MOTO.com.ua
events
0
Події
Погода: Київ
23.11, 22:33
29
+1 °С
Вітер: 1 м./с., Пд-З
НовиниФорумОголошенняЖурналКаталогПривалКалендар
Реєстрація Вхід
?
Увійти
Допоможіть Армії, наближайте нашу Перемогу!
Форум
Шукати

5 мотозустріч кабоводів та інших петлюрівців (річка Сула біля Лубен)

Переглядів: 73262
14.10.2016 р.
answerview
Показати повідомлення
Вітаю всіх з Днем захисника України!http://otdyhvukraine.com.ua/palatka/pohodDnepr.php

Поїхали 01_smile
Мета поїздки   42_friends  20_drinks  11_blum  35_hang      
Тривалість - ночуємо 2-3 ночі.
Бюджет: 300 грн(без бензину) в перший день внесок 250 грн, далі побачимо
Дата 25 травня четвер виїзд
Місце:Полтавська обл., річка Сула, с.Загребля Оржицького р-ну

СПИСОК УЧАСНИКІВ

1.Direktor - Лозова, road wanderer, 150 куб    306 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-45428/
2.User - Полтава, Пегаджин, 112 куб       137 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-36649/
3.stnslv - Кам'янське, Delta rmr24,  90 куб       244 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-48904/
4.MIRON - Лозова, viper fabius, 150 куб       306 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-50037/
5.Віктор  Дніпропетровськ   - Альфа Мустанг 125      280 км
6. Zavhosp - Полтава - ИЖ Планета 5, 347 куб  137 км  http://www.moto.com.ua/profile/user-55085/
7.SAYMON_245 - Зіньків - Corrado cr50, 90 куб   138 км   http://www.moto.com.ua/profile/user-38704/
8. Олег - Лубни - моторний човен HONDA   38 км
9. Сашко - Лубни - моторний човен Honda    38 км
10.vaclav - Київ - дюбель 250  243 км http://www.moto.com.ua/profile/user-29706/
11. Юра - Лозова  - Ява 638 306 км

Обов'язково брати з собою: намет, спальник, каремат або матрац, тарілка, кружка, ложка, ліхтарик, накидку від дощу, аптечку, засіб від комарів.

ЩО НЕОБХІДНО ПРИВЕЗТИ

Казанок   -user
Шампура -  user
Сокира   -  Олег
Бензопилка   -  stnslv
Пательня велика   -  Direktor
Клейонка на стіл   -  stnslv
Черпак    - Петрович
Велика ложка    -user
Дошка кухонна   - Direktor  
Ніж великий кухонний для м'яса, капусти... -Direktor
Черв'яки, опариш - MIRON
Чайник - Сашко

Заснування Москви було найбільшою геокатастрофою нашої ери
Змінено: 04.08.2017 р., User
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
like
bad
shockingly
1••47484950515253••65
03.05.2017 р. відповів для User  
answerview
Якщо буде РИБА шашлик можна і не брать... 03_biggrin
Міхалич, а де там закупки робить?...де остання точка цивілізації?...
like
bad
shockingly
03.05.2017 р. відповів для stnslv  
answerview
Буде багато розмов про рибу - лубенські розказуватимуть яка там колись риба була 15_badgrin
Хорол, дето кілометрів 30, на протилежному боці Сули є Лукім'я - там сільрада і чоловік 500 живе ну й ціни та асортимент відповідний - на крайняк щось взяти можна.
Проблема вимальовується що 25-го буде дощ, я б може щось в коляску вкинув на перший вечір. Або Сєрого нагрузити - нехай кубатуру дарма не ганяє 30_crazy

Село Лукім'я знаходиться на правому березі річки Сула, вище за течією на відстані 1,5 км розташоване село Колодна, на протилежному березі - село Загребля. Річка Сула в районі села звивиста, формує лимани, стариці й озера. Через село проходить автомобільна дорога Т 1709.
Вперше Лукім'я згадується в Іпатіївському літописі за 1178 рік під назвою городища Лукомль
Змінено: 03.05.2017 р., User
like
bad
shockingly
answerview
А може взять ,,флажок", метрів так на п'ять?... 04_blush шоб уже навєрняка?...
Чи можуть бути ,,санкції"?... 07_dirol
like
bad
shockingly
answerview
Та лубенські там кілометрами ставлять, але зараз нова рибохорона - не знаю 06_question
like
bad
shockingly
answerview
Стас, вы едете побухать и отдохнуть на реку, а не в местном обезьяннике. риск не оправдан. сдадут местные же браконьеры. а с приезжих "терпил" выжать все - святое дело. за тот экран, в который может и ничего не попасться (чай, не нерест) можно такую 0_0 себе найти, что мама не горюй. 30 рубасов кило рыбы стоит. и нервы спокойные и водовка пьется на расслабоне. на крайняк, проще у местных купить -и дешевле и вы же не в курсе, каким образом та рыба выловлена. отверткой дырки в носах у рыбы проштрыкните  08_lol
Любіть Україну, як сонце, любіть,
як вітер, і трави, і води,
в годину щасливу і в радості мить,
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
03.05.2017 р. відповів для tsinik  
answerview
Ну  так для развития -нерест щас...,а ты пишешь -чай не нерест ,а во вторых нехрен у местных рыбу покупать ,пускай у меня купят.. 11_blum  01_smile ,я согласен 07_dirol А если серьезно ,то рыбу (карасей точно )могу привести ,если конечно наловлю в конце мая (сейчас ловится хорошо).
Ударим ЭНДУРО по бездорожью и разгильдяйству ....
Если рыбалка мешает работе ....---бросай работу......
like
bad
shockingly
03.05.2017 р. відповів для serui65  
answerview
у нас сейчас тоже, как перезимовали весу, карась пошел. правда, какой-то затхлый. но суть моего предыдущего поста сводилась к тому, что риск не оправдан. отдых должен приносить удовольствие, а не "славик, я очкую"
любіть у годину негоди!
1
like
1
bad
shockingly
answerview
Буде багато розмов про рибу - лубенські розказуватимуть яка там колись риба була 15_badgrin
Хорол, дето кілометрів 30, на протилежному боці Сули є Лукім'я - там сільрада і чоловік 500 живе ну й ціни та асортимент відповідний - на крайняк щось взяти можна.
Проблема вимальовується що 25-го буде дощ, я б може щось в коляску вкинув на перший вечір. Або Сєрого нагрузити - нехай кубатуру дарма не ганяє 30_crazy

