивающим валом, который снижает вибрацию для более мягкого вождения, что особенно радует, когда приходится проводить многие часы за рулем. Этот двигатель также имеет повышенную мощность и 5-ступненчатую коробку передач, которые легко переключать. XR 150 также может похвастаться исключительным 12-литровым топливным баком, позволяющим не переживать о заправке достаточно долго. Электрический запуск двигателя облегчает жизнь при любой погоде, а поразительно низкая передача позволяет максимально замедлить движение, если в этом есть потребность.

Этот мотоцикл – надежный, не требует значительных усилий и затрат на уход, а также является одним из внедорожных байков, которые можно приспособить к движению по дороге. XR 150 также имеет более комфортное сиденье, современную приборную панель, новую фару и улучшенную конструкцию корпуса. XR 150 – прочный, крепкий, легкий и резвый мотоцикл, который не боится грязи.
Змінено: 18.12.2017 р., User
like
bad
shockingly
answerview
Ціна канєшно... 05_shok А ти ногами до землі з нього дістанеш? 02_sad
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
User модератор теми
answerview
Ціна шара, він під 3 тищі завжди коштував.
Я на таке рогате навіть не подивлюся - воно дракон якийсь з обскубаним хвостом а не мот 03_biggrin
Хоча почала з'являтися думка про Хонда СВ125F, катався, весчь, але ж знову там пластику наліпили як на уроці праці пластилину. Мабуть треба дочекатися кінця ери йобнутих дизайнерів, думаю вона скоро закінчиться.
like
bad
shockingly
User модератор теми
answerview
Висновок: бери НОКІЮ і не випєндрюйся....

Порадься з програмістом і послухай Директора  18_good Вироблено у В'єтнамі, до речі
Змінено: 18.12.2017 р., User
like
bad
shockingly
answerview
только  финская нокиа. остальное - от лукавого  08_lol
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
answerview

Славік, як були на Орелі, я помітив користувався китайцем Xiaomi Redmi 3 за 3900 грн (рік назад). У мене такий же і в ньому встановлені і GPS, і нівігатор Navitel, та й додаток Googl-карти можна використовувати як навігатор. Так що тут проблеми нема і не треба шукати щось особливе. Проблема в іншому. Навіть якщо ви знайдете спосіб кріплення смарта на мотику, то під сонцем нічого не видно  навіть при максимальній яскравості екрану. Плюс, якщо ще й потрібні окуляри. Друга проблема, це те, що не чути голосових підказок , тому потрібні навушники або гарнітура. І третє, смарт при включеному екрані буде розряджатися, тому потрібно передбачити підзарядку від бортової мережі або від повербанку. Ну і четверте, коли дощ, все це повинно бути захищене. Для мене самий оптимальний варіант, це екран встановити на мінімальну яскравість, щоб менше розряджалось, телефон в кишеню, і їхати тільки по голосовим підказкам через гарнітуру або навушники.
1
like
1
bad
shockingly
18.12.2017 р. відповів для Petrovi4  
answerview

Славік, як були на Орелі, я помітив користувався китайцем Xiaomi Redmi 3 за 3900 грн (рік назад). У мене такий же і в ньому встановлені і GPS, і нівігатор Navitel, та й додаток Googl-карти можна використовувати як навігатор. Так що тут проблеми нема і не треба шукати щось особливе. Проблема в іншому. Навіть якщо ви знайдете спосіб кріплення смарта на мотику, то під сонцем нічого не видно  навіть при максимальній яскравості екрану. Плюс, якщо ще й потрібні окуляри. Друга проблема, це те, що не чути голосових підказок , тому потрібні навушники або гарнітура. І третє, смарт при включеному екрані буде розряджатися, тому потрібно передбачити підзарядку від бортової мережі або від повербанку. Ну і четверте, коли дощ, все це повинно бути захищене. Для мене самий оптимальний варіант, це екран встановити на мінімальну яскравість, щоб менше розряджалось, телефон в кишеню, і їхати тільки по голосовим підказкам через гарнітуру або навушники.
    совершенно согласен, я тоже брал у друга автомобильный навигатор, 7 дюймов, ценой 1000 грн, ложил его в бардачек перед коленями и через наушники по голосовым подсказкам ехал.  навигатор лучше, быстрее ловит спутники, чем телефон
like
bad
shockingly
User модератор теми
19.12.2017 р. відповів для Petrovi4  
answerview
Мені не потрібно щоб він був на рулі, достатньо щоб я зупинився і подивився в якому напрямку їхати, блудив я тільки в полях і лісах(і бувало так конкретно кілометрів на 50 03_biggrin ), у місті можна без навігатора і в людей запитати, та й рідко я в містах їзджу. Ну й думаю возити його в сумці на баку - там спецкарман для нього є.
Змінено: 19.12.2017 р., User
like
bad
shockingly
User модератор теми
19.12.2017 р.
answerview
у нас аж двоє молодших є62_sarcastic

Змінено: 19.12.2017 р., User
like
bad
shockingly
19.12.2017 р. відповів для User  
answerview
62_sarcastic

Фу-у-у-у... Слава Богу-я старший!... 03_biggrin
Іванович. Не бандерлог!
1
like
1
bad
shockingly
19.12.2017 р. відповів для User  
answerview
Чорний байкер в чорній куртці в чорному шоломі на чорному мотоциклі з чорним телефоном на чорному асфальті - за те не помітять і не вкрадуть 15_badgrin

А модель хоч та що з акумом 2500?
А нікому не попадалась на просторах інтернету чорна передня фара і шоб світила чорним свєтом? 01_smile
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
66funtik видалений
19.12.2017 р. відповів для Direktor  
answerview
Чорний байкер в чорній куртці в чорному шоломі на чорному мотоциклі з чорним телефоном на чорному асфальті - за те не помітять і не вкрадуть 15_badgrin

А модель хоч та що з акумом 2500?
А нікому не попадалась на просторах інтернету чорна передня фара і шоб світила чорним свєтом? 01_smile

Вот  ..... Дьявольская фара.... 14_girlevil
Русский военный корабель иди нахуй!!
like
bad
shockingly
1••20212223242526••78
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин