Показати повідомлення
Мета поїздки
Тривалість - ночуємо 2-3 ночі.
Бюджет: 300 грн(без бензину) в перший день внесок 250 грн, далі побачимо
Дата: 21 липня п'ятниця
Місце: с.Шульгівка на р.Орілі (Дніпровська обл) координати Openstreetmap.org:
координати місця де стояти будемо
48.812269,34.407223
СПИСОК учасників
1.Direktor - Лозова, road wanderer, 150 куб =232км http://www.moto.com.ua/profile/user-45428/
2.vaclav - Київ - дюбель 250 =420км http://www.moto.com.ua/profile/user-29706/
3.stnslv - Кам'янське, Delta... ризька, 110 куб -соромно писати про відстань
http://www.moto.com.ua/profile/user-48904/
4.Віктор - Дніпропетровськ - Альфа Мустанг 125 =69км
5.User - Полтава - Таврія = 130 км http://www.moto.com.ua/profile/user-36649/
6. Petrovi4 - Драгівка - Дельта110 =32км http://www.moto.com.ua/profile/user-44762/
7. Luckybargee27 - shineray 200 http://www.moto.com.ua/profile/user-53994/
Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.
ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ
Казанок - User
Шампура - User
Сокира - stnslv
Бензопилка - stnslv
Пательня велика - Direktor
Клейонка на стіл - stnslv
Черпак - stnslv
Велика ложка - User
Дошка кухонна - Direktor
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... -Direktor
ВІДЕВО
Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 08.08.2017 р., User
Ситуація значиться змінилася до наооборот - тепер я їду 90%, мабуть Стас зурочив
або щось знав
Змінено: 14.07.2017 р., User
Славік, а шо ,,харчі..." тільки через інтернет замовляти, чи вже можна придбати в маркетах?...
Ти де купував?...
Петрович з 17-го у відпустці і закосив схоже серйозно, ну я ще побалакаю - мо рішив 300 грн зекономити на новий дирчик
Бо я його давлю щоб восени купив, а в нього щось більше 10 000 ніяк не збирається.
Ну почалося
колись пив тільки коньяк, потім голова приймала токо пиво, але оце трохи підлікували - і почали з'являтися дурні думки, а тут ти з вівсянкою
Я вже всі його рецепти вивчив(але гречку промивати не буду
), але ж я виставляюся - мо годувати будете?
Ну ,ситуация такова -занялся установкой автономного отопления (дали разрешение всем ,кто хотел),уже неделю хожу справки и т.п. бумажки собираю ,ну и денежку думаю -где брать (пока на пол котла есть...
),23-го у жены День рождения,21-го слет в городе у нас,думаю -что же делать...хочется и на слет ,и на Кабо-слет...,ну и средствов бы не много потратить,такое чувство ,что могу вообще ни куда не попасть....
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
Не жмися! Всеодно розкрутимо
Не жмися! Всеодно розкрутимо
Та не в 300-400 грн. (примерно )дело ,на одну ночь приехать получится,22-го домой 23-го опять праздник...
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
За одну ніч - подвійний тариф(дето 200).
овсянка помогла. мне, в бытность студенческую, тоже помогало
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
Славік, а шо ,,харчі..." тільки через інтернет замовляти, чи вже можна придбати в маркетах?...
Ти де купував?...
1. В маркетах - не бачив, і не певен що з маркетами вони домовилися
2. В ніх є новини "ми з'явилися в інтернет магазині ..." - подивився там ціни ще вище
Дешевше у них на сайті - там і беру.
Є нюанс - коли заллєш окропом, треба добре перемішати щоб не було грудок.
Батончики - так собі. Тіпа ледь-ледь солодкої халви. З чаем-кофе - піде, але буває і краще (імхо краще ніж снікерсами травитися).
З альтернатив - тільки хібащо
Wise Food. Цей Wise Food, іменита марка. І готують його іначе - спочатку готують страву, а потім випарюють і фасують. Кажуть що так смачніше виходить - сам не пробував.
Ще брав схоже на
це, але результат не сподобався (імхо там не все що потрібно для страви) і розход газу більше.
ЗЫ: я їх колись ці харчі знайшов
тут - раджу ознайомитись. Там є німецький ломаний шоколад 300г за 65грв
тіпа брак... ну а тушонкою вас, я так розумію - не злякати, бо це тільки в нас хвости з копитами в банках продають.
Carthago delenda est, Ceterum censeo Carthaginem delendam esse.
Змінено: 15.07.2017 р., vaclav
Доброго здоров'я. Слідкую за вашою перепискую. Справа в тому, що я являюсь аборигеном. Те місце, де ви збираєтесь, в 20-25 км від хати, в якій я живу. І мені було б гріх не поспілкуватися з вами і не стати в пригоді. П'ятниця в мене вільна, тому під'їду, якщо треба зустріну, проведу, познайомимось. До речі, якщо ви заплануєте попередній збір, то кращого місця, ніж кільце біля каналу Дніпро - Донбас немає. Там сходяться три дороги: з Полтавщини (з Кобеляк, через Царичанку, Китайгород, Могилів), з Дніпра, через Петриківку і з Перещепино. Ну, а четверта веде туда, де вам потрібно. Тінь там є, щоб чекати, кущі щоб попісяти теж. Хто буде їхати з Дніпра, там можна їхати після Партизанського праворуч через Балівку, Лобойківку,але дорога поганенька, а можна по трасі ліворуч. Але нема магазинів. Якщо по тоасі, то при перетині дороги Камянське-Лобойківка їхати прямо. Там недострєний участок траси з 15 км без розмітки, але покриття чудове і мало хто їздить. Потім повернути направо після єдиного знаку на всю трасу "Уступить дорогу" , потрястись 2 км по Петриківці і виїхати в центрі Петриківки біля магазину з нашими запчастинами, повернути наліво.
Щодо суботи. Якщо мені вдасться звільнити її, то, оскільки тут зайшла мова про їжу, планую пригостити вас зеленим борщем з щавелем, окорочками і кропивою. Кропива в мене за сараєм, з стегенцями, думаю, теж проблем не буде і все інше в городі, а от зі щавлем можуть бути проблеми бо свого нема, але якось вирішу. Дома наріжу і приготую всі інгредієнти, навіть засмажку, і у вашому казані приготую. Набув неабиякою хисту в приготуванні борщів, оскільки варю 1-2 раза на тиждень для батька, і для себе.
Щодо іншого. Спати я з вами звісно не буду, наліпки вимагати теж не буду, хотілось би чайку випити по 100 грам за знайомство, але це вже, як получиться.
Змінено: 15.07.2017 р., Petrovi4
Стас, немає стільчика складаного височенького не менше 35 см? бо я на своєму ще не дістаю
.
о котрій плануєш приїхати? збиратися будемо не менше години бо речі в трьох місцях.
в радіусі кілометра, про Планету на цей рік треба забувати - хіба що стартер поставиш
Пішов в гараж на другу спробу.