Село Лукім'я знаходиться на правому березі річки Сула, вище за течією на відстані 1,5 км розташоване село Колодна, на протилежному березі - село Загребля. Річка Сула в районі села звивиста, формує лимани, стариці й озера. Через село проходить автомобільна дорога Т 1709.
Вперше Лукім'я згадується в Іпатіївському літописі за 1178 рік під назвою городища Лукомль

Все Толян -немае вже кубатуры... 02_sad  12_cray ,уехала в Кремень к хорошим людям ,воны молодше и им вона нужнее.
like
bad
shockingly
answerview
Наліпки вже готові, Вітя скоро вишле - будемо бабки підбивати, скільки лагерних грошей потрачено 03_biggrin
Шашлик брати зразу?

Шашлык с уксусом хавать не буду ,приготовлю без уксусу  20_drinks
like
bad
shockingly
03.05.2017 р. відповів для serui65  
answerview
уксус ни к чему. маринад делаю так: на 3 кг мяса 3 киви очищенных и порезанных кольцами. половинка выжатого руками лимона, плеснуть минералки. а потом - меня не подпускать. есть мулька жрать сырое замаринованное мясо. даже прикольнее, чем сам шашлык. эта смесь с луком впридачу стоит сутки в холодильники под грузом. потом, если следить за приготовлением-  пальчики оближешь. мягонькое и насыщенное. при нанизывании на шампура перемежаю свеженарезанными томатами. куски должны быть крупными и плотно посаженными между собой. тогда мясо получается не жестким. снаружи золотистая корочка, а внутри - смакотища
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
04.05.2017 р. відповів для User  
answerview
Наліпки вже готові, Вітя скоро вишле - будемо бабки підбивати, скільки лагерних грошей потрачено 03_biggrin
Шашлик брати зразу?
Михайлович, сьогодні ж тільки четверте травня! Ще рано шашлики брать. 03_biggrin
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
04.05.2017 р. відповів для Direktor  
answerview
Я фінансовий план складаю 21_umnik бо грошей в обріз з цим ремонтами і лікуваннями.
like
bad
shockingly
04.05.2017 р. відповів для serui65  
answerview
Все Толян -немае вже кубатуры...  

А я думав ти до нього коляску причепиш - шо воно дурно бензин жре 03_biggrin
like
bad
shockingly
05.05.2017 р.
answerview
Значки є, тушонка є, наліпки є - можна починати 20_drinks
Прикріплені зображеннявідкрити у галереї
1
like
1
bad
shockingly
06.05.2017 р.
answerview
Сьогодні їздив на рибалку(232 карасі, мабуть особистий рекорд 32_king ), вночі було +10 - дубарь страшний - так що готуйтеся, погоду обіцяють таку саму 03_biggrin
2
like
2
bad
shockingly
06.05.2017 р. відповів для User  
answerview
у нас сейчас нерест. проще ложкой ловить, чем не удщочку. сам утром сегодня наблюдал
любіть у годину негоди!
like
bad
shockingly
07.05.2017 р. відповів для User  
answerview
Сьогодні їздив на рибалку(232 карасі, мабуть особистий рекорд 32_king ), вночі було +10 - дубарь страшний - так що готуйтеся, погоду обіцяють таку саму 03_biggrin
Двісті тридцять два?! Це ж цілий лантух! Вітаю! 18_good
Іванович. Не бандерлог!
like
bad
shockingly
07.05.2017 р. відповів для Direktor  
answerview
Ага, вони затягли 5 кг 15_badgrin  - всі коти довольні 03_biggrin
like
bad
shockingly
07.05.2017 р. відповів для User  
answerview

Пять кил разделить на 200 карасиков ,це шо по 5 см. карасик.... 02_sad -маленькие ....,но оскому сбил не по детски..... 01_smile
like
bad
shockingly
07.05.2017 р. відповів для serui65  
answerview

Пять кил разделить на 200 карасиков ,це шо по 5 см. карасик.... 02_sad -маленькие ....,но оскому сбил не по детски..... 01_smile
     то как в старом анекдоте.  *маленьких он отпускал, а крупных складывал в баночку из под майонеза *  15_badgrin
1
like
1
bad
shockingly
1••47484950515253••65
Тюль купить недорого в Украине
купить телефон в Одессе со склада, Украина
купить инсталляцию для унитаза в Одессе, магазин сантехники
© 2001-2024, MOTO.com.ua - все про мотоцикли та скутери!   Зворотній зв'язок   Про нас   Реклама на сайті   Магазин